AEK: Συνεχίζεται το «σαφάρι» στην Λατινική Αμερική
Προς το τέλος του ταξιδιού του στην Βραζιλία βρίσκεται ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και πλέον οδεύει προς της Ουρουγουάη.
Ωστόσο λίγες μέρες πριν την επιστροφή στην Ελλάδα, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, συνεχίζει το «σαφάρι» στην χώρα της σάμπας, έχοντας συχνά ραντεβού με μάνατζερ, ομάδες και «χτενίζει» διαρκώς τα γήπεδα βλέποντας παίκτες.
Σύμφωνα με πληροφορίες το παιχνίδι ανάμεσα στην Πόντε Πρέτα και την Αμέρικα Νατάλ, που αγωνίζονται στην δεύτερη κατηγορία του Μπραζιλέρο, θα είναι το τελευταίο που θα παρακολουθήσει στην χώρα του καφέ.
Σε αυτό τον αγώνα ο «Μίλο» έχει βάλει στο στόχαστρο τον 28χρονο επιθετικό Αλεξάντερ που αγωνίζεται με τα χρώματα της Πόντε Πρέτα και την φετινή χρονιά έχει σημειώσει 17 τέρματα.
Πρόκειται για ένα παίκτη που έχει περάσει από της ακαδημίες της Ρόμα, χωρίς όμως να καταφέρει να παίξει στην πρώτη ομάδα. Ωστόσο στην Ένωση έχει προταθεί με τις καλύτερες συστάσεις και το θετικό είναι ότι αν αρέσει στον Μιλοβάνοβιτς θα μπορέσει να αποκτηθεί από την ΑΕΚ με ελεύθερη μεταγραφή, καθώς στα τέλη του μήνα λήγει το συμβόλαιό του.
Τέλος, πριν την επιστροφή στην Ελλάδα, ο Μιλοβάνοβιτς θα κάνει μια στάση στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης για να παρακολουθήσει επιπλέον μεταγραφικούς στόχους που του έχουν προταθεί.