Αποκαλύψεις από τον Μανταδάκη
SHARE

Αποκαλύψεις από τον Μανταδάκη

Για τα οικονομικά θέματα που «καίνε» τον ΟΦΗ μίλησε σε ραδιόφωνο του Ηρακλείου, ο Ντίνος Μανταδάκης.

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ, σε δηλώσεις του στον «Athletic Radio» μίλησε για τις προσφυγές, τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ, αλλά και τα πράγματα που πρέπει να έχουν οι Κρητικοί για να είναι ανταγωνιστοί.

Συγκεκριμένα, ο Ντίνος Μανταδάκης μίλησε για:

Τις προσφυγές που «βαραίνουν» τον ΟΦΗ: «Μου έχει μείνει το όνομα. Είμαι ο δικηγόρος των προσφυγών. Ελπίζω να μην μου μείνει το όνομα. Και κάποια στιγμή να τελειώνουμε. Οι προσφυγές είναι μια εργασιακή διαφορά. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανένα εργαζόμενο που ζητάει τα λεφτά του.

Οι μεν εργαζόμενοι ζητάνε τα λεφτά τους οι δε εργοδότες κοιτάζουν να δουν πως θα ανταπεξέλθουν. Η αθλητική δικαιοσύνη έχει ένα μειονέκτημα. Ένα μειονέκτημα που είναι βαρύ για την μία πλευρά. Δηλαδή για τον εργοδότη. Ο οποίος εκτός από τα δεδουλευμένα των ποδοσφαιριστών, υποχρεούται να καταβάλει και κάποιες υπέρμετρες αποζημιώσεις. Με ένα θεσμικό πλαίσιο και ένα νόμο που είναι έξω από την λογική και την πραγματικότητα. Και μας υποχρεώνει για δεδουλευμένα 60-70 χιλ. ευρώ να αναγκαζόμαστε να καταβάλουμε 200 και 250 χιλ. ευρώ. Αυτό έχει να κάνει με διπλασιασμούς που προβλέπονται σε κάποια συμβόλαια.

Όταν ένα συμβόλαιο λήγει μια μεταγραφική περίοδο πριν την κανονική λήξη του συμβολαίου του παίκτη, τότε επιδικάζεται ότι υπόλοιπο προβλέπεται στον παίκτη και ανάλογα με πόσες μεταγραφικές περιόδους έχουμε μέχρι την λήξη του συμβολαίου το ποσό αυτό διπλασιάζεται και διαιρείται ανάλογα με τις μεταγραφικές περιόδους, που έχει μέχρι τη λήξη του. Στην περίπτωση του Ρόβα το ποσό που έκανε να παίρνει μέχρι το καλοκαίρι διπλασιάστηκε και διαιρέθηκε δια ένα, που είναι η μεταγραφική περίοδος. Αν είχε συμβόλαιο μεγαλύτερης διάρκειας θα του επιδικάζονταν λιγότερα χρήματα.

Υπάρχει ευθύνη και από τις ΠΑΕ που υπέγραψαν το νόμο αυτό. Στην Ευρώπη για παράδειγμα στην Ιταλία, δίνονται δυο μήνες περιθώριο στην ομάδα να καλύψει τον παίκτη που έχει κάνει προσφυγή. Στην Ελλάδα από την επόμενη κιόλας μέρα της προσφυγής έχει πάρει ο παίκτης 250 χιλ. ευρώ επειδή έτσι λέει ο νόμος, χωρίς να μπορεί να τον ανατρέψει κανείς.

Αν το θέμα πήγαινε στα πολιτικά δικαστήρια θα προσαρμοζόταν διαφορετικά γιατί θα έμπαινε η διάταξη πλουτισμού. Όπως και το άλλο θέμα, ένας παίκτης να πληρώνεται από δυο ομάδες την ίδια χρονική στιγμή. Σε αυτά δεν υπάρχει λογική και κάτι πρέπει να αλλάξει. Η ευθύνη πράγματι ανήκει στον εργοδότη. Αλλά πείτε μου υπάρχει σήμερα εργοδότης με τόσο εργατικό δυναμικό που να μην χρωστάει; Δεν μπορώ να κατηγορήσω ένα ποδοσφαιρικό που ζητάει τα λεφτά του. Αν δεν κάνει την προσφυγή και σε ένα συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο χάνει το δικαίωμα να το κάνει. Δεν μπορώ να τους κατηγορήσω όμως δεν μπορώ να δικαιολογήσω και αυτούς που ζητάνε παραπάνω χρήματα και μάλιστα αμέσως. Και μάλιστα κρατούν μια στάση σκληρή απέναντι στην ομάδα. Μπράβο στον Ρόβα που αποφάσισε να μειώσει τις απαιτήσεις του κατά 100 χιλιάδες ευρώ. Άλλοι δεν το κάνουν».

Τους παίκτες που απαιτούν περισσότερα από τα δεδουλευμένα τους: «Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ζητούν παραπάνω από τα δεδουλευμένα. Αν εξαιρέσετε 3-4 περιπτώσεις, όπως οι Κιάσσος, Κατσικογιάννης, Μπερτίν και Μπαρτζώκας, οι άλλοι ζητούν παραπάνω ποσά. Ζητούν να εκτελεστεί η απόφαση που έχουν στα χέρια τους. Έχουμε ασκήσει εφέσεις, αλλά είναι όλα προδιαγεγραμμένα στο πλαίσιο του νόμου. Αν έχουμε περικόψει κάποιες απαιτήσεις στο παρελθόν είναι επειδή καταφέραμε να αποδείξουμε κάποια πράγματα. Κατά κανόνα οι παίκτες σε ότι ζητάνε δικαιώνονται.

Είναι τα χέρια μας δεμένα. Σε μία σύσκεψη που έγινε στην ΕΠΟ, που ήταν αρκετοί παράγοντες και πρόεδροι συλλόγων της Super League, έθεσα το θέμα να αλλάξει αυτό το πλαίσιο . Να φέρουμε τον ΠΑΣΠ σε μία συνάντηση για να αλλάξει το νομικό πλαίσιο, ώστε να μπορέσουμε να ταχτοποιήσουμε όλοι τις οφειλές μας. Είναι ένα θέμα που πρέπει να συζητηθεί. Αν δεν δεχθεί ο ΠΣΑΠ πρέπει να γίνει μια δυναμική παρέμβαση από πλευράς ΕΠΟ. Αλλιώς να δίδεται στις ομάδες ένα δίμηνο περιθώριο να τακτοποιήσουν την προσφυγή που κάνει ο ποδοσφαιριστής».

Τη στάση του Ρόβα: «Ο ποδοσφαιριστής μου είπε ότι δέχθηκε μια σειρά τηλεφωνημάτων από μέλη της σημερινής διοίκησης του ΟΦΗ. Μου έδειξε ότι θέλει να βοηθήσει. Μου είπε ότι δεν θέλει να κάνω κακό στον ΟΦΗ και το έδειξε. Κατέβασε τις απαιτήσεις του κατά 100 χιλ. ευρώ. Είχαμε κάνει έφεση για την απόφαση που είχε στα χέρια του για να του καταβληθούν 258 χιλ. ευρώ. Είχαμε κάνει επαφές και με τον ίδιο και με τον δικηγόρο του.

Κάναμε ένα συμφωνητικό και το δέχθηκε ο παίκτης. Και εμείς παραιτηθήκαμε από την έφεση. Όταν ένας παίκτης δικαιώνεται σε πρώτο βαθμό στην προσφυγή, μένει και ελεύθερος πρωτοδίκως. Μπορεί να υπογράψει δελτίο, αλλά δεν μπορεί να αγωνιστεί μέχρι να τελεσιδικήσει η μεταξύ μας εκκρεμότητα. Παρ’ όλα αυτά θα έμενε ελεύθερος σε μια εβδομάδα περίπου, ανεξάρτητα από την δική μας στάση. Θεωρώ ότι ήταν επιτυχία αυτή η συμφωνία. Ένας επωφελής συμβιβασμός για την ΠΑΕ ΟΦΗ».

Τι άλλαξε στην υπόθεση του Ρόβα: «Ήταν μία συνισταμένη πολλών παραγόντων. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ που τον πήραν τηλέφωνο και του μίλησαν. Ο δικηγόρος του ο κ. Λίβας που δεν του απαγόρευσε να μιλήσει με την πλευρά του ΟΦΗ. Η ίδια η μεταστροφή του ποδοσφαιριστή γιατί δεν θα αισθανόταν καλά ηθικά. Ήταν μια συνισταμένη όλων αυτών. Ο Ρόβας μου είπε επί λέξει ότι δεν θέλει τις κατάρες όλων των ανθρώπων της Κρήτης απάνω του. Είναι κάτι που ήταν στο χέρι του Ρόβα. Εύχομαι και το ζητάω και σε άλλους ποδοσφαιριστές και στους δικηγόρους τους να βάλουν νερό στο κρασί τους και να βοηθήσουν την κατάσταση. Με τον καθένα που χρωστάμε χρήματα γίνονται συζητήσεις. Πρέπει να ταχτοποιηθούν για να μην υπάρχει πρόβλημα στην αδειοδότηση. Αυτό είναι το κύριο μέλημα μας. Για παράδειγμα πρέπει να γίνουν συμφωνητικά όπως κάναμε με το Ρόβα. Η υπόθεση Ρόβα δεν βαρύνει την αδειοδότηση. Πρέπει και στις άλλες υποθέσεις να γίνει κάτι ανάλογο».

Τις προσφυγές στην FIFA που απειλούν τον ΟΦΗ: «Υπάρχουν οι υποθέσεις του  Γκέρμπερ και του Μάουρερ. Παλιές υποθέσεις τις οποίες τρενάραμε. Αυτoί οι ποδοσφαιριστές μπορούν να κάνουν αυτό με Σουλεάπ αν τις καθυστερήσουμε. Αυτές οι υποθέσεις κατά ένα μέρος μπορούν να επηρεάσουν την αδειοδότηση. Αυτό θα γίνει μόνο αν η ΦΙΦΑ στείλει έγγραφο και ενημερώσει την ΕΠΟ, ότι υπάρχει πρόβλημα».

Το θέμα της αδειοδότησης: «Η εισήγηση που έχει γίνει στην ΕΠΟ έχει ως εξής. Η αδειοδότηση μπορεί να διαφοροποιηθεί. Θα είναι τα κριτήρια τα ίδια προς αυτούς που θα παίξουν στην Ευρώπη. Όσον αφορά τις υπόλοιπες ομάδες που δεν αγωνίζονται στην Ευρώπη, σε περίπτωση που δεν πληρούν τα κριτήρια δεν θα υπάρχει η ποινή του υποβιβασμού, ή της αφαίρεσης βαθμών σε πρώτη φάση αλλά οικονομική, δηλαδή κάποιο πρόστιμο και απαγόρευση μεταγραφών μέχρι να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες της. Είναι πρόταση της Super League στην ΕΠΟ, η οποία θεωρώ πως έχει τύχη να γίνει δεκτή. Θεωρώ ότι η ΕΠΟ θα το δει με ευαισθησία. Η UEFA έχει δώσει τα κριτήρια, αλλά την ενδιαφέρουν πρωτίστως οι ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη. Για τις υπόλοιπες δίνει το δικαίωμα στην ΕΠΟ να το χειριστεί ανάλογα».

Τις εξελίξεις στην ΠΑΕ: «Θα ήθελα να πω κάτι σαν φίλαθλος. Θέλω να ξέρει ο κόσμος πως τρία είναι τα πράγματα που πρέπει να έχει μία ομάδα. Πρέπει να υπάρχει οικονομική ενίσχυση, αγωνιστική ετοιμότητα και ενότητα. Η ενότητα ήταν αυτή που μας έκανε να πάρουμε τις σημαντικές αποφάσεις στον περσινό μας αγώνα μέσα και έξω από τα γήπεδα. Ο ΟΦΗ δεν έδειξε διάσπαση και σαν παράκληση θέλω να πω ότι αυτή τη στιγμή σαν Ντίνος θεωρώ πως υπάρχει μια ιστορία που συνεχίζεται. Είμαι ο τελευταίος που θα κρίνω κάποιους που έβαλαν την υπογραφή τους για να πάρει αυτή η ομάδα αδειοδότηση. Θέλω να παρακαλέσω επειδή η ομάδα δεν έχει βγει ακόμα από το αδιέξοδο να είναι όλοι ενωμένοι για το καλό του ΟΦΗ».

Τερματοφύλακας: Το πιο δυστυχισμένο «πλάσμα» του γηπέδου
Τερματοφύλακας: Το πιο δυστυχισμένο «πλάσμα» του γηπέδου
Μειώνονται σταδιακά οι ομάδες στην Volley League! Με 10 τη σεζόν 2020-2021
Μειώνονται σταδιακά οι ομάδες στην Volley League! Με 10 τη σεζόν 2020-2021
Όλα καλά παιδιά, μη σκάτε…
Όλα καλά παιδιά, μη σκάτε…
ΠΑΟΚ: Μήνυμα παραμονής από Γκος
ΠΑΟΚ: Μήνυμα παραμονής από Γκος
 • Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  22:45Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Άρης
  22:55Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος - Λαμία
  23:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Στόουκ
  00:25Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  00:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Λεβερκούζεν
  01:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
  01:10Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  01:35Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  02:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • WRC 2018
  03:00Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος - Λαμία
  03:45Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:00Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:15Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ
  05:10Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ζενίτ - Σέλτικ
  05:15UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση των 32. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Τένις: Μαρία Σάκκαρη - Στεφανί Βοεγκέλε
  05:30WTA 2018. Acapulco Abierto Mexicano Telcel. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Λεβερκούζεν
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  06:15Kentucky Quaker State 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Στόουκ
  06:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  07:10Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Διπλού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Άρης
  07:15Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • RBAR 2018
  07:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Νυρεμβέργη - Χάιντενχαϊμ
  08:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • WRC 2018
  08:45Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  09:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
  09:45Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  10:00Μαρκόπουλο.
 • Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος - Λαμία
  10:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  10:35Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Moto3 2018
  11:25Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Τρέντο
  11:45Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Ημιτελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  12:25Mongolia Bike Challenge.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Λεβερκούζεν
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Moto2 2018
  12:55Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  13:05Skyrunner World Series.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Στόουκ
  13:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  13:50Γκστάαντ, Ελβετία. 1ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ COLA
  14:00Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • MotoGP 2018
  14:25Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Αρμίνια Μπίλεφελντ
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  15:05Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  16:00Σάχσενρινγκ, Γερμανία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
  16:05Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 25η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:10Salomon Maxi Race.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  16:304 Deserts Race Series.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  17:00Σάχσενρινγκ, Γερμανία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  17:30XTERRA European Tour.
 • MotoGP 2018
  18:00Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: Greek Freak
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν του NBA. (Μπόστον Σέλτικς - Μιλγουόκι Μπακς. NBA Playoffs 2018. 1ος γύρος. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.)
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Στέφανος Τσιτσιπάς - Ντόμινικ Τιέμ. 2018 ATP World Tour 500. Bracelona Open BancSabadell. Προημιτελικός. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.)
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  19:15Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Λεγανές - Σεβίλη
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  20:50Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Διπλού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies