Πανηλειακός: Διαψεύσεις από παίκτες, Φυντάνη για Λαμπρόπουλο

Πανηλειακός: Διαψεύσεις από παίκτες, Φυντάνη για Λαμπρόπουλο

Με ανακοινώσεις τους τόσο οι παίκτες του Πανηλειακού, όσο και ο Ηλίας Φυντάνης διαψεύστηκε το επεισόδιο του φέρεται να είχε ο έμπειρος τεχνικός με τον γενικό αρχηγό Γιώργο Λαμπρόπουλο.

Οι ποδοσφαιριστές εκφράζουν τη στήριξή τους στο πρόσωπο του προπονητή τους, ενώ όλοι μαζί διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του γενικού αρχηγού.

Η ανακοίνωση των παικτών

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού θέλουμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κόσμο και όλους τους δημοσιογράφους, ότι όσα ειπώθηκαν από τον γεν. αρχηγό κ. Λαμπρόπουλο είναι ψευδή!

Συγκεκριμένα, οι προπονήσεις της προηγούμενης εβδομάδας (για 2 ημέρες) δεν πραγματοποιήθηκαν εξαιτίας της έλλειψης ρουχισμού και της απαράδεκτης κατάστασης των αποδυτηρίων. Επίσης, όσον αφορά το περιστατικό της Τετάρτης μεταξύ του προπονητή μας και του κ. Λαμπρόπουλου δεν υφίστανται όσα έχουν ειπωθεί από την πλευρά του δεύτερου.

Τέλος από την ημέρα της πρόσληψης του προπονητή μας και όλου του προπονητικού τιμ, είναι εμφανής η βελτίωση της όλης κατάστασης (διαμονή και σίτιση). Με ενέργειες βέβαια του προέδρου κ. Χριστόπουλου και του μεγαλομετόχου κ. Παπαγεωργίου».

Με εκτίμηση οι ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού (Υπογράφουν οι Αρχηγοί Μπουντόπουλος, Τσίτας, Μαζιώτης, Δημητρουλόπουλος).

Η δήλωση – απάντηση του Ηλία Φυντάνη

«Σχετικά με το σχόλιο που γράφτηκε στην εφημερίδα «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» και σε άλλα μέσα, σας ενημερώνω ότι είναι αναληθή όλα αυτά που γράφτηκαν.

Ο κύριος Λαμπρόπουλος είναι ανίκανος για τα καθήκοντά του, ως γενικός Αρχηγός μιας επαγγελματικής ομάδας. Κάθε …πέντε λεπτά ψεύδεται και ενοχοποιεί τους πάντες. Μας δημιουργεί προβλήματα συνεχώς στην λειτουργία της προπόνησης και όχι μόνο (ρούχα, νερά, ενημερώσεις… κλπ). Πρόσφατα δεν με ειδοποίησε ότι έπρεπε να παραβρεθώ στην ΕΠΑΕ για απολογία (παιχνίδι με Αχαρναϊκό) με αποτέλεσμα να τιμωρηθούν και εγώ και η ομάδα ερήμην. Είναι επικίνδυνος για την λειτουργία της ομάδας και δεν θέλει να μάθει και να ενημερώνεται για τις υποχρεώσεις του. Σχετικά δε με τον ρουχισμό των προπονήσεων που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, από την στιγμή που απεργούσε ο φροντιστής, υπεύθυνος να βρεθεί συγκεκριμένη λύση είναι ο γεν. Αρχηγός, ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ, ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ. Από την στιγμή που δεν υπήρξε διάψευση για το άρθρο σας από τον συγκεκριμένο κύριο… εγώ σας δηλώνω ως επαγγελματίας προπονητής με πορεία και σεβασμό στον ποδοσφαιρικό χώρο ότι όλα είναι ψέματα.

Με τιμή Ηλίας Φυντάνης»Ισόπαλο 1-1 το φιλικό Παναθηναϊκός Β'-Λεβαδειακός
Ισόπαλο 1-1 το φιλικό Παναθηναϊκός Β'-Λεβαδειακός
Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς: Στα ημιτελικά ο Φοίνικας Σύρου
Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς: Στα ημιτελικά ο Φοίνικας Σύρου
The Chase: Ενθουσιάστηκε η παρουσιάστρια! «Πρώτη φορά συναντάω...»
The Chase: Ενθουσιάστηκε η παρουσιάστρια! «Πρώτη φορά συναντάω...»
Νόσος του Crohn: Οι αλλαγές που μειώνουν τον κίνδυνο στο μισό
Νόσος του Crohn: Οι αλλαγές που μειώνουν τον κίνδυνο στο μισό