Πασιαλής: «Να συνεχίσουμε έτσι»

Πασιαλής: «Να συνεχίσουμε έτσι»

Απόλυτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα που πήρε ο Άρης απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ήταν ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Νίκος Πασιαλής τόνισε πως η ομάδα του παρουσιάστηκε διαβασμένη στο ΟΑΚΑ και κατάφερε να μπλοκάρει τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι αν ο Άρης δείξει ανάλογη εικόνα στη συνέχεια και παρουσιαστεί με το ίδιο πάθος και την ίδια ψυχολογία, τότε δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν.

«Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα που πήραμε στην Αθήνα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, γνωρίζουμε τη δυναμική του αντιπάλου, κλείσαμε τους διαδρόμους και καταφέραμε να μην απειληθούμε. Ήμασταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, δεχθήκαμε γκολ από μια αμφισβητούμενη φάση που σηκώνει πολύ συζήτηση και θεωρώ ότι είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο τεχνικός των «κιτρίνων».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτό το αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στη συνέχεια κι αν ο Άρης συνεχίσει με αυτές τις εμφανίσεις θεωρώ πως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν».

Σε ερώτηση για τους νεαρούς παίκτες του Άρη, σχολίασε: «Ξέρω τα παιδιά αυτά, είναι δικά μου. Ξέρω τις δυνατότητες του καθενός με λεπτομέρεια. Έχουμε δουλέψει πολλά χρόνια μαζί και το μέλλον τους ανήκει. Για τον Γιαννιώτα που πέτυχε το γκολ, είναι ένα παιδί με μεγάλες δυνατότητες κι αν συνεχίσει να δουλεύει έτσι θα κάνει μεγάλη καριέρα».

Για το αν ο Άρης φοβόταν τα μεγάλα παιχνίδια και δεν μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα, ανέφερε: «Δεν υπάρχει φόβος. Απλά δεν είχαμε καταφέρει να χτυπήσουμε τα μεγάλα παιχνίδια. Αυτό το παιχνίδι το διαβάσαμε πολύ καλά από την αρχή, γιατί δεν είχαμε κανέναν τυχαίο αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα κι έχει σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Όμως εμείς κλείσαμε τους διαδρόμους, ήμασταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, κι αν ήμασταν προσεκτικοί θα είχαμε πάρει καλύτερο αποτέλεσμα από νωρίς».

Ο Νίκος Πασιαλής ρωτήθηκε για το αν πιστεύει πως δεν αναλαμβάνει κανείς τεχνικός τον Άρη λόγω των προβλημάτων της ομάδας για να απαντήσει: «Δεν πιστεύω πως υπάρχει προπονητής στον οποίο θα γίνει πρόταση να αναλάβει τον Άρη και θα το αρνηθεί. Ο Άρης είναι τεράστια ομάδα και για μένα είναι τιμή που είμαι στη θέση του προπονητή».

Τέλος, για το γεγονός ότι ο προκάτοχός του, Μάκης Κατσαβάκης, κατηγορήθηκε για το κλίμα στα αποδυτήρια, είπε: «Παίζουν ρόλο τα αποτελέσματα. Από αυτά κρίνονται και οι προπονητές. Όταν δεν υπάρχουν θετικά αποτελέσματα, τότε υπάρχουν και παίκτες που δεν νιώθουν καλά, νιώθουν παραγκωνισμένοι και δεν θέλει πολύ για να χαλάσει το κλίμα στην ομάδα».



Αταμάν: “Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, μπορούμε να κερδίσουμε”
Αταμάν: “Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, μπορούμε να κερδίσουμε”
Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ - Πόσα χρήματα θα μοιράσει το Μ. Σάββατο
Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ - Πόσα χρήματα θα μοιράσει το Μ. Σάββατο
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved