Σαρ: «Η καλύτερη επιλογή ο ΟΦΗ»

Σαρ: «Η καλύτερη επιλογή ο ΟΦΗ»

Με επιτυχία πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις ο Μοχάμεντ Σαρ ο οποίος υπέγραψε με τον ΟΦΗ και το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, είναι οι ανακοινώσεις - Τι είπε στις πρώτες του δηλώσεις...

Κανένα πρόβλημα δεν προέκυψε από τις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Μοχάμεντ Σαρ για λογαριασμό του ΟΦΗ. Έτσι ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής υπέγραψε για τον επόμενο χρόνο με τους Κρητικούς και το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι οι ανακοινώσεις. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα είναι απόλυτα έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα σε περίπου δέκα ημέρες, καθώς είναι πίσω σε φυσική κατάσταση.

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός, μάλιστα, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» δεν αρνήθηκε να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις, τονίζοντας πως έκανε την καλύτερη επιλογή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Για εμένα ήταν η καλύτερη επιλογή που μπορούσα να κάνω για την καριέρα μου. Έρχομαι σε μια ομάδα που οι άνθρωποι της με πίστεψαν και είμαι εδώ για δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Για το ποιοι είναι οι στόχοι του με τον ΟΦΗ:

«Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο και να το διασκεδάσω και να κάνουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Είμαι ένας παίκτης που μου αρέσει να κερδίζω. Δεν ξέρω την ομάδα γιατί δεν τους έχω δει ακόμα. Έχω μιλήσει μόνο με τον πρόεδρο. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί . Παιχνίδι με παιχνίδι θα δούμε τι θα κάνουμε τόσο εγώ όσο και η ομάδα».

Για το τι γνωρίζει για τον ΟΦΗ:

«Γνωρίζω για την πόλη αλλά δεν ξέρω και πολλά για την ομάδα γιατί δεν έχω παίξει ποτέ ως αντίπαλος της».

Για το πότε πιστεύει ότι θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί:

«Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό αυτές τις δύο εβδομάδες και όταν υπάρξει η διακοπή του πρωταθλήματος για τις Εθνικές ομάδες πιστεύω ότι θα είμαι απόλυτα έτοιμος».

Για το γεγονός ότι τα τελευταία δύο χρόνια δεν είχε πολλές συμμετοχές στις ομάδες που έπαιξε:

«Ξέρετε στο ποδόσφαιρο πολλές φορές κάνεις κακές επιλογές και γνωρίζεις κάποιους ανθρώπους που δεν πιστεύουν σε εσένα. Αυτός είναι ο λόγος. Δεν έχω χάσει όμως καθόλου την όρεξη μου για ποδόσφαιρο και είμαι έτοιμος για να το δείξω αυτό στο γήπεδο»

Για το γεγονός ότι υπέγραψε για ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΟΦΗ:

«Ο πρόεδρος ήθελε να υπογράψουμε για παραπάνω από ένα χρόνο , αλλά νομίζω ότι είναι καλό τόσο για την ομάδα όσο και για εμένα το συμβόλαιο για ένα χρόνο. Θέλω να παίξω και τον Ιανουάριο αν ήμαστε όλοι ικανοποιημένοι γιατί να μην ανανεώσω το συμβόλαιο μου για ένα η δύο χρόνια ακόμη».

Για το τι γνωρίζει για το ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Έχω παίξει σαν αντίπαλος του Ολυμπιακού , αλλά έχω πολλούς φίλους που παίζουν ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Τους πήρα τηλέφωνο πριν συμφωνήσω με τον ΟΦΗ και μου είπαν αρκετά θετικά για την χώρα σας, και ότι έχει πολύ καλό καιρό όπως και την Αφρική. Για τον ΟΦΗ μου είπαν ότι είναι μια ομάδα που έχει αρκετό κόσμο και αυτό είναι που χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής να παίζει σε ένα γεμάτο γήπεδο».

Για το αν έχει να πει κάτι στον κόσμο της ομάδας:

«Δεν έχω να τους πω κάτι ιδιαίτερο. Απλώς θέλω να τους δείξω τι αξίζω. Ο κόσμος αν δει ότι παίζεις καλά τους αρέσεις αν όχι δεν του αρέσεις. Αυτό που μπορώ να τους υποσχεθώ είναι ότι σε κάθε παιχνίδι θα δίνω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου μέσα στο γήπεδο. Αυτό είναι το καλύτερο μου μπορώ να κάνω».

Δύο «μέσα», ένας «έξω»

Κατά τα άλλα, μετά το χθεσινό ρεπό, οι παίκτες του ΟΦΗ, επέστρεψαν κανονικά στις προπονήσεις. Σε αυτή συμμετείχαν κανονικά οι Σίσιτς και Περογαμβράκης. Ο πρώτος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα, ενώ ο δεύτερος είχε άδεια για τη στρατιωτική του θητεία.

Αντίθετα, ο Μπούρμπος συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας καθώς δεν έχουν ξεπεραστεί πλήρως οι ενοχλήσεις του στην κνήμη.



Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved