Θεοδωρίδης: «Βαριά η φανέλα του Ολυμπιακού για Κοστάντσο»

Θεοδωρίδης: «Βαριά η φανέλα του Ολυμπιακού για Κοστάντσο»

Βαριά χαρακτήρισε τη φανέλα του Ολυμπιακού για τον Φράνκο Κοστάντσο ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος τόνισε πως ο Αργεντινός τερματοφύλακας δεν είναι ικανός για να την αντέξει.

Αρχικά, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, μιλώντας στο «NovaΣΠΟΡ FM 94,6», αναφέρθηκε στην απόδοση του Φράνκο Κοστάντσο: «Προσπαθήσαμε, εγώ πρώτος από όλους, να τον στηρίξουμε. Ήταν άλλος τερματοφύλακας στην Ελβετία από αυτόν που βλέπουμε εδώ. Για τρεις μήνες και τότε είχε προβλήματα, αλλά μετά ήταν καλός. Η φανέλα του Ολυμπιακού, όμως, αποδεικνύεται πολύ βαριά. Είναι ηλεκτρική καρέκλα η θέση του τερματοφύλακα σε αυτή την ομάδα και ο Κοστάντσο δεν φαίνεται ικανός να την αντέξει».

Αναφορικά με τα μειονεκτήματά του, ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε: «Είναι περίεργος τερματοφύλακας. Είναι περίεργες οι θέσεις που παίρνει κάτω από τα δοκάρια. Αυτό είναι που με έχει προβληματίσει τρομακτικά. Κάνει κάτι ανούσιες εξόδους, δεν μπορεί να απομακρύνει σωστά την μπάλα. Υπάρχουν κανόνες στο ποδόσφαιρο, όπως η κλειστή γωνία. Αυτά δεν αλλάζουν όσα χρόνια κι αν περάσουν. Ό,τι πάει μέσα γράφει. Σωστό είναι να έχεις στο νου σου τη σέντρα από το πλάι, αλλά πρέπει να καλύπτεις και την κλειστή γωνία. Σχεδόν όλα τα γκολ που έχει φάει είναι από εκεί. Εγώ, όταν έπαιζα, έβγαινα στο πέναλτι και τα μάζευα όλα».

Για τις λύσεις που ο ίδιος προτείνει, είπε: «Ο Ολυμπιακός θέλει τερματοφύλακα ήρεμο και ψύχραιμο. Να ελέγχει την άμυνά του. Τέτοιοι είναι, ας πούμε, ο γιος του Σμάιχελ ή ο Γιάνσεν. Όλα τα γκολ τα τρώμε από στημένες φάσεις. Πιστεύω ότι ευθύνεται 100% γι’ αυτό ο τερματοφύλακας. Είναι τεράστιο λάθος να λέμε ότι το μόνο πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι ο Κοστάντσο. Αλλά τρελαίνει την άμυνά του. Η ομάδα ξεκινάει και τελειώνει στον τερματοφύλακα».

Για τις άλλες επιλογές που υπάρχουν για τη θέση του τερματοφύλακα, αυτές των Μέγερι και Δασκαλάκη, τόνισε: «Είναι πολύ περίεργη η θέση του τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό. Είναι τεράστια η διαφορά απ’ τον Εργοτέλη στον Ολυμπιακό. Πρέπει να σε ευνοήσει και λίγο η τύχη. Και ο Κοστάντσο, αν έκανε 2-3 καλά παιχνίδια, ίσως ήταν διαφορετικός τώρα. Πρέπει να τους δούμε να παίζουν -και τον Μέγερι και τον Δασκαλάκη- για να πούμε. Οι προπονήσεις έχουν τεράστια διαφορά από τα ματς. Θυμόμαστε από παλιά πόσο είχε ταλαιπωρηθεί ο Ολυμπιακός στη θέση του τερματοφύλακα».

Τέλος, αναφερόμενος στον Νίκο Αναστόπουλο, υποστήριξε: «Ο Νίκος είναι ένας άριστος προπονητής, ένας εξαίρετος χαρακτήρας και είμαι πολύ χαρούμενος που δεν δίνει κανένα δικαίωμα. Για μένα είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα, έχει έργο σε τόσες ομάδες που έχει ανεβάσει στη μεγάλη κατηγορία και ο ΟΦΗ είναι πολύ τυχερός που τον έχει στον πάγκο του».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Έχρισε φαβορί την Μπαρτσελόνα ο Γιώργος Μπαρτζώκας
Έχρισε φαβορί την Μπαρτσελόνα ο Γιώργος Μπαρτζώκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Το ΟΑΚΑ άφησε με ανοιχτό το στόμα τον Ντόντσιτς!
Παναθηναϊκός AKTOR: Το ΟΑΚΑ άφησε με ανοιχτό το στόμα τον Ντόντσιτς!
Οι ρεβάνς των ημιτελικών των Κυπέλλων Ευρώπης με super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Οι ρεβάνς των ημιτελικών των Κυπέλλων Ευρώπης με super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΠΑΟΚ: Πέθανε ο Νίκος Τζαντζαράς
ΠΑΟΚ: Πέθανε ο Νίκος Τζαντζαράς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved