Ηρακλής: Με κόσμο στην Νέα Σμύρνη
Με την βοήθεια του κόσμου στο πλευρό του, ο Ηρακλής θα... κατηφορίσει στην Νέα Σμύρνη για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης (04/03), απέναντι στον Πανιώνιο με στόχο την νίκη και την πρόκριση στην ημιτελική φάση.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συνδέσμου «Iraklis Athens Club» οι φίλοι της ομάδας από την Αθήνα αλλά και από την βόρεια Ελλάδα θα δώσουν βροντερό «παρών» στο γήπεδο του Πανιωνίου, με στόχο την πρόκρισή στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η τρέλα τεράστια, οι συμμετοχές εκατοντάδες!!!
Λόγω των εκατοντάδων Ηρακληδέων που καταφθάνουν μεμονωμένα στην Αθήνα για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Πανιώνιο, ενημερώνουμε τον κόσμο ότι το ραντεβού μας για τη μετάβαση στο γήπεδο ορίστηκε στις 6 μ.μ. σε κοντινό με τη Ν. Σμύρνη μέρος!
Για την ακριβή τοποθεσία και τις λεπτομέρειες της μετάβασης στο γήπεδο μπορείτε να καλείτε στο 6909946311.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΡΙΕΣ…!!!»