Στην 4άδα των… απόλυτων ευρωπαίων winner  ο Ολυμπιακός!

Στην 4άδα των… απόλυτων ευρωπαίων winner ο Ολυμπιακός!

Το έξι στα έξι του Ολυμπιακού στην εκκίνηση της φετινής Super League, δεν ισοφαρίζει απλά το ρεκόρ των «ερυθρόλευκων» της σεζόν 2006-07, αλλά συγχρόνως, τοποθετεί τους πρωταθλητές Ελλάδας στο γκρουπ των τεσσάρων winner ευρωπαϊκών ομάδων, που μετρούν το απόλυτο των νικών χωρίς την παραμικρή απώλεια βαθμών στα πρωταθλήματα. Το Onsports, έχει τις λεπτομέρειες…

Οσο πέφτει νερό στο μύλο των ξένων πρωταθλημάτων, είναι απολύτως φυσιολογικό να μειώνονται και οι ομάδες που αγνοούν την πικρή γεύση της ήττας και την… light της ισοπαλίας και συνεχίζουν την πορεία τους γκρεμίζοντας το ένα κάστρο μετά το άλλο, καταγράφοντας μονάχα νίκες στο ενεργητικό τους.

Την θέση τους στο  απόλυτο winner group έχασαν αυτή την αγωνιστική τέσσερις σύλλογοι. Η Μπαρτσελόνα που αναδείχτηκε ισόπαλη (2-2) στο clasico με την Ρεάλ Μαδρίτης, πρόσθεσε στο κοντέρ δίπλα από τις έξι νίκες και μία ισοπαλία.

Η Βαλέτα που άφησε δύο βαθμούς στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπιρκιρκαρά λόγω της πρώτης ισοπαλίας(1-1) μετά από έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα.

Στην Κύπρο οι δύο ομάδες που συγκατοικούσαν μέχρι πρότινος στο ρετιρέ, δεν κατάφεραν να κάνουν το πέντε στα πέντε. Η ΑΕΚ Λάρνακας «σκόνταψε» πάνω στη Νέα Σαλαμίνα και έφερε «λευκή» - ισοπαλία(0-0), ενώ ο ΑΠΟΕΛ ήρθε ισόπαλος (0-0) στο κλασικό ντέρμπι με την Ομόνοια.   

Εκτός όμως από τον Ολυμπιακό, άλλες τρεις ευρωπαϊκές ομάδες πορεύονται με το πόδι κολλημένο στο γκάζι στις κούρσες των χωρών τους.  

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ

«Σημαιοφόρος» του γκρουπ η Μπάγερν Μονάχου, δεδομένης της τεράστιας ποιότητας και δυναμικής που χαρακτηρίζει τη Μπουντεσλίγκα συγκριτικά με τα πρωταθλήματα στα οποία συμμετέχουν οι υπόλοιπες τρεις… απόλυτες ομάδες. Το συγκρότημα του Χουπ Χάινκες μετά και από την τελευταία νίκη(2-0) επί της Χόφενχαϊμ, μετράει επτά νίκες σε επτά παιχνίδια, αφήνοντας πέντε βαθμούς πίσω την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και οκτώ την Σάλκε του δικού μας Κυριάκου Παπαδόπουλου.

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ

«Παπάδες» κάνει η Σαχτάρ μετατρέποντας σε παράσταση για ένα ρόλο το πρωτάθλημα στην Ουκρανία. Η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου έβαλε τον ενδέκατο κρίκο στην αλυσίδα των φετινών νικών της, επικρατώντας (2-0) εκτός έδρας της Μέταλιστ. Το έντεκα στα έντεκα την φέρνει εννέα βαθμούς μπροστά από τη Ντιναμό Κιέβου και την Ντνίπρο, οι οποίες συγκατοικούν στη δεύτερη θέση.

ΛΟΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Με τον «αέρα» της πρωταθλήτριας η Λοντόγκορετς οδηγεί με εντυπωσιακό τρόπο την κούρσα στη Βουλγαρία. Εχει ήδη  8 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και 24 βαθμούς, ωστόσο νιώθει στο… σβέρκο της την καυτή ανάσα της Λέφσκι Σόφιας που ακολουθεί με 22 βαθμούς και είναι η μοναδική ομάδα που δείχνει ικανή να διεκδικήσει το θρόνο της.



Άστον Βίλα: Πιθανή η συμμετοχή Μαρτίνες και Τίλεμανς στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Άστον Βίλα: Πιθανή η συμμετοχή Μαρτίνες και Τίλεμανς στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Το πασχαλινό post του Φώτη Ιωαννίδη με την Ελένη Βουλγαράκη
Το πασχαλινό post του Φώτη Ιωαννίδη με την Ελένη Βουλγαράκη
Στην Μπολόνια ο Παναθηναϊκός «έραψε» το τρίτο του αστέρι! (photos+videos)
Στην Μπολόνια ο Παναθηναϊκός «έραψε» το τρίτο του αστέρι! (photos+videos)
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Γκραν Πρι της Formula 1 και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Γκραν Πρι της Formula 1 και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved