Μόνχε: «Απολαμβάνω κάθε στιγμή στον Ολυμπιακό»

Μόνχε: «Απολαμβάνω κάθε στιγμή στον Ολυμπιακό»

Την άποψη ότι απολαμβάνει κάθε στιγμή που βιώνει στον Ολυμπιακό, ακόμα κι αν δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στους «ερυθρόλευκους», εξέφρασε ο Βιθέντε Μόνχε, σε συνέντευξή του.

Να κλείσει την σεζόν με ακόμα έναν τίτλο (σ.σ. την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας) ευχήθηκε ο Βιθέντε Μόνχε, στην συνέντευξη, την οποία παραχώρησε στη Nova υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι θα ήταν μεγάλη τιμή για τον ίδιο ν’ αγωνιστεί σε κάποιο από τα τελευταία ματς της τρέχουσας σεζόν με την φανέλα του Ολυμπιακού, αρχής γενομένης από αυτό με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα (18/04, 19:00).

Ο 31χρονος Αργεντίνος χαφ, εξάλλου, τόνισε ότι δεν γνωρίζει κάτι αναφορικά με το μέλλον του στον Ολυμπιακό υπογραμμίζοντας ωστόσο, ότι απολαμβάνει κάθε στιγμή που ζει στην ομάδα του Πειραιά.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βιθέντε Μόνχε στη Nova:

-       Οι δύο αγώνες που απομένουν στο πρωτάθλημα είναι μία καλή ευκαιρία για ν' αγωνιστούν παίκτες, όπως εσύ, που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής απ' την αρχή της περιόδου;

«Μακάρι. Ελπίζω να είναι μία ευκαιρία για εμάς για να βοηθήσουμε την ομάδα. Να είμαστε δίπλα στην ομάδα για να κερδίσουμε στα δύο τελευταία παιχνίδια».

-       Τι θα σημαίνει για εσένα το ενδεχόμενο να βρεθείς στην ενδεκάδα του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα;

«Από τη στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό, για εμένα ήταν πάρα πολύ σημαντικό να παίζω εδώ. Αν καταφέρω ν' αγωνιστώ στο παιχνίδι με τα Γιάννινα θα είναι πολύ σημαντικό. Πρώτα απ' όλα γιατί θα βοηθήσω την ομάδα. Και δεύτερον γιατί θα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να παίξω. Θα είναι πολύ μεγάλη τιμή για εμένα».

-       Τι κρατάς και τι θα ήθελες ν' αλλάξεις απ' την πρώτη σου χρονιά στους «ερυθρόλευκους»;

«Ν' αλλάξω; Τίποτα, γιατί θα έλεγα πως η ομάδα έπαιξε πάρα πολύ καλά όλη τη χρονιά. Η αλήθεια είναι πως εγώ δεν έπαιξα πάρα πολύ. Και ήταν η πρώτη φορά που σε μία ομάδα δεν έχω τόσες πολλές συμμετοχές. Η ομάδα έπαιξε πάρα πολύ καλά. Πήρε δίκαια το πρωτάθλημα γιατί ήταν η καλύτερη ομάδα. Δε θα έλεγα πως θα άλλαζα κάτι».

-       Για την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα τι εικόνα έχεις;

«Είχε κάποιες δύσκολες στιγμές στη χρονιά. Αλλά προς το τέλος κατάφερε να διορθώσει τα πράγματα. Είναι μία δύσκολη ομάδα στην έδρα της».

-       Είναι δύσκολο για έναν παίκτη να μείνει συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του όταν έχει πετύχει το βασικό στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος; Και το ρωτάω αυτό με αφορμή την ήττα απ' την Κέρκυρα.

«Όντως έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα μερικές αγωνιστικές πριν απ' τη λήξη της διοργάνωσης. Σίγουρα για έναν παίκτη είναι δύσκολο από ψυχολογικής άποψης να προετοιμαστεί για τα παιχνίδια που έχουν απομείνει. Αλλά ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει μία μεγάλη διαφορά απ' τις υπόλοιπες ομάδες. Και πρέπει να συνεχίσει έτσι και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Πρέπει να παίζουμε για τη νίκη και να δείξουμε γιατί δημιουργήσαμε αυτή τη μεγάλη διαφορά».

-       Πως έχεις φανταστεί την επόμενη ημέρα στην καριέρα σου. Και αναφέρομαι στην επόμενη χρονιά.

«Ακόμα δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Δεν ξέρω τίποτα. Αλλά πρώτα απ' όλα θέλω ν' απολαύσω τις στιγμές που ζω στον Ολυμπιακό. Και μετά θα δούμε».

-       Φαντάζομαι θα ήθελες να κλείσεις τη χρονιά με έναν ακόμη τίτλο;

«Ναι, ναι. Αυτό θέλω».



Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved