Μάντζιος: «Ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι»

Μάντζιος: «Ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος, μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός ηγέτης της Κέρκυρας, στη συνέντευξη Τύπου υποστήριξε πως η ομάδα του δεν έδωσε δικαίωμα στον «Δικέφαλο» να απειλήσει, τονίζοντας παράλληλα πως η ομάδα του έδειξε σημάδια βελτίωσης στην κατοχή της μπάλας.

Συγκεκριμένα, ο Άκης Μάντζιος μίλησε για:

Την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ: «Θεωρώ ότι πήραμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Η αμυντική λειτουργία μας ήταν πολύ καλή, ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι. Δεν δώσαμε δικαίωμα στον ΠΑΟΚ, αν εξαιρέσουμε δύο φάσεις. Δείξαμε σημάδια βελτίωσης στην κατοχή μπάλας και στο επιθετικό κομμάτι.

Αν είχαμε καλύτερη τελική πάσα μπορούσαμε να πετύχουμε και γκολ. Η ομάδα γίνεται καλύτερη, πιστεύει στον εαυτό της. Με την πολύ σκληρή δουλειά έχουμε πολύ δρόμο και μέλλον. Το θέμα είναι να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι γιατί η χρονιά είναι δύσκολη και μεγάλη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες και στον κόσμο που ήταν συγκλονιστικός».

Τη βελτίωση της Κέρκυρας: «Περιμέναμε να έχουμε καλύτερη εικόνα απ' ότι είχαμε στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Όποιος δουλεύει αμείβεται. Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα γίνεται καλύτερη. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε παιδιά χωρίς παραστάσεις. Υπάρχουν παίκτες που δίνουν ό,τι έχουν και δεν έχουν».

Τη χρησιμοποίηση του Μπουκουβάλα στη μεσαία γραμμή: «Ο Μιχάλης είναι ένας πολύ καλός παίκτης, μπορεί να βοηθήσει και σε άλλες θέσεις. Κι από τη στιγμή που δείχνουμε ότι έχουμε πρόβλημα στον άξονα, στην κατοχή μπάλας το χρησιμοποίησα εκεί και για δεύτερο ματς ήταν πολύ καλός».

Τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Είναι όλα δύσκολα ματς. Ό,τι μαζέψεις είναι καλό. Το σημαντικό είναι να έχει καλή εικόνα η ομάδα και οι βαθμοί θα έρθουν».Σεισμός στην Τουρκία: Το σχέδιο των επίλεκτων εθελοντών για επιζώντες και βοήθεια στα συντρίμμια
Σεισμός στην Τουρκία: Το σχέδιο των επίλεκτων εθελοντών για επιζώντες και βοήθεια στα συντρίμμια
Περιστέρι: Ανακοίνωσε επίσημα τον Κόλεμαν
Περιστέρι: Ανακοίνωσε επίσημα τον Κόλεμαν
Ολυμπιακός: Ανατροπή με Χουάνγκ, δύσκολα με ΑΕΚ ο Χάμες
Ολυμπιακός: Ανατροπή με Χουάνγκ, δύσκολα με ΑΕΚ ο Χάμες
Τζέιμς: «Ποτέ δεν είχα ως στόχο το ρεκόρ»
Τζέιμς: «Ποτέ δεν είχα ως στόχο το ρεκόρ»