Το γελαστό απόγευμα του Ναπολεόνι στο ΟΑΚΑ! (photos + videos)

Το γελαστό απόγευμα του Ναπολεόνι στο ΟΑΚΑ! (photos + videos)

Η… αυτού εξοχότης Στέφανο Ναπολεόνι! Το άστρο του Ιταλού επιθετικού έλαμψε το απόγευμα του Σαββάτου(24/11) στο ΟΑΚΑ και το σίγουρο είναι πως μετά το επικείμενο διαζύγιο με το Λεβαδειακό, αυτομάτως θα γίνει φτωχότερο το «Κολοσσαίο της Βοιωτίας»!

Επειτα από ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον κράτησε στα «πιτς» για περίπου 1,5 μήνα, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής επέστρεψε πριν από δύο αγωνιστικές στη δράση, έστω και χωρίς φανέλα βασικού.

Στο «Γεντί Κουλέ» κόντρα στον ΟΦΗ δεν πρόλαβε καν να ανάψει τη μηχανή, αγωνιζόμενος μόλις για τρία λεπτά στο φινάλε, ωστόσο το απόγευμα του Σαββάτου(24/11) στο ΟΑΚΑ, η μοίρα (και ο Γιώργος Παράσχος) αποδείχτηκαν πιο γενναιόδωροι μαζί του.

 

Γκολ μετά από επτά μήνες!

Ο τραυματισμός του βασικού φουνταριστού Στέλιου Βασιλείου, τον έριξε στη μάχη λίγο πριν από το φινάλε του α΄ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο «Ναπογκόλ» - όπως είναι το παρατσούκλι που του΄χαν κολλήσει στην Πολωνία –  προχώρησε σε «ρεκτιφιέ» στη σχέση του με το γκολ, επανασυνδέθηκε με τα δίχτυα μετά από επτά μήνες «νεκρού» δικτύου, αποτέλεσε το «δήμιο» της ΑΕΚ και σημαιοφόρο της τρίτης σερί νίκης του Λεβαδειακού στο πρωτάθλημα. Τα πάντα όλα!

Το ημερολόγιο έγραφε 22 Απριλίου 2012 όταν τίναζε για τελευταία φορά τα δίχτυα, σημειώνοντας το ένα από τα τέσσερα γκολ των Βοιωτών στη νίκη (4-3) επί του ΠΑΟΚ.

Εκτοτε, ακολούθησαν επτά μήνες «αφλογιστίας», ώσπου το γκολ του χαμογέλασε ξανά, έστω και εάν επρόκειτο για μία ευγενική… χορηγία του τερματοφύλακα της ΑΕΚ Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.


«Μπουγάδα» στο ΟΑΚΑ,

«copy paste» από την Τούμπα!

Ο Ναπολεόνι συνηθίζει μετά από κάθε γκολ που σημειώνει να επιδεικνύει το Κολοσσαίο, μέσω ενός από τα έξι συνολικά tattoo που έχει χτυπήσει στο σώμα του. Στο παρθενικό του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα καταγράφηκε αλλαγή ρεπερτορίου την ώρα του πανηγυρισμού. Το Κολοσσαίο έμεινε στην θέση του και ο Ιταλός με χαρακτηριστικές κινήσεις των χεριών του το΄ριξε στην… μπουγάδα, ξεπλένοντας την κακοδαιμονία που τον κυνηγούσε από την αρχή της σεζόν.

«Αντιμετώπισα κάποιες δυσκολίες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και για αυτό το λόγο αντέδρασα με τον συγκεκριμένο τρόπο στη φάση του γκολ. Ηθελα να δείξω πως έβγαλα από πάνω μου το κακό…» τόνισε στο Onsports έξω από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ στο «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα με την ΑΕΚ.

Παρεμπιπτόντως, ο τρόπος πανηγυρισμού στο «Σπύρος Λούης» αποτελεί … copy paste από τον αντίστοιχο πανηγυρισμό μετά το πρώτο του γκολ στο περυσινό πρωτάθλημα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Σε εκείνο το παιχνίδι, είχε «ξεπλύνει» μια επιθετική «αφλογιστία» εννέα ολόκληρων μηνών, βγάζοντας την σκάφη για την μπουγάδα στο χορτάρι της Τούμπας.

Θυμηθείτε τον πανηγυρισμό του Ναπολεόνι στο παιχνίδι με τον Δικέφαλο του Βορρά στις 4 Ιανουαρίου 2012 στην Τούμπα.



Η κακοδαιμονία ξορκίστηκε τότε και προϊόντος του χρόνου μάλιστα, το κοντέρ σταμάτησε να γράφει στα 8 γκολ! Την τρέχουσα περίοδο θεωρείται απίθανο να φλερτάρει ή να φτάσει στο συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων, αφού ο χρόνος λιγοστεύει και μαζί, τα «κανονάκια» του στη Λιβαδειά.

 

Η «ντρίμπλα» της μεταγραφής!

Παρότι το συμβόλαιό του λήγει στις 31 Δεκεμβρίου, ήδη ο Γιάννης Κομπότης. τον έχει ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες του και τον προσέθεσε στη λίστα για τις χριστουγεννιάτικες κάρτες. Ωστόσο, οι ακριβείς λόγοι του επικείμενου διαζυγίου παραμένουν αδιευκρίνιστοι.

Να φταίει η μεγάλη διαφορά στο οικονομικό; Η φιλοδοξία του να φορέσει μια πιο βαριά φανέλα; Η ακόμη – ακόμη και όσα εσχάτως ψιθυρίζονται περί της ευαίσθητης μέσης του Ρωμαίου που τον κάνουν πιο ευάλωτο στους τραυματισμούς;

Μια φορά στην ιδιαίτερη κουβέντα πάντως που είχαμε μαζί του, μας επιβεβαιώσει πως κάθε καλός επιθετικός που σέβεται τον εαυτό του κατέχει την τέχνη της ντρίμπλας όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός γηπέδων!

«Δεν ξέρω τι θα γίνει μετά τη λήξη του συμβολαίου μου. Αυτή τη στιγμή είμαι ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο…» μας τόνισε ο Ιταλός, παρ΄ότι λίγα λεπτά νωρίτερα ο Γιώργος Παράσχος… κάνοντας συγχρόνως τον σταυρό του, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου. «Μακάρι να μη του βγει κάποιος τραυματισμός. Να τον έχουμε ως τον Δεκέμβρη, γιατί έχει κλείσει σε άλλη ομάδα».


Το standing ovation!

Οσο για την αλλαγή του (αλλαγή στην αλλαγή) στο 89ο λεπτό του αγώνα με την ΑΕΚ; Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έγινε για να του χαρίσουν οι θεατές της ΑΕΚ το απόλυτο standing ovation στο ΟΑΚΑ, όπως συνέβη τον περασμένο Φλεβάρη στο Αγρίνιο.

Τότε που «χτύπησε» εις διπλούν στο ματς με τον Παναιτωλικό και με δύο πανέμορφα γκολ οδήγησε το Λεβαδειακό στη νίκη « υποχρεώνοντας» τους οπαδούς της αγρινιώτικης ομάδας να σηκωθούν από τις θέσεις τους και να τον αποθεώσουν!

Α και για να μην το ξεχάσουμε. Ο Ναπολεόνι το απολαμβάνει περισσότερο όταν παίζει στην κορυφή της επίθεσης και όχι στα φτερά, κάτι που καλό θα ήταν να΄χει υπόψιν του ο επόμενος προπονητής του, όποιος κι αν είναι αυτός.

«Μου αρέσει περισσότερο να είμαι μέσα στην περιοχή, γιατί έτσι μου δίνονται περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρω και να βοηθάω σε μεγαλύτερο βαθμό την ομάδα μου». ΟΚ, μήνυμα εστάλη, signore Napoleoni!


Παρακολουθήστε το γκολ του Ιταλού στράικερ κόντρα στην ΑΕΚ και το πρώτο του στη φετινή Super League.

 

Το γελαστό απόγευμα του Ναπολεόνι στο ΟΑΚΑ! (photos + videos)



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved