Πασσιαλής: «Δική μου ανακάλυψη ο Όλαϊτάν!»

Πασσιαλής: «Δική μου ανακάλυψη ο Όλαϊτάν!»

Την άποψή του ότι ο ερχόμενος αγώνας του Άρη με τη Βέροια στο «Κλ. Βικελίδης» δεν είναι «ματς ζωής ή θανάτου» εξέφρασε ο Νίκος Πασσιαλής, αποκαλύπτοντας πως ο Μάικ Ολαϊτάν που θα βρει απέναντί του τη Δευτέρα (5/11) ήταν δική του ανακάλυψη, ωστόσο στην πορεία χάθηκαν τα ίχνη του!

«Έχει πολλά παιχνίδια ακόμη το πρωτάθλημα, επομένως δεν θέλουμε να μεταδώσουμε το άγχος στους ποδοσφαιριστές», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «κίτρινων» στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε για τον Νιγηριανό που βγάζει… μάτια φέτος με τη «βασίλισσα του Βορρά»: «Ο Ολαϊτάν ήταν δική μου εισήγηση, όμως δεν ξέρω πως χάθηκαν τα ίχνη του…».

Παράλληλα, ο Πασσιαλής δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα δύο καλά παιχνίδια που έκανε η ομάδα του με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αλλά και να ευχηθεί να ολοκληρώσει , μαζί με τον Δημήτρη Μπουγιουκλή, τη χρονιά στον πάγκο του Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Πασσιαλής:

Αρχικά θα θέλαμε τη δική σας αποτίμηση των δύο ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

«Η αλήθεια είναι πως η ομάδα έπαιξε όσο καλύτερα μπορούσε στα δύο ντέρμπι, παίρνοντας δύο βαθμούς τους οποίους χρειαζόμασταν, στη θέση που βρισκόμαστε. Το πιο ευχάριστο όμως είναι ότι η ομάδα έδειξε ότι έχει βελτίωση, ότι έχει έρθει σε ένα καλό αγωνιστικό επίπεδο. Θα προσπαθήσουμε, λοιπόν, το επίπεδο αυτό να το διατηρήσουμε και στα επόμενα παιχνίδια. Δυστυχώς, στη θέση που βρισκόμαστε, δεν μπορούμε να εφησυχάσουμε. Χρειαζόμαστε βαθμούς και τη Δευτέρα θα προσπαθήσουμε για τη νίκη».

Με το χέρι στην καρδιά, αναλαμβάνοντας την ομάδα, περιμένατε ισοπαλία στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό και παρ΄ ολίγον νίκη με τον Ολυμπιακό, στο «Κλ. Βικελίδης»;

«Στο ποδόσφαιρο έχουν δει πολλά τα μάτια μας. Στο βάθος του μυαλού σου, σκέφτεσαι ότι ξεκινάς με δύο δύσκολα ματς και μπορεί με δύο ήττες. Επειδή όμως ξέρω το υλικό που υπάρχει στον Αρη, ξέρω τους παίκτες και τις δυνατότητές τους, δεν θα στεκόμουν σ΄ αυτά τα δύο παιχνίδια. Η συνέχεια είναι μεγάλη, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, οπότε επικεντρωθήκαμε περισσότερο στο να ετοιμάσουμε την ομάδα για τα επόμενα παιχνίδια. Όμως αφού ήρθαν και τ΄ αποτελέσματα, ακόμα καλύτερα! Συνδυάσαμε την προσπάθεια με τα αποτελέσματα. Τα ματς που ακολουθούν είναι πιο βατά για να μπορέσουμε να κερδίσουμε, να ανασάνουμε βαθμολογικά και να μπορέσουμε να βάλουμε και άλλους μικρούς παίκτες».

Καλές οι εντυπώσεις, λοιπόν, όμως η ομάδα χρειάζεται επειγόντως βαθμούς...

«Δεν είναι ματς ζωής ή θανάτου αυτό με τη Βέροια! Απλά περιμένουμε να γίνει η αρχή από τη Βέροια. Εχει πολλά παιχνίδια ακόμη, επομένως δεν θέλουμε να μεταδώσουμε το άγχος στους ποδοσφαιριστές, μιλώντας τους για ματς ζωής ή θανάτου. Να έχουμε καλή απόδοση με τη Βέροια, να έχουμε την ίδια απόδοση που είχαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια και η νίκη θα είναι καλοδεχούμενη. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν θα τα βάψουμε μαύρα, θα προσπαθήσουμε στα επόμενα παιχνίδια, ούτως ώστε εκεί να πάρουμε βαθμούς».

Με τον Ολυμπιακό, ο Αρης δεν είχε άγχος. Με τη Βέροια, θα έχει...

«Αυτό προσπαθούμε να περάσουμε στα παιδιά. Ποδόσφαιρο είναι, παιχνίδι είναι, θα μπούμε να παίξουμε, ξέροντας ότι υπάρχουν τρία αποτελέσματα. Θα επιδιώξουμε τη νίκη και εάν έρθει καλώς».

Τη Βέροια, πως την περιμένετε;

«Είναι καλή ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές και λογικά θα έρθει να πάρει αποτέλεσμα στο «Κλ. Βικελίδης». Θα κοιτάξουμε να την αντιμετωπίσουμε με την ίδια σοβαρότητα που αντιμετωπίσαμε και τα προηγούμενα παιχνίδια και στο τέλος πιστεύω να είμαστε εμείς οι νικητές».

Η Βέροια διαθέτει παίκτες που έχουν ξεχωρίσει φέτος στο πρωτάθλημα, τον Μπαργκάν, τον Ολαϊτάν..

«Τους γνωρίζουμε όλους. Και τον Κόστλι και τον Μπαργκάν, τον Ολαϊτάν ο οποίος είναι παλιός γνωστός, καθώς πέρασε για κάποιο διάστημα και από εμάς, όταν ήταν μικρός. Πιστεύω όμως ότι έχουμε τις λύσεις για να τους αντιμετωπίσουμε και να μην μας κάνουν ζημιά μέσα στο Χαριλάου».

Τι είχε γίνει τότε με τον Ολαϊτάν;

«Ο Ολαϊτάν, μετά από εισήγηση δική μου, ήρθε στον Αρη. Δόθηκε δανεικός στη Βέροια για ένα χρόνο και από εκεί και πέρα, χάθηκαν τα ίχνη του. Δεν ξέρω τι έγινε. Τον παραχώρησε ο Αρης, δεν θέλησε να τον κρατήσει η διοίκηση και έμεινε ως ελεύθερος στη Βέροια. Τώρα ακούω ότι χτυπάνε την πόρτα του μεγάλες ομάδες».

Και ο κ. Μπουγιουκλής υπέγραψε συμβόλαιο. Αυτό σημαίνει ότι μονιμοποιείστε;

«Τα αποτελέσματα θα δείξουν τη συνέχεια. Τα πρώτα δείγματα ήταν καλά, με τη διοίκηση και τον κόσμο να είναι ικανοποιημένοι από τη δική μας παρουσία. Εμείς ενεργούμε ως κανονικοί προπονητές και ελπίζουμε να πάμε καλά για να μπορέσουμε να τελειώσουμε τη χρονιά».



Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved