ΑΕΚ: Συνάντηση με τον Δήμο
Την αναστάτωση που έφερε τις τελευταίες ημέρες, η προσφυγή στο ΣτΕ από τους 17 πολίτες, θέλει να ξεπεράσει η ΑΕΚ και να προχωρήσει παρακάτω.
Αυτό που ενδιαφέρει σε πρώτη φάση τους «κιτρινόμαυρους» είναι να πάρουν την οικοδομική άδεια και να ξεκινήσουν της εργασίες. Το μόνο πράγμα που απομένει είναι το έγγραφο για την υψομετρική μελέτη που πρέπει να προστεθεί στον φάκελο για την έκδοση της άδειας.
Για να μπορέσει η Ένωση να πάρει το πολυπόθητο χαρτί θα πρέπει να δώσει το πράσινο φως ο Δήμος και για αυτό οι υπεύθυνοι του «Δικέφαλου» έχουν ορίσει συνάντηση για να μπορέσουν να βρουν από κοινού την χρυσή τομή.
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή (05/12) ο υπεύθυνος μηχανικός του έργου της ΑΕΚ, Πάνος Παναγιωτίδης θα έχει συνάντηση με την αρμόδια τεχνική υπηρεσία του Δήμου και τους μηχανικούς της, για την οριστική απόφαση της υψομετρικής μελέτης.
Εάν όλα πάνε καλά και οι «κιτρινόμαυροι» πάρουν το έγγραφο, τότε όλα είναι θέμα χρόνου για την έναρξη των εργασιών, καθώς αυτό είναι και το τελευταίο έγγραφο που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί ο φάκελος και να πάρουν στα χέρια τους την άδεια.