Αποκαλύψεις από τον Μανταδάκη
SHARE

Αποκαλύψεις από τον Μανταδάκη

Για τα οικονομικά θέματα που «καίνε» τον ΟΦΗ μίλησε σε ραδιόφωνο του Ηρακλείου, ο Ντίνος Μανταδάκης.

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ, σε δηλώσεις του στον «Athletic Radio» μίλησε για τις προσφυγές, τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ, αλλά και τα πράγματα που πρέπει να έχουν οι Κρητικοί για να είναι ανταγωνιστοί.

Συγκεκριμένα, ο Ντίνος Μανταδάκης μίλησε για:

Τις προσφυγές που «βαραίνουν» τον ΟΦΗ: «Μου έχει μείνει το όνομα. Είμαι ο δικηγόρος των προσφυγών. Ελπίζω να μην μου μείνει το όνομα. Και κάποια στιγμή να τελειώνουμε. Οι προσφυγές είναι μια εργασιακή διαφορά. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανένα εργαζόμενο που ζητάει τα λεφτά του.

Οι μεν εργαζόμενοι ζητάνε τα λεφτά τους οι δε εργοδότες κοιτάζουν να δουν πως θα ανταπεξέλθουν. Η αθλητική δικαιοσύνη έχει ένα μειονέκτημα. Ένα μειονέκτημα που είναι βαρύ για την μία πλευρά. Δηλαδή για τον εργοδότη. Ο οποίος εκτός από τα δεδουλευμένα των ποδοσφαιριστών, υποχρεούται να καταβάλει και κάποιες υπέρμετρες αποζημιώσεις. Με ένα θεσμικό πλαίσιο και ένα νόμο που είναι έξω από την λογική και την πραγματικότητα. Και μας υποχρεώνει για δεδουλευμένα 60-70 χιλ. ευρώ να αναγκαζόμαστε να καταβάλουμε 200 και 250 χιλ. ευρώ. Αυτό έχει να κάνει με διπλασιασμούς που προβλέπονται σε κάποια συμβόλαια.

Όταν ένα συμβόλαιο λήγει μια μεταγραφική περίοδο πριν την κανονική λήξη του συμβολαίου του παίκτη, τότε επιδικάζεται ότι υπόλοιπο προβλέπεται στον παίκτη και ανάλογα με πόσες μεταγραφικές περιόδους έχουμε μέχρι την λήξη του συμβολαίου το ποσό αυτό διπλασιάζεται και διαιρείται ανάλογα με τις μεταγραφικές περιόδους, που έχει μέχρι τη λήξη του. Στην περίπτωση του Ρόβα το ποσό που έκανε να παίρνει μέχρι το καλοκαίρι διπλασιάστηκε και διαιρέθηκε δια ένα, που είναι η μεταγραφική περίοδος. Αν είχε συμβόλαιο μεγαλύτερης διάρκειας θα του επιδικάζονταν λιγότερα χρήματα.

Υπάρχει ευθύνη και από τις ΠΑΕ που υπέγραψαν το νόμο αυτό. Στην Ευρώπη για παράδειγμα στην Ιταλία, δίνονται δυο μήνες περιθώριο στην ομάδα να καλύψει τον παίκτη που έχει κάνει προσφυγή. Στην Ελλάδα από την επόμενη κιόλας μέρα της προσφυγής έχει πάρει ο παίκτης 250 χιλ. ευρώ επειδή έτσι λέει ο νόμος, χωρίς να μπορεί να τον ανατρέψει κανείς.

Αν το θέμα πήγαινε στα πολιτικά δικαστήρια θα προσαρμοζόταν διαφορετικά γιατί θα έμπαινε η διάταξη πλουτισμού. Όπως και το άλλο θέμα, ένας παίκτης να πληρώνεται από δυο ομάδες την ίδια χρονική στιγμή. Σε αυτά δεν υπάρχει λογική και κάτι πρέπει να αλλάξει. Η ευθύνη πράγματι ανήκει στον εργοδότη. Αλλά πείτε μου υπάρχει σήμερα εργοδότης με τόσο εργατικό δυναμικό που να μην χρωστάει; Δεν μπορώ να κατηγορήσω ένα ποδοσφαιρικό που ζητάει τα λεφτά του. Αν δεν κάνει την προσφυγή και σε ένα συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο χάνει το δικαίωμα να το κάνει. Δεν μπορώ να τους κατηγορήσω όμως δεν μπορώ να δικαιολογήσω και αυτούς που ζητάνε παραπάνω χρήματα και μάλιστα αμέσως. Και μάλιστα κρατούν μια στάση σκληρή απέναντι στην ομάδα. Μπράβο στον Ρόβα που αποφάσισε να μειώσει τις απαιτήσεις του κατά 100 χιλιάδες ευρώ. Άλλοι δεν το κάνουν».

Τους παίκτες που απαιτούν περισσότερα από τα δεδουλευμένα τους: «Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ζητούν παραπάνω από τα δεδουλευμένα. Αν εξαιρέσετε 3-4 περιπτώσεις, όπως οι Κιάσσος, Κατσικογιάννης, Μπερτίν και Μπαρτζώκας, οι άλλοι ζητούν παραπάνω ποσά. Ζητούν να εκτελεστεί η απόφαση που έχουν στα χέρια τους. Έχουμε ασκήσει εφέσεις, αλλά είναι όλα προδιαγεγραμμένα στο πλαίσιο του νόμου. Αν έχουμε περικόψει κάποιες απαιτήσεις στο παρελθόν είναι επειδή καταφέραμε να αποδείξουμε κάποια πράγματα. Κατά κανόνα οι παίκτες σε ότι ζητάνε δικαιώνονται.

Είναι τα χέρια μας δεμένα. Σε μία σύσκεψη που έγινε στην ΕΠΟ, που ήταν αρκετοί παράγοντες και πρόεδροι συλλόγων της Super League, έθεσα το θέμα να αλλάξει αυτό το πλαίσιο . Να φέρουμε τον ΠΑΣΠ σε μία συνάντηση για να αλλάξει το νομικό πλαίσιο, ώστε να μπορέσουμε να ταχτοποιήσουμε όλοι τις οφειλές μας. Είναι ένα θέμα που πρέπει να συζητηθεί. Αν δεν δεχθεί ο ΠΣΑΠ πρέπει να γίνει μια δυναμική παρέμβαση από πλευράς ΕΠΟ. Αλλιώς να δίδεται στις ομάδες ένα δίμηνο περιθώριο να τακτοποιήσουν την προσφυγή που κάνει ο ποδοσφαιριστής».

Τη στάση του Ρόβα: «Ο ποδοσφαιριστής μου είπε ότι δέχθηκε μια σειρά τηλεφωνημάτων από μέλη της σημερινής διοίκησης του ΟΦΗ. Μου έδειξε ότι θέλει να βοηθήσει. Μου είπε ότι δεν θέλει να κάνω κακό στον ΟΦΗ και το έδειξε. Κατέβασε τις απαιτήσεις του κατά 100 χιλ. ευρώ. Είχαμε κάνει έφεση για την απόφαση που είχε στα χέρια του για να του καταβληθούν 258 χιλ. ευρώ. Είχαμε κάνει επαφές και με τον ίδιο και με τον δικηγόρο του.

Κάναμε ένα συμφωνητικό και το δέχθηκε ο παίκτης. Και εμείς παραιτηθήκαμε από την έφεση. Όταν ένας παίκτης δικαιώνεται σε πρώτο βαθμό στην προσφυγή, μένει και ελεύθερος πρωτοδίκως. Μπορεί να υπογράψει δελτίο, αλλά δεν μπορεί να αγωνιστεί μέχρι να τελεσιδικήσει η μεταξύ μας εκκρεμότητα. Παρ’ όλα αυτά θα έμενε ελεύθερος σε μια εβδομάδα περίπου, ανεξάρτητα από την δική μας στάση. Θεωρώ ότι ήταν επιτυχία αυτή η συμφωνία. Ένας επωφελής συμβιβασμός για την ΠΑΕ ΟΦΗ».

Τι άλλαξε στην υπόθεση του Ρόβα: «Ήταν μία συνισταμένη πολλών παραγόντων. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ που τον πήραν τηλέφωνο και του μίλησαν. Ο δικηγόρος του ο κ. Λίβας που δεν του απαγόρευσε να μιλήσει με την πλευρά του ΟΦΗ. Η ίδια η μεταστροφή του ποδοσφαιριστή γιατί δεν θα αισθανόταν καλά ηθικά. Ήταν μια συνισταμένη όλων αυτών. Ο Ρόβας μου είπε επί λέξει ότι δεν θέλει τις κατάρες όλων των ανθρώπων της Κρήτης απάνω του. Είναι κάτι που ήταν στο χέρι του Ρόβα. Εύχομαι και το ζητάω και σε άλλους ποδοσφαιριστές και στους δικηγόρους τους να βάλουν νερό στο κρασί τους και να βοηθήσουν την κατάσταση. Με τον καθένα που χρωστάμε χρήματα γίνονται συζητήσεις. Πρέπει να ταχτοποιηθούν για να μην υπάρχει πρόβλημα στην αδειοδότηση. Αυτό είναι το κύριο μέλημα μας. Για παράδειγμα πρέπει να γίνουν συμφωνητικά όπως κάναμε με το Ρόβα. Η υπόθεση Ρόβα δεν βαρύνει την αδειοδότηση. Πρέπει και στις άλλες υποθέσεις να γίνει κάτι ανάλογο».

Τις προσφυγές στην FIFA που απειλούν τον ΟΦΗ: «Υπάρχουν οι υποθέσεις του  Γκέρμπερ και του Μάουρερ. Παλιές υποθέσεις τις οποίες τρενάραμε. Αυτoί οι ποδοσφαιριστές μπορούν να κάνουν αυτό με Σουλεάπ αν τις καθυστερήσουμε. Αυτές οι υποθέσεις κατά ένα μέρος μπορούν να επηρεάσουν την αδειοδότηση. Αυτό θα γίνει μόνο αν η ΦΙΦΑ στείλει έγγραφο και ενημερώσει την ΕΠΟ, ότι υπάρχει πρόβλημα».

Το θέμα της αδειοδότησης: «Η εισήγηση που έχει γίνει στην ΕΠΟ έχει ως εξής. Η αδειοδότηση μπορεί να διαφοροποιηθεί. Θα είναι τα κριτήρια τα ίδια προς αυτούς που θα παίξουν στην Ευρώπη. Όσον αφορά τις υπόλοιπες ομάδες που δεν αγωνίζονται στην Ευρώπη, σε περίπτωση που δεν πληρούν τα κριτήρια δεν θα υπάρχει η ποινή του υποβιβασμού, ή της αφαίρεσης βαθμών σε πρώτη φάση αλλά οικονομική, δηλαδή κάποιο πρόστιμο και απαγόρευση μεταγραφών μέχρι να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες της. Είναι πρόταση της Super League στην ΕΠΟ, η οποία θεωρώ πως έχει τύχη να γίνει δεκτή. Θεωρώ ότι η ΕΠΟ θα το δει με ευαισθησία. Η UEFA έχει δώσει τα κριτήρια, αλλά την ενδιαφέρουν πρωτίστως οι ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη. Για τις υπόλοιπες δίνει το δικαίωμα στην ΕΠΟ να το χειριστεί ανάλογα».

Τις εξελίξεις στην ΠΑΕ: «Θα ήθελα να πω κάτι σαν φίλαθλος. Θέλω να ξέρει ο κόσμος πως τρία είναι τα πράγματα που πρέπει να έχει μία ομάδα. Πρέπει να υπάρχει οικονομική ενίσχυση, αγωνιστική ετοιμότητα και ενότητα. Η ενότητα ήταν αυτή που μας έκανε να πάρουμε τις σημαντικές αποφάσεις στον περσινό μας αγώνα μέσα και έξω από τα γήπεδα. Ο ΟΦΗ δεν έδειξε διάσπαση και σαν παράκληση θέλω να πω ότι αυτή τη στιγμή σαν Ντίνος θεωρώ πως υπάρχει μια ιστορία που συνεχίζεται. Είμαι ο τελευταίος που θα κρίνω κάποιους που έβαλαν την υπογραφή τους για να πάρει αυτή η ομάδα αδειοδότηση. Θέλω να παρακαλέσω επειδή η ομάδα δεν έχει βγει ακόμα από το αδιέξοδο να είναι όλοι ενωμένοι για το καλό του ΟΦΗ».

Λουτσέσκου: «Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, φαβορί η Τσέλσι»
Λουτσέσκου: «Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, φαβορί η Τσέλσι»
Παναθηναϊκός: «Παίζει» για 11αδα ο Δώνης
Παναθηναϊκός: «Παίζει» για 11αδα ο Δώνης
Συναγερμός στην Κωνσταντινούπολη: Ένοπλος κρατάει όμηρο σε εμπορικό κέντρο
Συναγερμός στην Κωνσταντινούπολη: Ένοπλος κρατάει όμηρο σε εμπορικό κέντρο
ΠΑΟΚ: Με Πρίγιοβιτς κόντρα στην Τσέλσι (photos)
ΠΑΟΚ: Με Πρίγιοβιτς κόντρα στην Τσέλσι (photos)

 • Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Μπέτις
  10:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Τένις: Γαλλία - Ισπανία
  10:10Davis Cup 2018 by BNP Paribas. Ημιτελικοί. Αγώνας διπλού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • WRC 2018
  10:15SS17 Marmaris 2 Power Stage, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • WRC 2018
  12:05Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης
  12:10Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Τελικός. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Έιμπαρ
  12:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ποδόσφαιρο: Νασιονάλ ντε Μαδέιρα - Μπενφίκα
  12:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  13:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  13:20Las Vegas South Point 400. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2018 E2
  13:45Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • Μπάσκετ: Μακάμπι Τελ Αβίβ - ΑΕΚ
  14:20ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης. Διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο στάδιο 'Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία' στην Κύπρο. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E3
  14:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Λεβερκούζεν
  14:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 3η αγωνιστική.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E6
  15:15Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Show 2018-19 (Ζ)
  15:30Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Champions League.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E9
  15:45Αθλητική εκπομπή.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E37
  16:15Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Λεπτό προς Λεπτό (Ζ)
  16:45Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όλη την αγωνιστική δράση από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.
 • Ποδόσφαιρο: Σαχτάρ Ντονέτσκ - Χόφενχαϊμ (Ζ)
  16:55UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  17:30Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Τένις: Davis Cup 2018 by BNP Paribas
  17:45Ημιτελικοί - Κροατία-ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E662
  18:55Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βικτόρια Πλζεν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ζ)
  19:00UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Χίμκι
  19:25ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης. Διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο στάδιο 'Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία' στην Κύπρο. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Σιγκαπούρης
  19:30Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη πίστα του Marina Bay Street, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Τένις: Γαλλία - Ισπανία
  21:30Davis Cup 2018 by BNP Paribas. Ημιτελικοί. Αγώνας διπλού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E662
  21:35Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης
  22:05Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Τελικός. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  22:20Las Vegas South Point 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Νίκη Βόλου - Δόξα Δράμας
  23:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 3η φάση. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Αλαβές
  23:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • WRC 2018
  23:35Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E662
  00:05Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Davis Cup 2018 by BNP Paribas
  00:20Ημιτελικοί - Κροατία-ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Ολυμπιακός
  00:35Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 5ος Τελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  00:45Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  00:55Προεπισκόπηση 1ης αγωνιστικής. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • Topspin
  01:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Βικτόρια Πλζεν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
  01:50UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  03:00Las Vegas South Point 400. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης
  03:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Τελικός. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Γιουβέντους
  03:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  04:15Western & Southern Open. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Beach Volley: FIVB 2018 - Τελικοί
  05:30Αμβούργο, Γερμανία. Τρίτη θέση ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Μάιντς - Άουγκσμπουργκ
  05:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Λιόν
  05:55UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Αλαβές
  06:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E662
  06:55Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB 2018 - Τελικοί
  07:05Αμβούργο, Γερμανία. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  07:15Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Μπάσκετ: Μακάμπι Τελ Αβίβ - ΑΕΚ
  07:25ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης. Διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο στάδιο 'Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία' στην Κύπρο. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Ανόβερο
  08:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Γιουνγκ Μπόις - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  08:10UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Λεγανές - Βιγιαρεάλ
  08:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Λειψία
  08:20Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Σιγκαπούρης
  09:15Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη πίστα του Marina Bay Street, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Χίμκι
  10:00ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης. Διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο στάδιο 'Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία' στην Κύπρο. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Τένις: Γαλλία - Ισπανία
  10:05Davis Cup 2018 by BNP Paribas. Ημιτελικοί. Αγώνας μονού. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Ουνιόν Βερολίνου - Ντούισμπουργκ
  10:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Μπάγερν Μονάχου
  10:25UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Χετάφε
  10:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Moto3 2018
  12:05Gran Premio Octo di San Marino e Della Riviera di Rimini. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης
  12:15Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Τελικός. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Φεϊρένσε
  12:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ρόμα
  12:35UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  12:45Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto2 2018
  13:35Gran Premio Octo di San Marino e Della Riviera di Rimini. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  14:00Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Topspin
  14:10Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Τόφας
  14:30Τουρκικό Πρωτάθλημα - Τελικοί 2017-18. 5ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Ποδόσφαιρο: Βόλφσμπουργκ - Χέρτα Βερολίνου
  14:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • UEFA Europa League Show 2018-19 (Ζ)
  15:00Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Europa League.
 • MotoGP 2018
  15:05Gran Premio Octo di San Marino e Della Riviera di Rimini. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E6
  15:40Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Λιαόνινγκ Λέοπαρντς - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ζ)
  16:00Zadar Basketball Tournament 2018 - Κροατία. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E38
  16:10Στιγμιότυπα.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Λεπτό προς Λεπτό (Ζ)
  16:45Η εκπομπή 'UEFA EUROPA LEAGUE Λεπτό προς Λεπτό' θα συνεχίσει να σας ταξιδεύει στα γήπεδα των αγώνων όπου υπάρχει αγωνιστική δράση προσφέροντας όλα τα γκολ και τις σημαντικότερες φάσεις της αγωνιστικής μέρας, μέχρι και την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.
 • Ποδόσφαιρο: Μαρσέιγ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Ζ)
  16:55UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  18:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Ολίμπια Μιλάνο - Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ζ)
  18:30Zadar Basketball Tournament 2018 - Κροατία. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • UEFA Europa League Postgame (Ζ)
  18:55Μετά από κάθε αγώνα, μάθετε τα πάντα γύρω από την αναμέτρηση που μόλις ολοκληρώθηκε.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Βόρσκλα (Ζ)
  19:00UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies