Τέλος εποχής για Ψωμιάδη στην Καβάλα!
SHARE

Τέλος εποχής για Ψωμιάδη στην Καβάλα!

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας αποχώρησης ολοκληρώθηκε και επισημοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (31/8) στην Καβάλα. Ο Σταύρος Ψωμιάδης σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου ανακοίνωσε την παραίτησή του από τα διοικητικά δρώμενα της μακεδονικής ΠΑΕ (και γενικότερα την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο) καθώς και την παράδοση των μετοχών που διατηρεί ο ίδιος και η αδερφή του στον Ερασιτέχνη, όπως είχε γράψει το Onsports αποκλειστικά στις 28 Αυγούστου.

«Από την Τρίτη το βράδυ έχω παραδώσει με πληρεξούσιο τις μετοχές, τόσο τις δικές μου, όσο και της αδερφής μου στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, κ.Χρήστο Ρέμμο. Από εδώ και πέρα ότι θέλετε θα μιλάτε μαζί του. Από ότι με έχει πληροφορήσει ήδη έχουν μεταβιβαστεί οι μετοχές μας σε άλλον».

Σε ερώτηση για το τι πρόκειται να γίνει με τους υπόλοιπους μετόχους που κατέχουν το 80% των μετοχών, (δεδομένου πως ο ίδιος και η αδερφή του διατηρούσαν το 20%) έκανε απίστευτη «ντρίμπλα», αναφέροντας ούτε λίγο, ούτε πολύ πως δεν γνωρίζει (!) την ταυτότητα τους. «Δεν τους ξέρω τους άλλους μετόχους, ούτε τους γνωρίζω, ούτε τους έχω δει ποτέ...»…

Εν συνεχεία προχωρώντας σε έναν μίνι απολογισμό των τεσσάρων τελευταίων χρόνων που βρέθηκε στο τιμόνι των «Αργοναυτών», ανέφερε πως πήρε μια ομάδα στο χείλος του γκρεμού και παραδίδει την μόνη κερδοφόρα ομάδα στην κατηγορία.

«Οταν ανέλαβα την ομάδα βρίσκονταν στο χείλος του γκρεμού, χρωστούσε στο ΙΚΑ και παντού. Τότε ο δήμαρχος, μαζί με κάποιους άλλους μου είχαν πει να έρθω και να βοηθήσω. Είχαμε σε αυτά τα χρόνια διαδοχικές ανόδους και δύο παραμονές στη Superleague, ενώ χάσαμε την έξοδο στην Ευρώπη στο παρά πέντε.
Δε μπήκαμε στο άρμα κανενός και παίζαμε ομολογουμένως μία από τις καλύτερες μπάλες στην Ελλάδα. Την αξία αυτής της ομάδας δε μπορεί να την αμαυρώσει κανείς. Πλέον η ομάδα δε χρωστάει σε κανέναν, παίρνει φορολογική ενημερότητα σε πέντε λεπτά και είναι από τις ελάχιστες για να μην πω η μόνη κερδοφόρα στην κατηγορία».

Σε άλλα σημεία της συνέντευξης Τύπου, ανέφερε τα εξής:

Για το μέλλον της Καβάλας: «Αυτή τη στιγμή η ομάδα δε χρωστάει ούτε ένα ευρώ και δε χρειάζεται κάποιον επενδυτή, αφού με τα χρήματα που θα πάρει από τους χορηγούς και από τα δικαστήρια θα πορευτεί άνετα. Έχω αφιερώσει τέσσερα χρόνια από τη ζωή μου γι’ αυτή την ομάδα για να βρίσκεται στη Superleague και δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Δυστυχώς κάποιοι μάχονται την ομάδα επειδή εγώ έχω το όνομα Ψωμιάδης. Στο δικαστήριο με σέρνανε με τις χειροπέδες και άκουγα πράγματα απίστευτα. Με κατηγόρησαν ότι έπαιζα στοίχημα και εγώ δεν έχω ακουμπήσει ούτε κουπόνι. Σε τόσες χιλιάδες σελίδων δικογραφία ούτε μία φορά αναφέρεται το όνομα μου. Ελάτε στη θέση μου. Έχω θιχτεί σαν άνθρωπος από όλη αυτή τη διαπόμπευση».

Για το εάν πιστεύει στην δικαίωση της ομάδας: «Πιστεύω στο Θεό και στο δίκιο και εμείς θα κερδίσουμε όλες τις δίκες και θα παίξουμε στη Superleague επειδή το δίκιο είναι με το μέρος μας. Θα δείτε πως τους δικαστικούς αγώνες θα τους κερδίσουμε».

Για τους παίκτες που έχουν κάνει προσφυγή ή μετεγγραφή:  «Έχουμε πάει στη FIFA για τον Ντουγκλάο και περιμένουμε την απόφαση. Ο Αμπντούν πάτησε στο ότι για μία μέρα δεν είχαμε πιστοποιητικό συμμετοχής, όσο και για τον Ονουάτσι, και σε αυτή την περίπτωση πιστεύω θα δικαιωθούμε».

Για το εάν θα παρακολουθεί πλέον από τις κερκίδες τα μάτς της Καβάλας: «Μετά από όσα έγιναν, ούτε στο γήπεδο θέλω να πηγαίνω, ούτε να βλέπω ποδόσφαιρο.Έχω μετανιώσει που ήρθα, όχι μόνο στην Καβάλα, αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα, μετά τις σπουδές μου».

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Ολυμπιακός: Φουλάρει για Βέλεθ
Ολυμπιακός: Φουλάρει για Βέλεθ
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων 20/03 (video)
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων 20/03 (video)
NBA: Νίκη και χωρίς Γιάννη οι Μπακς (video)
NBA: Νίκη και χωρίς Γιάννη οι Μπακς (video)
Τραγωδία στο Νέο Κόσμο: Τα τελευταία λόγια της μητέρας πριν πετάξει το παιδί της από το μπαλκόνι
Τραγωδία στο Νέο Κόσμο: Τα τελευταία λόγια της μητέρας πριν πετάξει το παιδί της από το μπαλκόνι

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies