Ψωμιάδης: «Θα παίξουμε στην Super League»
SHARE

Ψωμιάδης: «Θα παίξουμε στην Super League»

Την σιγουριά του για την δικαίωση και την παραμονή της Καβάλας στην Super League, εξέφρασε ο Σταύρος Ψωμιάδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Studio 7».

Παράλληλα, χαρακτήρισε στημένη και μιλημένη την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, για την αποβολή των «αργοναυτών» από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Αναλυτικά ολόκληρη η συνέντευξη του προέδρου της μακεδονικής ΠΑΕ.

-      Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Αυτό που συμβαίνει μπορεί να στηριχτεί επάνω στους νόμους;

«Αυτό που διαβάζω εγώ χωρίς να έχω νομικές γνώσεις και οποιοσδήποτε απλός Έλληνας, δε γίνεται αυτό ποτέ και πουθενά. Δεν έχει ξαναγίνει και δεν υφίσταται αυτό να γίνει από το νόμο. Μόλις τώρα έλαβα το σκεπτικό της απόφασης. Το σκεπτικό λέει από τότε που βγήκε η πρωτοβάθμια απόφαση δεν έχει αλλάξει τίποτα στην ομάδα για να αλλάξει το ιδιοκτησιακό και το διοικητικό καθεστώς, από τη στιγμή που έχει γίνει έφεση και το σκεπτικό της έφεσης δεν το έχουμε πάρει. Πώς να αλλάξει και χωρίς μάλιστα να ξέρουμε πιο είναι το πρόβλημα. Και βέβαια η πρωτοβάθμια απόφαση έχει αναιρεθεί εντελώς και έχει εξαφανιστεί από το χάρτη, είναι ένα απλό χαρτί αυτή τη στιγμή και δεν έχει καμία ισχύ. Το σκεπτικό της δευτεροβάθμιας απόφασης λέει ξεκάθαρα ότι η ΠΑΕ Καβάλα δεν είχε γνώση σε τίποτα από όλα αυτά».

Είσαστε πρόεδρος τις ομάδας, έχετε κάνει όλα αυτά που έχετε κάνει πώς μπορείτε να αντιπαλέψετε αυτές τις λογικές που δείχνουν ότι υπάρχει μια εκδικητικότητα;

«Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα να πηγαίνεις κόντρα στο κράτος, αλλά θα το κάνουμε. Γιατί έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Η απλή διαδικασία του νόμου που έπρεπε να εφαρμόσει η επιτροπή, ήταν αν έβρισκε τέτοιο πειθαρχικό ζήτημα, να το έστελνε στην πειθαρχική επιτροπή της Super League και να μας τιμωρούσαν αυτοί με αφαίρεση βαθμών αν δεν συμμορφωνόμασταν και μετοχικά να θέλει να ανενεργήσει τις μετοχές που έχω εγώ ή η αδερφή μου, δηλαδή το 20%. Oι άλλοι μέτοχοι γιατί να βλαφτούν»;

Θα γίνει το πρωτάθλημα κατά την άποψή σας;

«Δεν έχω ιδέα. Είναι πάρα πολλές οι πιέσεις να γίνει. Εμείς έχουμε ήδη στραφεί νομικά κατά της απόφασης αυτής και ευελπιστούμε ότι θα κερδίσουμε και να γίνει αναστολή της απόφασης μέχρι να εκδικαστεί. Για να δείτε ότι όλα γίνονται για εντυπώσεις στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε αίτημα αναβολής η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός κατά της Καβάλας και του Βόλου και μόλις αρνήθηκε το συμβούλιο παραιτήθηκε ανά το δικόγραφο».

Μα τους είπαν ότι θα πέσουν στη Γ΄Εθνική…

«Όχι , κάνετε λάθος. Εκτός και αν μπερδεύτηκε ο κ. Πηλαδάκης και ο κ. Θεοδωρίδης. Μόνο για τα πολιτικά δικαστήρια τους είπανε, στα αθλητικά δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Θλίβομαι γιατί η κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει φτάσει στο να γίνονται όλα για τα ΜΜΕ και για τις εντυπώσεις του καθενός. Εγώ πάντως έχοντας άπειρη εμπιστοσύνη στη νομική και στους νόμους πιστεύω ότι η ομάδα θα δικαιωθεί και θα παίξει εκεί που της αρμόζει, στην Super League.

Δεν είναι δυνατόν μια ομάδα, ίσως η μόνη στο ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει κερδοφορία κάθε χρόνο και αυτό φαίνεται από τους ισολογισμούς, να μη χρωστάει σε κανέναν και να θέλουν να τη ρίξουνε. Να κάνουν τις νόμιμες διαδικασίες και να κάνουν ότι θέλουνε. Δε γίνεται, για παράδειγμα, στην ΑΕΚ να της δίνουν καιρό συμμόρφωσης για τα χαρτιά που θέλει και την Καβάλα να τη ρίχνουν επειδή θέλουν κάποιοι πολιτικοί, επειδή μιλάνε σε ανοιχτή γραμμή με αυτούς που συνεδριάζουνε.

Εμείς τώρα κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα αν δικαιωθούμε θα γίνει αναστολή της απόφασης και συμμετέχουμε κανονικά στο πρωτάθλημα. Είναι πολύ κρίσιμη η Παρασκευή(26/8). Έχουμε ήδη κάνει παρέμβαση προς FIFA και UEFA για να πάρουν μέτρα πάνω σε αυτό το θέμα και έχουμε ζητήσει να ελέγξουν αυτές τις αποφάσεις γιατί πάνε κόντρα στο αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν υπάρχει λογική σε αυτή την απόφαση που βγάλανε».

Αυτή η απόφαση στηρίχθηκε στο ότι δεν έχει αλλάξει το μετοχολόγιο;

«Ότι δεν έχει αλλάξει το Δ.Σ. και το μετοχολόγιο. Αν μη τι άλλο η οικογένεια μου έχει το 20% και δεν είναι μεγαλομέτοχος. Ας τις βγάλουν ανενεργές».

Με αυτό το μετοχολόγιο και με αυτό το Δ.Σ. δεν παίρναμε τα πιστοποιητικά συμμετοχής όλα αυτά τα χρόνια;

«Είμαστε από τις λίγες ομάδες που έχουμε πάει σε επιτροπή και εγώ και η αδερφή μου να πάρουμε ειδική έγκριση  για να κατέχουμε τις μετοχές, και κάθε χρόνο με την ίδια σύνθεση παίρνουμε τα πιστοποιητικά".

Όλα αυτά στηρίχτηκαν στην δήλωση που κάνατε ότι ουσιαστικά ο πατέρας σας είναι αυτός που διευθύνει την ΠΑΕ;

«Δεν έχω πει ποτέ κάτι τέτοιο γιατί δεν ισχύει. Για να καταλάβετε τι πολιτική παρέμβαση έχει γίνει μου ζητήθηκε από την επιτροπή αθλητικού αθλητισμού να τους πάω κάποια έγγραφα και πήγα μόνος μου χωρίς να μου έχει ζητήσει κανένας. Και από τη στιγμή που από την Παρασκευή, βάσει των δημοσιευμάτων, ζήτησα αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο φάκελό μου και δεν μου είπατε τίποτα, εγώ τους γράφω στο έγγραφό μου ΄σας παρακαλώ ακούσαμε από τα δημοσιεύματα ότι υπάρχει πρόβλημα στο φάκελό μας. Αν αυτό αληθεύει παρακαλώ ενημερώστε μας εντός της ημέρας αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αλλιώς θα θεωρήσουμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα΄. Δεν μας ενημέρωσαν και έρχονται την ημέρα της απόφασης, και ενώ εγώ πήγα από μόνος μου να δω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, βγαίνουν με ένα ύφος ΄μιλημένα όλα΄.

Με είχαν ενημερώσει ότι ο πρόεδρος της επιτροπής ήταν επί μιάμιση ώρα πριν ξεκινήσει το συμβούλιο στο γραφείο του κ. Μπιτσαξή και απ΄ότι άκουσα όταν έπαιρναν απόφαση για την Καβάλα και το Βόλο ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον κ. Γερουλάνο και έδινε εντολές. Αυτά δε μπορώ να φανταστώ για ποιο λόγο γίνονται γιατί είναι μια ανεξάρτητη επιτροπή, είναι σοβαροί άνθρωποι που έχουν σοβαρή κρίση μόνο που αυτό δεν φάνηκε».

Η αντικατάσταση τους πριν από μερικές μέρες τι σας λέει;

«Ότι είναι όλα στημένα και μιλημένα. Εγώ τους πήγα στις 16.00’ το σκεπτικό της δευτεροβάθμιας απόφασης και αυτοί ήθελαν να δικάσουν βάσει της πρωτοβάθμιας απόφασης, η οποία δεν ισχύει σαν χαρτί, είναι άκυρο, είναι ένα χαρτί του δρόμου. Το χαρτί της έφεσης βγήκε εκείνη τη στιγμή, τους το πήγα εγώ και γράφει ξεκάθαρα ότι ο πατέρας μου δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα και μου είπαν ΄καλά, καλά ευχαριστώ, δεν θέλουμε τίποτα άλλο΄.

Αυτό έγινε στις τέσσερις και για να δείτε πόσο στημένο είναι εκεί την ώρα βγήκε ανακοίνωση ότι ο κ. Γερουλάνος θα μιλήσει στις 07.30. Στις 07.28 έβγαλε απόφαση ο ΟΠΑΠ ότι σταματάει τις χορηγίες στο ποδόσφαιρο μέχρι τον Οκτώβριο και βγάζει και την απόφαση η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού ενώ εμένα μου είπαν ότι πολύ δύσκολα θα βγει σήμερα γιατί είναι πολύ σοβαρές υποθέσεις τι να καταλάβω εγώ. Είναι άλλο πράγμα να επηρεάζεται μια επιτροπή και άλλο πράγμα να επηρεάζεται ένα δικαστήριο».

Η βόμβα της ημέρας
Η βόμβα της ημέρας
Παναθηναϊκός: Χάνει Λαμία ο Ινσούα
Παναθηναϊκός: Χάνει Λαμία ο Ινσούα
Πάλη: Συνεχίζει στον ΠΑΟ ο Κώστογλου
Πάλη: Συνεχίζει στον ΠΑΟ ο Κώστογλου
Πανιώνιος: Με κόσμο στα Γιάννενα
Πανιώνιος: Με κόσμο στα Γιάννενα

 • Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018
 • WRC 2018
  12:00Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Μιλγουόκι Μπακς
  12:10NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  12:55XTERRA Pan-Am Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Εσπανιόλ - Μπαρτσελόνα
  13:10Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  13:15Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ - Άγιαξ
  13:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  14:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • Βόλεϊ: Ντιναμό Μόσχας - Φενέρμπαχτσε
  14:45CEV Champions League Γυναικών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Ντιτρόιτ Πίστονς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  14:55NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • WRC 2018
  15:10Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  15:2515η αγωνιστική.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  16:0016η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E9
  16:15Αφιέρωμα.
 • RBAR 2018 - Magazine
  16:25Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Show 2018-19 (Ζ)
  16:30Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Champions League.
 • UEFA Nations League 2018-19
  16:45Ανασκόπηση φάσης ομίλων. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Μαγδεβούργο
  17:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • GP Confidential 2018 E24
  17:10Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E14
  17:15Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • NBA Action 2018-19 E2810
  17:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  17:45Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Λοκομοτίβ Μόσχας (Ζ)
  17:55UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 4ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Pick n' Roll (Ζ)
  18:00Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη του σέντερ του Ολυμπιακού, Ζακ Λε Ντέι. Επίσης, ο Ναζ Μήτρου Λονγκ των Σολτ Λέικ Σίτι Σταρς μιλά για την επιθυμία του να φορέσει την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος, αλλά και για τη συνεργασία του με τον Φώτη Κατσικάρη στους Γιούτα Τζαζ.
 • Sports Classics: ABC of Snowboarding
  18:15Μάθετε την ιστορία του snowboarding, από την ταπεινή του προέλευση μέχρι το γεμάτο αδρεναλίνη παρόν.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Junior Surfing Championships
  18:45Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: ABC of Rally Raid
  19:15Ο στόχος για τους οδηγούς απλός: να βρουν την πιο γρήγορη διαδρομή σε ανώμαλο έδαφος και να την ολοκληρώσουν πριν από τους αντιπάλους. Αυτό που χρειάζονται είναι ικανότητα στον προσανατολισμό, ομαδικότητα και εντυπωσιακές ικανότητες στην οδήγηση.
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Μονακό - Ντόρτμουντ (Ζ)
  20:00UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 1ος όμιλος. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μπάσκετ: Γκόλντεν Στ. Γουόριορς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • WRC 2018
  21:15Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • RBAR 2018
  22:30Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2804
  23:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • WRC 2018
  23:40SS12 Datca 2, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E673
  00:00Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  00:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • WRC 2018
  00:55SS17 Marmaris 2 Power Stage, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς (Ζ)
  01:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E49
  01:15Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Ντιναμό Μόσχας - Φενέρμπαχτσε
  02:00CEV Champions League Γυναικών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Έιμπαρ - Λεβάντε
  02:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Αμβούργο - Πάντερμπορν
  02:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • WRC 2018
  02:45Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  04:00Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Βέσπρεμ
  04:15VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Άβες
  04:20Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  04:30Wr. Neustadt, Αυστρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Γαλατάσαραϊ - Μπάνβιτ
  05:00Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  06:20Wr. Neustadt, Αυστρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Λεγανές - Χετάφε
  06:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Γκλάντμπαχ - Στουτγκάρδη
  06:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Μπριζ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  06:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 1ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Pick n' Roll
  07:15Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  08:00Τα καλύτερα στιγμιότυπα του 2018.
 • WRC 2018
  08:45SS14 Dyfnant 1, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Αμβούργο - Πάντερμπορν
  08:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  09:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  09:15Βιέννη, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  10:05SS23 Great Orme Llandudno 2, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Βόλεϊ: Λαρντίνι Φιλοτράνο - Σαν Μπερνάρντο Κούνεο
  10:30Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Ουέσκα - Ρεάλ Μαδρίτης
  11:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Βέρντερ Βρέμης - Φορτούνα Ντίσελντορφ
  11:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Ίντερ - Αϊντχόφεν
  11:15UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • NBA Daily
  11:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • WRC 2018
  11:55Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll
  12:30Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  12:4510η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  13:10Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Σεβίλη
  13:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Βόλφσμπουργκ - Χόφενχαϊμ
  13:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E11
  13:30Αθλητική εκπομπή.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • NBA Daily
  14:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Γκόλντεν Στ. Γουόριορς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς
  15:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • WRC 2018
  15:25Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  15:30Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Νυρεμβέργη
  15:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Νάπολι
  15:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:15Resolute Cup 2018.
 • UEFA Champions League Show 2018-19 (Ζ)
  16:30Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Champions League.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  16:40Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  17:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E10
  17:45Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βικτόρια Πλζεν - Ρόμα (Ζ)
  17:55UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E674
  18:15Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  18:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  19:15Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  19:20NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • MotoGP 2018
  20:00Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Moto 2 και 3
  21:15Ανασκόπηση της σεζόν 2018. Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E10
  21:45Στιγμιότυπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies