Βερυκάκης: «Ο Μαυρονάσιος αποτελεί βαρίδι για τον ΑΟ Χανιά»

Βερυκάκης: «Ο Μαυρονάσιος αποτελεί βαρίδι για τον ΑΟ Χανιά»

Φωτιές άναψε ο Σωτήρης Μαυρονάσιος με τις δηλώσεις που έκανε στην παρουσίαση του Παντέλη για το ύψος των χρεών του ΑΟ Χανιά.

Το μέλος του Ερασιτέχνη ΑΟ Χανιά, Γιώργος Βερυκάκης, με γραπτή του δήλωση την Πέμπτη (2/3) τοποθετήθηκε στα όσα ανέφερε ο Μαυρονάσιος. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις επαφές του καλοκαιριού με τον Γιώργο Μελά, στις οποίες δεν ήταν παρών ο μετέπειτα διευθύνων σύμβουλος, ενώ χαρακτήρισε τον Μαυρονάσιο βαρίδι στην προσπάθεια να ενισχυθεί η ομάδα από την τοπική κοινωνία.

Συγκεκριμένα, με δήλωσή του ο Βερυκάκης τόνισε:

«Η κουβέντα αυτή έγινε στην καφετέρια «Μούσες» στο παλιό λιμάνι με την παρουσία στην κουβέντα και στην παρέα των κυρίων κυρίων Βιριράκη, Κουκουβιτάκη, Δρακόπουλου και εμού. Είπα στον κύριο Μελά «αν έχετε χρήματα αναλάβετε την ομάδα, αλλιώς μην αναλάβετε καθόλου και εμείς όπου μπορέσουμε σαν Ερασιτέχνης ΑΟ Χανιά θα σε βοηθήσουμε».

Δεν του τάξαμε, ούτε λεφτά ούτε τίποτα. Είπαμε όπου μπορούμε θα βοηθήσουμε και έχουμε βοηθήσει και με το παραπάνω σαν συμβούλιο του ερασιτέχνη και με τον κύριο Φυντικάκη τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Α.Ο. Χανιά.

Αρχές Αύγουστου 2016, ο Γ. Μελάς επισκέφτηκε τα Χανιά μαζί με τον Αντώνη Δρακόπουλο και ενδιαφέρθηκε να αναλάβει τον ΑΟ ΧΑΝΙΑ. Έγιναν συζητήσεις του Γ. Μελα με ανθρώπους του Ερασιτέχνη (Φιντικάκης,Βιριράκης, Πάτερος, Ντερμανάκης ), αλλά και με τους κ.κ. Ευθυμάκης, Ψυλλάκη, Κατσίγιαννη και Τζουγκαράκη.

Ο κος Μελάς ενημερώθηκε για όλα τα γνωστά χρέη στο ΙΚΑ ,την Εφορία ,τον Βαν Ντερ Χουφτ, γιατί ήταν απαραίτητο να τα διακανονίσουν για να βγουν τα δελτία. Ο ίδιος, μάλιστα, έκανε τους διακανονισμούς, μόλις ορίστηκε η διοίκηση Πρωτοδικείου, γύρω στις 20 Αυγούστου. Σαφώς και προέκυψαν και άγνωστα χρέη (προσφυγές, εκχωρήσεις κλπ), αλλά τα λογιστικά βιβλία της ομάδας ήταν στο Βόλο και ουδεμία πληροφόρηση υπήρχε περί αυτών από την προηγούμενη διοίκηση.

Συνεπώς ο κος Μαυρονάσιος σκοπίμως ή από άγνοια δεν λέει την αλήθεια. Ούτε παρών ήταν στις συζητήσεις, ούτε το όνομά του είχε ποτέ αναφερθεί, γιατί μπορεί και οι διαπραγματεύσεις να είχαν άλλο αποτέλεσμα. Υπενθυμίζουμε ότι 20 Αυγούστου έφθασε πρόταση από τους Γερμανούς ν’ αναλάβουν την ομάδα και ο κος Μελάς δυσανασχέτησε που έγινε συζήτηση και μ’ αυτούς .

Στηρίζουμε τον Μελά, εκτιμούμε ότι είναι λίγο άπειρος ως παράγοντας, αλλά έχει καλές προθέσεις. Αλλά ο Μαυρονασιος αποτελεί βαρίδι στην προσπάθειά του να βρεθούν χρήματα για την ομάδα από την χανιώτικη κοινωνία. Ειδικά λόγω των ειδικών σχέσεων και συναναστροφών του με άτομα που επιζητούν με κάθε τρόπο την προσωπική τους προβολή και δημοσιότητα και όχι το καλό της ομάδας μας.

Γιώργος Βερυκάκης».



Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
Premier League: Τεσσάρα της Λίβερπουλ στην Τότεναμ
Premier League: Τεσσάρα της Λίβερπουλ στην Τότεναμ
Παναθηναϊκός: Έτοιμος να φορέσει "πράσινα" ο Μπάλντοκ!
Παναθηναϊκός: Έτοιμος να φορέσει "πράσινα" ο Μπάλντοκ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved