Στην Κρήτη για την νίκη!
Την Κυριακή(30/1) η Ρόδος αντιμετωπίζει την Χερσόνησο στην Κρήτη με στόχο την νίκη και τους τρεις βαθμούς προκειμένου να επανέλθει και πάλι στην κορυφή σε άμεση συνάρτηση με τα υπόλοιπα αποτελέσματα.
Όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση του Γιώργου Σκαρτάδου . Από το ματς με τον Παναιγιάλειο πρέπει να σημειωθεί πώς βγήκε με τέταρτη κίτρινη κάρτα ο Βασίλης Σκαρλάτος για τον οποίο απομένει να αποφασίσει η τεχνική ηγεσία σε ποιο από τα παιχνίδια θα εκτίσει την ποινή του.
Την ίδια ώρα, πάντως, που οι άνθρωποι της Ρόδου αγωνίζονται καθημερινά να φτιάξουν τα οικονομικά της ομάδας τους αλλά από ότι φαίνεται δεν βρίσκουν συμπαραστάτες που θα δώσουν ένα χέρι βοήθειας στον σύλλογο .
Οι παράγοντες της ομάδας κατά την καταμέτρηση που έγινε στο τέλος του αγώνα με τον Παναιγιάλειο ακούστηκαν να διατυπώνουν παράπονα για την χρήση των προσκλήσεων από την ΕΠΣΔ. Με τις οικονομικές δυσχέρειες που υπάρχουν , η ΕΠΣΔ κάνει χρήση όλων των προσκλήσεων που παίρνει από την Ένωση Β΄και Γ΄Εθνικής η Ένωση κάθε Νομού. Οι άνθρωποι της Ρόδου - σωστά- υποστηρίζουν πώς είναι υπερβολικός ο αριθμός των πενήντα τουλάχιστον προσκλήσεων που διανέμονται και θα πρέπει στον τομέα αυτό να υπάρχουν οι ανάλογες ισορροπίες.