Πασσιαλής: «Υπάρχει φως στο τούνελ του Άρη…»

Πασσιαλής: «Υπάρχει φως στο τούνελ του Άρη…»

Τη βεβαιότητά του πως ο Άρης μπορεί να βγει από το διοικητικό και αγωνιστικό αδιέξοδο εξέφρασε ο Νίκος Πασσιαλής, τονίζοντας ότι λειτουργεί ως κανονικός προπονητής των «κίτρινων».

«Είμαι από τους λίγους που γνωρίζουν το ρόστερ του Άρη τόσο καλά. Ελπίζω να πάρουμε το 100% από κάθε ποδοσφαιριστή και πιστεύω ότι θα πετύχουμε. Θεωρώ ότι η ομάδα θα πάει καλύτερα στο μέλλον», τόνισε χαρακτηριστικά στον αέρα του «Libero», ο Πασσιαλής, ο οποίος μαζί με τον Δημήτρη Μπουγιουκλή θα κάτσει στην άκρη του «κίτρινου» πάγκου, μετά τη φυγή του Μάκη Κατσαβάκη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί μεταξύ άλλων στα ερχόμενα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά και στον Γιάννη Γιαννιώτα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Πασσιαλής:      

Για το γεγονός ότι ανέλαβε την ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή: «Αν συνδυάσεις όλες τις παραμέτρους, σίγουρα η φετινή χρονιά είναι από τις πιο δύσκολες στην ιστορία του Αρη. Στο παρελθόν όταν είχα καθίσει ξανά στον πάγκο της ομάδας η εποχή ήταν εντελώς διαφορετική. Εμείς δεχτήκαμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίας μας, γνωρίζουμε τα πάντα για την ομάδα και πιστεύουμε ότι υπάρχει φως στο τούνελ».

Για το τι γνωρίζει για την ομάδα: «Είμαι από τους λίγους που γνωρίζουν το ρόστερ του Αρη τόσο καλά, γιατί τους περισσότερους παίκτες τους δούλευα από μικρούς. Ελπίζω να πάρουμε το 100% από κάθε ποδοσφαιριστή και πιστεύω ότι θα πετύχουμε. Θεωρώ ότι η ομάδα θα πάει καλύτερα στο μέλλον».

Για το αν θα μείνει μόνιμα στον πάγκο της ομάδας: «Προσωπικά ενεργώ σαν να είμαι κανονικός προπονητής του Άρη. Από κει και πέρα αν θέλει η διοίκηση να αλλάξει κάτι, τότε ας το κάνει. Εγώ μέχρι τότε θα λειτουργώ σαν κανονικός προπονητής της ομάδας. Δεν πιστεύω ότι ο Αρης υστερεί σε έμψυχο δυναμικό ή σε ποιότητα, απλά χρειάζεται κάποιος χρόνος. Τα παιδιά έχουν πολλές ικανότητες και ελπίζω με δυο-τρία αποτελέσματα να πάρουν τα πάνω τους».

Για το γεγονός ότι στα δύο επόμενα παιχνίδια ο Αρης θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό: «Πρόκειται για δύο παιχνίδια που κάποτε θα τα παίζαμε έτσι κι αλλιώς. Δε φοβόμαστε τίποτα θα κοιτάξουμε τους αντιπάλους μας στα μάτια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Από κει και πέρα το πρόγραμμα θα είναι πιο βατό και πιστεύω ότι ο Αρης θα πάρει παιχνίδια και θα κάνει μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα και δεν θα κινδυνεύσει σε καμία περίπτωση».

Για τον Γιάννη Γιαννιώτα: «Αυτή τη στιγμή λείπει με την Εθνική. Είναι ένα παιδί που φορτώθηκε πολλά βάρη απότομα και πρέπει να ηρεμήσει, προκειμένου να δώσει αυτά που μπορεί. Έχει τεράστιες δυνατότητες, αλλά φέτος ακόμα δεν έδειξε τίποτα. Πρέπει να ανέβει η ομάδα και θα ανέβει κι αυτός. Δεν ξεκίνησε τόσο καλά αλλά πιστεύω ότι στην πορεία θα προσφέρει πολλά περισσότερα».

Για τις ευθύνες που ανέλαβαν τα νέα παιδιά: «Έπεσαν στα βαθιά γρήγορα και πρέπει να κολυμπήσουν. Είναι στο χέρι τους να αποδείξουν ότι μπορούν να αναδειχθούν με τη φανέλα του Αρη. Το "Χαριλάου" δεν είναι ένα εύκολο γήπεδο. Πολλοί καλοί παίκτες δεν μπόρεσαν να παίξουν σε αυτό. Εγώ από την πλευρά μου πάντως θα τους βοηθήσω όσο μπορώ».

Για τους έμπειρους που δεν έχουν προσφέρει μέχρι στιγμής τα αναμενόμενα: «Είναι ένα θέμα που το ψάχνουμε και το συζητάμε μαζί τους. Δεν ξέρω αν είχαν θέμα με τον προηγούμενο προπονητή, αλλά εμείς θέλουμε να τους ανεβάσουμε. Η άνοδος τους είναι αναγκαία. Θα βοηθήσει και την ομάδα, αλλά και τους νέους παίκτες».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Δεν υπάρχουν πλέον πολλοί ξένοι παίκτες και γενικότερα το επίπεδο είναι χαμηλότερο. Θεωρώ ότι ο ΑΡΗΣ είναι πολύ καλύτερος σε σχέση με άλλες ομάδες και μπορεί να πάει πολύ καλύτερα στο μέλλον».

Για την Κ20: «Πρόκειται για μια πλήρως ανανεωμένη ομάδα. Έχει ποιότητα, όμως χρειάζεται χρόνος, υπομονή και δουλειά. Προς το παρόν ανέλαβε ο Τάσος Θέος, ο οποίος δεν αποκλείεται να αναπληρώσει μόνιμα το κενό μου και τη θέση του στην Κ-17 να πάρει κάποιο άλλο παιδί από τα σπλάχνα της ομάδας».

Για τον αν είναι έτοιμος να φέρει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή του: «Δεν πιστεύω ότι υστερούμε σε κάτι σε σχέση με άλλους προπονητές. Είμαστε προετοιμασμένοι καλά, ξέρουμε την ομάδα και ελπίζω να μην έχουμε άλλες αναταράξεις».

Για το Δημήτρη Μπουγιουκλή: «Είναι ένας άνθρωπος που βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα. Το μάτι του κόβει, ασχολείται όλη μέρα με το ποδόσφαιρο και είναι ο καταλληλότερος συνεργάτης που θα μπορούσε να με βοηθήσει. Αμφότεροι έχουμε όρεξη να φτιάξουμε την ομάδα και να την ηρεμήσουμε».

Για τις εργομετρικές εξετάσεις από τις οποίες πέρασαν οι ποδοσφαιριστές: «Τα εργομετρικά ήταν προγραμματισμένα. Δεν ήταν κάτι που ζητήσαμε εμείς. Πάντως μας δίνουν την ευκαιρία να σχηματίσουμε μια καλύτερη εικόνα για τη φυσική κατάσταση των παικτών της ομάδας



Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
Euroleague: Με Καλάθη 2-1 η Φενέρ - Έβγαλε «σκούπα» η Ρεάλ
Euroleague: Με Καλάθη 2-1 η Φενέρ - Έβγαλε «σκούπα» η Ρεάλ
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός, Ελ Αραμπί: «Εδώ με την αξία μας, γεμάτοι προσδοκίες»
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός, Ελ Αραμπί: «Εδώ με την αξία μας, γεμάτοι προσδοκίες»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved