Παντελής: «Μούντζα από την τύχη»

Παντελής: «Μούντζα από την τύχη»

Μονόδρομος για τον Ολυμπιακό Βόλου, σύμφωνα με τον προπονητή του, οι τρεις βαθμοί στο ντέρμπι με τη Νίκη

Η τύχη… μούντζωσε τον Ολυμπιακό Βόλου στο ματς του ΕΑΚ με την Κέρκυρα σύμφωνα με τον Νίκο Παντελή, που τόνισε πως οι τρεις βαθμοί στο προσεχές ντέρμπι με τη Νίκη είναι μονόδρομος.

«Δεν μπορώ να πω πολλές κουβέντες. Μερικές φορές για κάποια παιχνίδια δεν μπορείς να πεις πολλά. Όποιος ήταν σήμερα στο γήπεδο μπορούσε να δει πόσο άδικο ήταν το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί τα έκαναν όλα, εκτός από την ουσία. Εκτός από το να μπει η μπάλα μέσα. Εέχαμε πολλές φάσεις για γκολ πολλές τελικές προσπάθειες και παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο από τότε που ήρθα εγώ. Αλλά ξέρουμε ότι πολλές φορές παίζει ρόλο και η τύχη και εμάς μας μούντζωσε… Ακόμα και οι τρεις αλλαγές που έγιναν ήταν αναγκαστικές και τον Καρρά μπορεί να μην τον έχουμε μέχρι το τέλος της περιόδου. Ό,τι και να έγινε σήμερα, με βάση τη σημερινή απόδοση και την παρακαταθήκη που μας έχει αφήσει, το πιστεύω ακράδαντα ότι θα ανέβουμε στην Α’ Εθνική. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής να πάρουμε τη νίκη και να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε. Αυτό που δεν μπορέσαμε σήμερα, πρέπει οπωσδήποτε να το πάρουμε την Κυριακή» ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου.

Σχετικά με το επικείμενο ματς με τη Νίκη Βόλου, τόνισε: «Με βάση το σημερινό αποτέλεσμα και αυτά που έχουν έρθει είναι σημαντικό. Δεν θα το πω καθοριστικό δεν είναι το τελευταίο παιχνίδι, κι έρχονται αρκετά μυστήρια αποτελέσματα, αλλά η νίκη για εμάς είναι μονόδρομος. Δεν έχουμε μείνει πολύ πίσω αλλά πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να βρουν ανταπόκριση σε αυτά που δίνουν και να κερδίσουμε την Κυριακή».

Όσο για την απουσία των Νικολιά και Καρίλ στα προηγούμενα ματς, σημείωσε: «Ο Νικολιάς είχε θέμα με τους προσαγωγούς και πρέπει να σέβεσαι την υγεία των ποδοσφαιριστών. Ο Καρίλ ήταν έκπληξη στις προπονήσεις και ήταν πάρα πολύ καλός σήμερα. Βέβαια μου είχε ζητήσει δέκα λεπτά πιο πριν αλλαγή γιατί είχε καιρό να παίξει, αλλά πιστεύω ότι διαθέτει ποιότητα και θα μας βοηθήσει πιο ουσιαστικά στη συνέχεια».



Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της League Phase - Πότε θα γίνει το Άρης - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της League Phase - Πότε θα γίνει το Άρης - ΠΑΟΚ
Σαμοντούροβ: «Να μπούμε δυνατά για το 2Χ2»
Σαμοντούροβ: «Να μπούμε δυνατά για το 2Χ2»
Αταμάν: «Με τον Σλούκα όλα είναι πιο άνετα»
Αταμάν: «Με τον Σλούκα όλα είναι πιο άνετα»
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (12/11) - Πού θα δείτε τα Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις και ΑΕΚ - Ρίγα
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (12/11) - Πού θα δείτε τα Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις και ΑΕΚ - Ρίγα
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved