«Ο υπερόπτης Ζαρντίμ και ο… περίεργος Φερέιρα»!

«Ο υπερόπτης Ζαρντίμ και ο… περίεργος Φερέιρα»!

Γλυκόπικρη ήταν η γεύση που άφησε στον τεχνικό του Άρη, Νίκο Πασσιαλή η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο χθεσινό (29/10) ματς του «Κλ. Βικελίδης» για την 8η αγωνιστική της Super League.

Μιλώντας στον αέρα του «Sentra 103,3», ο τεχνικός των «κίτρινων» τόνισε πως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ υποτίμησε τον Άρη και «τώρα κατάλαβε τη δυναμική του», αποδίδοντας την απώλεια των δύο βαθμών στην απειρία και στον υπέρμετρο ενθουσιασμό, ενώ δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει «λαχείο» τον Νταβίντ Αγκάνθο, αλλά και να τοποθετηθεί σχετικά με τη δήλωση του Ζεσουάλδο Φερέιρα ότι ο Παναθηναϊκός έχει άπειρους παίκτες και ότι ο ΟΦΗ ήταν πιο έμπειρος, υπογραμμίζοντας: «Ο Φερέιρα κάνει περίεργες δηλώσεις. Τι θέλει να κάνει αυτός, δεν το έχω καταλάβει»!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν νιώθει ότι το χθεσινό έργο έμεινε ημιτελές: «Όταν βάζεις γκολ στο 82' και έχει 8-10 λεπτά να τελειώσει το παιχνίδι, κάπου αρχίζεις και πιστεύεις ότι θα πάρεις τη νίκη. Ήρθε η ισοπαλία, δε μας στενοχωρεί πολύ. Μένουμε λίγο με την πίκρα ότι δύο σερί ματς δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το αν οι δύο εμφανίσεις με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αλλά και το γεμάτο «Κλεάνθης Βικελίδης» μπορεί να είναι εφαλτήριο για τον Άρη: «Δεν πετάμε στα σύννεφα, ξέρουμε τι ομάδα έχουμε. Κοιτάζουμε τώρα στην αρχή να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε, να μην έχουν τα παιδιά το άγχος ότι είμαστε χαμηλά, να απελευθερωθούν, να παίξουν πιο ελεύθερα και να χρησιμοποιήσουμε στη συνέχεια και άλλα νέα παιδιά ώστε να τα έχουμε για του χρόνου. Άλλωστε οι ομάδες χτίζονται σιγά-σιγά, σκαλί-σκαλί. Ξέρετε σε τι κατάσταση είμαστε».

Για το γεγονός ότι προωθεί άγνωστα παιδιά: «Το ποδόσφαιρο αυτό είναι, να δώσεις ευκαιρία σε παιδιά να παίξουν. Στο χέρι τους είναι από εκεί και πέρα, έχουν ήδη και θα έχουν και στη συνέχεια τις ευκαιρίες τους. Στο χέρι τους είναι να τις αρπάξουν.

Για το ότι εκτός από προπονητής, μαζί με τον Δημήτρη Μπουγιουκλή, πρέπει να είναι και… παιδονόμος: «Σε μεγάλο βαθμό τα καταφέρνουμε. Όλοι οι χαρακτήρες δεν είναι ίδιοι, αλλά δεν έχουμε δείξει ότι υπάρχει πρόβλημα».

Για το ότι υπήρξε η αίσθηση ότι οι παίκτες του… βιάστηκαν να νικήσουν χθες: «Πανηγυρίσαμε λίγο παραπάνω απ' ό,τι έπρεπε. Λίγο ο ενθουσιασμός, λίγο η απειρία, χρειάζεται εμπειρία».

Για τον Αγκάνθο: «Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, λαχείο. Έπεσε λαχείο στον Άρη. Πρέπει να τον αξιοποιήσουμε, να τον εκμεταλλευθούμε για να μας βοηθήσει. Έχει βάλει 4 γκολ σε 7 ματς, ήδη βοηθάει. Είναι παίκτης ευρωπαϊκού επιπέδου».

Για τα στοιχεία που πρόσθεσαν με τον Μπουγιουκλή στην ομάδα: «Δε χρειάζεται να βάλεις πολλά, το ποδόσφαιρο είναι απλό. Θέλει λίγο οργάνωση, λίγο τρέξιμο, τονώσαμε το ηθικό και την αυτοπεποίθηση των παικτών λίγο παραπάνω».

Για το ότι τα παιδιά παίζουν για πάρτη των δύο προπονητών τους, επειδή τους είχαν και στις ακαδημίες: «Δε θα το έλεγα ποτέ αυτό. Τα παιδιά παίζουν για τον εαυτό τους και για την ομάδα. Εμείς σήμερα είμαστε, μετά από 1-2 μήνες μπορεί να μην είμαστε».

Για τη συσπείρωση που υπάρχει στον Άρη: «Ο Άρης έχει δυναμική. Προσπαθήσαμε να συσπειρώσουμε ομάδα και κόσμο. Ο κόσμος βοήθησε πολύ χθες, δίνει ώθηση στα παιδιά και ενθουσιασμό. Ίσως πληρώσαμε λίγο τον υπέρμετρο ενθουσιασμό αλλά τι να κάνουμε».

Για το αν υπάρχει αισιοδοξία για τη συνέχεια, με βάση το πρόγραμμα: «Βγάλαμε όλα τα ντέρμπι, το δύσκολο ματς με την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Από εδώ και πέρα είναι πιο βατές οι ομάδες, όμως θέλει προσοχή. Τα πανηγύρια να κρατήσουν μια μέρα. Από σήμερα το μυαλό μας είναι στον αγώνα που ακολουθεί με τη Βέροια».

Για το αν δουλεύει με την ετικέτα του υπηρεσιακού: «Στον Άρη είναι όλα ρευστά, από τη διοίκηση, τον πρόεδρο… τι να πούμε. Ενεργούμε σαν κανονικοί προπονητές, δεν υπάρχει η λέξη υπηρεσιακός. Ενεργώ όπως θα λειτουργούσα ως κανονικός προπονητής, προσπαθώ να πάρω ό,τι μπορώ από τα παιδιά. Στο ποδόσφαιρο κρατάς μικρό καλάθι, γιατί έχει πολλά γυρίσματα, δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Δουλεύω και από τη δουλειά έρχονται τα αποτελέσματα».

Για την παραδοχή του Ζαρντίμ ότι ο Ολυμπιακός υποτίμησε τον Άρη στο πρώτο ημίχρονο: «Ο κ. Ζαρντίμ είναι καινούριος στην Ελλάδα, δεν ξέρει ποιος είναι ο Άρης, τι δυναμική έχει. Ίσως μας υποτίμησε λόγω βαθμολογίας, αλλά πιστεύω ότι τώρα κατάλαβε. Ο Ολυμπιακός είναι σκαλιά πάνω από εμάς, είναι πολύ καλή ομάδα, έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, έχει ξεφύγει λίγο από τα ελληνικά δεδομένα. Παίζει χωρίς αντίπαλο».

Για τα παράπονα του Άρη για τη διαιτησία, με βάση το πέναλτι: «Νιώθω κάπως… Το αντίθετο να γινόταν στο «Καραϊσκάκης» με τέτοιο πέναλτι, δε θα γκρίνιαζε ο ανάλογος προπονητής, ο Τύπος της Αθήνας; Αλλά πλέον κοιτάμε μπροστά».

Για τον Φερέιρα που είπε ότι ο ΟΦΗ είναι πιο έμπειρη ομάδα από τον Παναθηναϊκό: «Έχει άπειρους παίκτες στον Παναθηναϊκό; Ποιος είναι άπειρος στον Παναθηναϊκό; Ο Φερέιρα κάνει περίεργες δηλώσεις. Τι θέλει να κάνει αυτός, δεν το έχω καταλάβει».



MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η στιγμή της προσωρινής διακοπής - Έπεσε μπουκάλι στο κεφάλι του Μπέλλου
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η στιγμή της προσωρινής διακοπής - Έπεσε μπουκάλι στο κεφάλι του Μπέλλου
Serie A: Πρωταθλήτρια η Ίντερ - Έκανε φιέστα στο επεισοδιακό ντέρμπι με τη Μίλαν
Serie A: Πρωταθλήτρια η Ίντερ - Έκανε φιέστα στο επεισοδιακό ντέρμπι με τη Μίλαν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved