Κηδεύτηκε ο Βασίλης Στάικος
SHARE

Κηδεύτηκε ο Βασίλης Στάικος

Στην τελευταία του «κατοικία» στο Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης, συνόδεψε η «οικογένεια» του Πανιωνίου τον Βασίλη Στάικο, το μεσημέρι της Τρίτης (30/8).

Η νεκρώσιμος ακολουθία έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου και το «παρών» έδωσε σύσσωμη η «οικογένεια» του Ιστορικού. Τον επικήδειο εκφώνησε ο πρώην Δήμαρχος Νέας Σμύρνης και αντιπρόεδρος του Πανιωνίου ΓΣΣ, Γιώργος Κουτελάκης:

«Αυτή η πόλη από τη Σμύρνη μέχρι εδώ γνώρισε και γεύτηκε μεγάλες δόξες, αλλά και βίωσε μεγάλες ήττες. Χάρηκε και λυπήθηκε πολλές φορές. Τις χαρές της ζητωκραυγάζει, στις λύπες της το κλάμα της είναι βουβό, χωρίς δάκρυα, όχι γιατί δεν λυπάται, αλλά για την δεν έχει άλλα δάκρυα. Στέγνωσαν τα δάκρυα το '22.

Σε αυτή τη μεγάλη διαδρομή αποχαιρέτησε πολλές φορές την ιστορία της και τα πρόσωπα που την ενσάρκωναν. Αποχαιρέτησε ηγέτες, πνευματικούς δημιουργούς, οδηγούς, σύμβολα, σημεία αναφοράς. Τους αποχαιρέτησε όλους με σεβασμό, με εκτίμηση, με ευγνωμοσύνη, με αξιοπρέπεια. Έτσι θα κάνουμε και σήμερα.

Έτσι θα σε αποχαιρετήσουμε και εσένα αγαπημένε, ξεχωριστέ μας Βασίλη Στάικε. Ένα άξιο τέκνο του διαχρονικού μας συλλόγου. Ένα επίλεκτο στέλεχος μιας ποδοσφαιρικής γενιάς που μας έκανε περήφανους, έναν καθημερινό απλά άνθρωπο που η παρουσία του μέχρι σήμερα με οποιαδήποτε σχέση στο "σπίτι" της ομάδας μας, μας ενέπνεε σεβασμό, αγάπη και πλούσιες αναμνήσεις.

Δεν γίνεται αυτό Βασίλη να ισχύει για όλους.

Ξέρουμε να ξεχωρίζουμε κόντρα στην ισοπεδωτική καθημερινή επικράτηση της νοοτροπίας «όλοι ίδιοι είναι». Όχι! Δεν είναι όλοι ΙΔΙΟΙ.

Ξέρουμε να ξεχωρίζουμε, να διακρίνουμε, και να αποδίδουμε τιμή και σεβασμό στην ανιδιοτελή αγάπη από το συμφέρον, στη γνήσια προσφορά από το πρόσκαιρο κέρδος.

Ξέρουμε να ξεχωρίζουμε τους αγνούς από τους συμφεροντολόγους, τα καλά παιδιά από εκείνα που λεηλάτησαν το κορμί και την ψυχή της πόλης και της ομάδας μας.

Και εσύ Βασίλη υπήρξες παροιμιώδης ανιδιοτελής γνήσιος μέχρι το μεδούλι σου, απλά όσο κανείς, λαϊκός όσο ελάχιστοι, αγνός όσο ένα άκακο αρνάκι και αξιοπρεπής όσο μπορεί να είναι ένας φτωχός που δεν επιδιώκει να γίνει πλούσιος βάζοντας τους συνανθρώπους και τους φίλους του πάνω από τα κέρδη.

Γιατί εσύ Βασίλη είναι από αυτούς που πρόσφεραν χωρίς να λεηλατήσουν.

Σήμερα σε αποχαιρετούν όλες οι γενιές της μεγάλης ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

Σε αποχαιρετούν οι φίλοι και οι συμπαίκτες σου-όσο είναι ακόμα κοντά μας- της αξεπέραστης και απαράμιλλης ηρωικής ποδοσφαιρικής δρακογενιάς του '50. Η γενιά στην οποία άνηκες καταθέτοντας τα αποθέματα μέχρι την τελευταία ικμάδα του αθλητικού και ποδοσφαιρικούς σου πάθους, ρίχνοντας μαζί με τους συμπαίκτες του γερά, ακλόνητα θεμέλια μιας ένδοξης -χρυσής- εποχής για τον ιστορικότερο των Συλλόγων της χώρας. Δίπλα σου σήμερα στέκονται και εκπρόσωποι της γενιάς της μετάβασης από τις ηρωικές εποχές του αθλητισμού στις σύγχρονες περιόδους του. Είναι η γενιά που γαλουχήθηκαν με την ιδέα της φανέλας αλλά έβαλαν το σύλλογο στο κατώφλι της νέας εποχής που οι πορτοκαλάδες και τα παγωτά αντικαταστάθηκαν από τα πριμ και τα συμβόλαια.
Ο Πανιώνιος υπήρξε και γιγαντώθηκε αντέχοντας μέχρι σήμερα από τη δική σου γενιά Βασίλη και όχι από τις στρατιές των ξένων παικτών.

Όλοι εμείς ήρθαμε σήμερα ταπεινά να σε αποχαιρετήσουμε σαν ένα δικό μας άνθρωπο, όπως θα αποχαιρετούσαμε τον παππού μας. Όχι μόνο ως ένα κορυφαίο και διαχρονικό εκπρόσωπο της γενιάς σου. Αλλά και σαν ένα άνθρωπο που το όνομά του ταυτίστηκε με τη ζωή του Συλλόγου μας ακόμα και όταν έπαψε να αγωνίζεται, σαν ένα άνθρωπο που δεν εγκατέλειψε ποτέ το σύλλογό μας που άφησε παρακαταθήκη ήθους, αξιών, αθλητικής παιδείας ταυτόχρονα με την ανύψωση και των ιδανικών του Συλλόγου. Σαν ένας άνθρωπο που μέχρι προχθές ακόμα αγωνιούσε και για την επόμενη μέρα της ομάδας μας.

Αυτή την οικογένεια με την τεράστια ιστορία, το ένδοξο παρελθόν, το ισχυρό παρόν και ελπίζουμε το σταθερό μέλλον, που αντέχει στο χρόνο όπως τα πολύτιμα μέταλλα, την υπηρέτησες με αυταπάρνηση, κατέθεσες την ψυχή σου και είναι περήφανη που σε είχε στις τάξεις της.

Δεν ξέρω πόσο ευτύχισες κάνοντας όλα αυτά, η ικανοποίηση ήταν μάλλον μόνο ηθική γιατί για υλική ας μη μιλάμε καλύτερα.

Ο Σύλλογος δεν πρόσφερε στους ανθρώπους της γενιάς σου πλούσια τα ελέη, όπως γίνεται σήμερα που άλλαξαν οι εποχές. Δεν ανταπέδωσε σε εσάς όρους έστω άνετης ζωής, ως δίκαιο αποτέλεσμα της προσφοράς σας. Έτσι έχουν κάθε λόγο όσοι από τη γενιά σου έζησαν μια δύσκολη και στερημένη ζωή να κουβαλούν μέσα τους την πίκρα αυτή, όσο και αν δεν επέστρεψαν ποτέ στον εαυτό τους να την εκφράσει. Γιατί είπαμε: Αξιοπρέπεια και ήθος...

Γι αυτό σε παρακαλώ Βασίλη εκ μέρους όλων μας κράτα φεύγοντας όχι την ενδεχόμενη πικρία από τον αγώνα της δύσκολης ζωής σου, αλλά την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μας, το σεβασμό και την τιμή μας στο πρόσωπό σου. Εμείς θα κρατήσουμε σφιχτά στην αγκαλιά μας, στη μνήμη μας, στη ζεστασιά της καρδιάς μας και στην ποιότητα του μυαλού μας την παρουσία σου. Θα διαφυλάξουμε και θα προφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού, ως λάβαρο υπεροχής, ως αναγνώριση αξιοσύνης, την ιστορία σου και την προσφορά σου.

Δεν μας όφειλες τίποτα απολύτως, γιατί ότι είχες και μπόρεσες μας το πρόσφερες πλουσιοπάροχα χωρίς να το τσιγκουνευτείς ούτε κατ' ελάχιστο. Εμείς σου χρωστάμε πολλά από αυτά που θα έπρεπε να κάνουμε για σένα και αμελήσαμε. Ο μόνος απολογισμός που μπορώ να κάνω είναι αυτός της ψυχής μας που κρατάει για σένα μια περίοπτη θέση. Το ξέρω ότι δεν είναι αρκετός. Είναι αυτοκριτικός χωρίς να είναι επαρκής. Είναι ειλικρινής και ζεστός χωρίς να είναι φθηνά δικαιολογητικός.

Σήμερα αγαπημένε μας Βασίλη καταθέτουμε μπροστά σου και μπροστά στην οικογένειά σου, ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, δυνατό, εσώψυχο, βροντερά ΠΑΝΙΩΝΙΟ.
Στο καταθέτουμε θλιμμένοι για την απώλειά σου, αλλά με πείσμα και επιμονή και διαρκή θέληση να συνεχίσουμε όσο μπορούμε το δρόμο που εσύ και οι συμπαίκτες σου της ένδοξης γενιάς μας διδάξατε.

Οι προσπάθειές σου και η ακατάβλητη ζωτικότητά σου, η ακούραστη διάθεσή σου, η πηγαία και μόνιμη εκπομπή ήθους και ευπρέπειας που χάρισες στο Σύλλογό μας, δεν θα πάνε χαμένες. Η καλή σπορά σας έβγαζε και βγάζει ακόμα καλούς καρπούς. Και όσα ζιζάνια προσπαθούν να τους πνίξουν φροντίζουμε όσο μπορούμε να τους ξεχορταριάζουμε για να μπορούν οι ανθοί να ξεπεταχτούν και να μοσχοβολήσουν.

Ως εκπρόσωπος της πόλης και ως μέλος της Πανιώνιας οικογένειας σε διαβεβαιώνω ότι το χώμα που θα σε σκεπάσει σε λίγο θα είναι ελαφρύ και η ικανοποίηση αυτή τη δύσκολη στιγμή του αποχαιρετισμού μεγάλη, αφού θα μείνεις για πάντα κοντά μας, δίπλα μας, για να μπορούμε να ακουμπάμε ένα λουλούδι τρυφερότητας και εκτίμησης στο μνήμα σου.

Καλό σου ταξίδι Βασίλη».

NBA: Ιστορία έγραψαν οι Λέικερς, στοπ στο σερί των Σέλτικς (video)
NBA: Ιστορία έγραψαν οι Λέικερς, στοπ στο σερί των Σέλτικς (video)
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Κρατάει το αήττητο στη Θεσσαλονίκη!
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Κρατάει το αήττητο στη Θεσσαλονίκη!
Γ’ Εθνική: Δυνατά παιχνίδια πριν τη διακοπή
Γ’ Εθνική: Δυνατά παιχνίδια πριν τη διακοπή
Football League: Το ενδιαφέρον σε Καλαμαριά, Χανιά
Football League: Το ενδιαφέρον σε Καλαμαριά, Χανιά

 • Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Χέρτα Βερολίνου
  07:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Sports Classics: ABC of Rally Raid
  08:00Ο στόχος για τους οδηγούς απλός: να βρουν την πιο γρήγορη διαδρομή σε ανώμαλο έδαφος και να την ολοκληρώσουν πριν από τους αντιπάλους. Αυτό που χρειάζονται είναι ικανότητα στον προσανατολισμό, ομαδικότητα και εντυπωσιακές ικανότητες στην οδήγηση.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  08:15Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Χάντερσφιλντ - Νιουκάστλ
  08:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  08:45Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • Μπάσκετ: Ορλάντο Μάτζικ - Γιούτα Τζαζ
  08:50NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  08:55Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ιππασία: 71οι Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων
  09:25Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Μπάγερν Μονάχου
  10:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  10:35Μαρκόπουλο.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  10:45Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Ζιρόνα (Ζ)
  11:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Παπαδόπουλος.
 • RBAR 2018 - Magazine
  11:05Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • NBA Action 2018-19 E2811
  11:35H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • GP Confidential 2018 E25
  11:50Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E11
  12:00Αθλητική εκπομπή.
 • NBA Daily
  12:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης
  12:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Χάιντενχαϊμ (Ζ)
  12:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • WRC 2018
  12:35SS21 Wedding Bells 1, Αυστραλία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Λοκομοτίβ Κουμπάν - Τσμόκι Μινσκ (Ζ)
  13:00VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Άρσεναλ (Ζ)
  13:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • WRC 2018
  13:55SS24 Wedding Bells 2 Power Stage, Αυστραλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  14:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  14:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  14:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς
  15:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Εσπανιόλ - Μπέτις (Ζ)
  15:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ράγιο Βαγιεκάνο
  15:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • WRC 2018
  15:45Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζ)
  16:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Στιγμιότυπα
  16:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  16:45Στιγμιότυπα.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  17:00Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  17:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • NBA Daily
  17:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • RBAR 2018
  17:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Στον Ρυθμό των Ντέρμπι 2018-19 (Ζ)
  18:00Postgame. Αθλητική εκπομπή.
 • Μπάσκετ: Ορλάντο Μάτζικ - Γιούτα Τζαζ
  18:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα (Ζ)
  18:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Moto 2 και 3
  19:00Ανασκόπηση της σεζόν 2018. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Μπαρτσελόνα (Ζ)
  19:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Νασιονάλ (Ζ)
  20:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • MotoGP 2018
  20:15Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς (Ζ)
  20:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • GP Confidential 2018 E25
  21:30Στιγμιότυπα.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018
  21:45Κέβιν Λι 'The Motowon Phenom' - Αλ Ιακίντα 'Raging''. Μιλγουόκι, ΗΠΑ. Το καράτε ανταγωνίζεται το κουνγκ φου και το μποξ το ζίου ζίτσου. Το κικ μποξ έρχεται αντιμέτωπο με το τζούντο και η πάλη με το μάι τάι. Η 'μάχη' μεταξύ των πολεμικών τεχνών και η ανάδειξη του 'απόλυτου πρωταθλητή' μόνο στα κανάλια COSMOTE SPORT.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  22:15Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  22:30Φάση ομίλων. 6η μέρα αγώνων. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  23:00Μαρκόπουλο.
 • NASCAR Decades: 80's
  23:30Ντοκιμαντέρ.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018
  23:45Ραφαέλ Ντος Άνιος - Καμάρου Ούσμαν 'Nigerian Nightmare'. Ο απόλυτος τελικός στο Τορόντο του Καναδά.
 • Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018
 • Μπάσκετ: Τενερίφη - Μπασκόνια
  00:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • RBAR 2018
  00:35Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  01:30Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  01:45Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Βιλανόβα Γουάιλντκατς - Κάνσας
  02:00NCAA 2018 - 2019. Η φετινή σεζόν κολεγιακού μπάσκετ - κορυφαία αγωνιστική δράση από τους καλύτερους παίκτες των πανεπιστημίων. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Χάιντενχαϊμ
  02:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  02:45Προεπισκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:00Μέγαρα. 1ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Λοκομοτίβ Κουμπάν - Τσμόκι Μινσκ
  04:30VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Μαρίτιμο - Μπενφίκα
  04:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Βόλεϊ: Ντιναμό Μόσχας - Φενέρμπαχτσε
  05:45CEV Champions League Γυναικών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  06:15Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
  06:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Εσπανιόλ - Μπέτις
  07:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  07:10Daytona Advance Auto Parts Clash. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Μάιντς
  07:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Τένις: Next Gen ATP Finals 2018
  08:00Μιλάνο. Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  09:00Μαρκόπουλο.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Λ. Α. Λέικερς
  09:15NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  09:35Άμπου Ντάμπι, ΗΑΕ. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E10
  09:45Αφιέρωμα.
 • Κλήρωση UEFA Champions League 2018-19 (Ζ)
  10:00Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση την κλήρωση της φάσης των 16 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Μπέργκισερ
  10:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • SportShow
  10:45Η εκπομπή SPORTSHOW σας προσφέρει μια διαφορετική οπτική γωνία με κύριο άξονα την αγωνιστική δράση της εβδομάδας. Η εκπομπή περιλαμβάνει θέματα από όλα τα αθλητικά γεγονότα που έχουν θέση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της COSMOTE TV.
 • Κλήρωση UEFA Champions League 2018-19 (Ζ)
  11:00Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση την κλήρωση της φάσης των 16 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Παρουσίαση: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Κλήρωση UEFA Europa League 2018-19 - Pre Show (Ζ)
  11:25Παρακολουθήστε την pre show εκπομπή για την κλήρωση για τη φάση των 32 των ομίλων στο UEFA Europa League. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Ζιρόνα
  11:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Παπαδόπουλος.
 • NBA Daily
  12:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  12:05Κάννες, Γαλλία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Βόλεϊ: Περούτζια - Ντιναμό Μόσχας
  12:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Κλήρωση UEFA Europa League 2018-19 - Post Show (Ζ)
  12:40Παρακολουθήστε την post show εκπομπή για την κλήρωση για τα playoff των ομίλων στο UEFA Europa League. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μπάσκετ: Ορλάντο Μάτζικ - Γιούτα Τζαζ
  12:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  13:3018η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Λεβερκούζεν
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  14:1010η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  14:35Coiluna Loelle 2, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: Αλιξάντρα Σασνόβιτς - Ελίνα Σβιτολίνα
  14:55WTA 2018. Brisbane International. Τελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo
  15:30Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • WRC 2018
  15:55Sassari Argentiera 2 - Power Stage, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  16:0015η αγωνιστική.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:30XTERRA World Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Ο Καλύτερος Αγώνας της Εβδομάδας
  17:00Παρακολουθήστε τους καλύτερους αγώνες.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  17:20Resolute Cup 2018.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
  17:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • WRC 2018
  17:45Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: Sak Attack
  18:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις σημαντικότερες 'μάχες' της Μαρίας Σάκκαρη που την έφεραν στην 41η θέση της παγκόσμιας κατάταξης του WTA. (Μαρία Σάκκαρη - Αράντξα Ρους. WTA 2018. Brisbane International. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.)
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Grand Prix of Qatar).
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Μαγδεβούργο (Ζ)
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  20:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Gran Premio Motul de la Republica Argentina).
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E12
  20:30Αθλητική εκπομπή.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Λ. Α. Λέικερς
  20:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2801
  21:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  21:10Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Red Bull Grand Prix of The Americas).
 • COSMOTE SPORT 7HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies