«Το μαχαίρι στο κόκκαλο!»

«Το μαχαίρι στο κόκκαλο!»

Για αδικία προς στην ΑΕΛΚ, έκανε λόγο ο πρόεδρος του συλλόγου, Νικόλαος Μιχαλάκης με αποκλειστική συνέντευξη στο Onsports.

Ο ισχυρός άνδρας της Καλλονής αναφέρθηκε στο σκάνδαλο των τελευταίων ημερών, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «το μαχαίρι θα πρέπει να φτάσει στο κόκκαλο και  το ελληνικό ποδόσφαιρο να διέπεται μόνο από υγιείς συλλόγους».

Μάλιστα, ο κ. Μιχαλάκης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων  για την «μετακόμιση» της Καλλονής στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης, τονίζοντας πως είναι η μοναδική λύση, ενώ δήλωσε πως αυτό που προέχει τώρα είναι να οριστικοποιηθεί η απόφαση σχετικά με την διεξαγωγή ή μη των Play off και όχι ο προγραμματισμός ενόψει της νέα σεζόν.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νικόλαου Μιχαλάκη στο Onsports:

-Στο ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες μέρες διαδραματίζονται πολλά άσχημα πράγματα, σχετικά με το θέμα των στημένων παιχνιδιών…

«Βρισκόμαστε σε σωστό δρόμο, πρέπει επιτέλους το μαχαίρι να φτάσει στο κόκκαλο και να καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και να διέπεται μόνο από υγιείς συλλόγους. Να καθαρίσει επιτέλους βρωμιά. Να αποτελείται το ελληνικό ποδόσφαιρο μόνο από υγιείς συλλόγους.  Όλη αυτή η κατάσταση που διαδραματίζεται τις τελευταίες μέρες έχει φέρει στο περιθώριο ακόμη ένα σοβαρό πρόβλημα που πλήττει όλη την χώρα, την οικονομική κρίση! Όπως είναι τώρα το πρωτάθλημα, εμάς μας αδικεί. Είμαστε ο μοναδικός σύλλογος που πληρώνουμε εφορία και ΙΚΑ στο έπαρκο. Άπαντες είναι εξοφλημένοι.  Όλα τα μέλη της ΠΑΕ, έχουν ΙΚΑ. Ας μας πούνε πόσες ομάδες της κατηγορίας ασφαλίζουν».

-Πολλά συμβόλαια παικτών της ΑΕΛΚ σε λίγες μέρες λήγουν. Έχετε ξεκινήσει τον προγραμματισμό για την νέα χρονιά;

«Είναι όλα στάσιμα, δεν έχουμε αγγίξει τίποτα. Θέλουμε να δούμε πρώτα τι θα γίνει σχετικά με την διεξαγωγή ή μη των Play off και στην συνέχεια θα ξεκινήσουμε τον προγραμματισμό. Δεν θέλουμε να επηρεάζεται το μυαλό των παικτών».

-Πλέον το ενδεχόμενο η ΑΕΛΚ να αγωνίζεται την νέα χρονιά στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης είναι πιο ορατό….

«Είναι η μοναδική λύση. Το γήπεδο το δικό μας έχει χωρητικότητα 720 ατόμων και η μόνη λύση είναι να μετακομίσουμε στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλίνης, προκείμενου να έχουμε μεγαλύτερη προσέλευση του κόσμου, αλλιώς δεν θα μπορούμε να βγούμε οικονομικά. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει αυτή την μεγάλη προσπάθεια και συνάμα επιτυχία που κάναμε φέτος , παλεύοντας μάλιστα και μέχρι το τελευταίο ματς να πάρουμε και το πρωτάθλημα, το οποίο χάθηκε στην Φιλιππιάδα, γιατί δεν παίξαμε καλά. Ωστόσο και πάλι, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θεωρείται μεγάλη επιτυχία, με την Β’ εθνική να είναι μπροστά μας, περιμένοντας παράλληλα τις αποφάσεις από την αρμόδια επιτροπή σχετικά με τι θα γίνει με τα μπαράζ ανόδου. Η ΑΕΛΚ θέλει δίπλα της μόνο υγιείς φιλάθλους, οι οποίοι θα στηρίξουν τον αγώνα που δίνουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, είτε βρίσκονται του χρόνου Γ’, είτε Β’ εθνική. Χρειαζόμαστε την στήριξη τους, ώστε να μην έχουμε  και την ανάγκη του κάθε Μιχάλακη, ώστε να έχει έσοδα η ομάδα για να μπορεί να στηριχτεί , προκειμένου να πετύχει τους στόχους της. Η μοναδική ομάδα που κάναμε οχτώ μεταγραφές και πέτυχαν όλες. Κάναμε μία τεράστια προσπάθεια, η οποία πέτυχε και πρέπει να αποτελεί μεγάλη τιμή για όλο τον Λεσβιακό λαό. Βέβαια, από όλον αυτό τον αγώνα, που δώσαμε με την ψυχή μας. Βέβαια, από όλον αυτό τον αγώνα, που δώσαμε με την ψυχή μας, κάποιοι ενοχλήθηκαν. Αναφέρομαι σε ένα μέρος δημοσιογράφων της Λέσβου, οι οποίοι πρέπει να κάνουν επιτέλους πράξη, αυτό που είχαν υποσχεθεί. Να αφήσουν ήσυχη την ΑΕΛΚ και να ασχολούνται με τα συμπαθέστατα κατά τ’ άλλα τριφυλλάκια και λιονταράκια».

».



Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved