Αχαρναϊκός: «Εκδρομή» στην Κρήτη

Αχαρναϊκός: «Εκδρομή» στην Κρήτη


Την συμπαράσταση των φίλαθλων της ομάδας ζητάει η διοίκηση του Αχαρναϊκού για το παιχνίδι της Κυριακής (24/11)  με τον ΑΟ Χανίων στην Κρήτη.

Με ανακοίνωση τους οι «πράσινοι» θέλουν την στήριξη των φίλων της ομάδας, στον εκτός έδρας αγώνα με τους «μπλε» με σκοπό την καλή εμφάνιση και το θετικό αποτέλεσμα. Γι αυτό ετοιμάζουν «εκδρομή» με την οποία όποιος φίλαθλος επιθυμεί μπορεί να ακολουθήσει την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση  

«Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αχαρναϊκού διοργανώνει εκδρομή στην Κρήτη για να σταθεί στο πλευρό της ομάδας που θα αγωνιστεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου απέναντι στον ΑΟ Χανίων στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής της Football League.

Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να ταξιδέψουν με την ομάδα μας στα Χανιά για να παρακολουθήσουν τον αγώνα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι σήμερα Τετάρτη 20 Νοεμβρίου.

Το κόστος της εκδρομής είναι 30 ευρώ στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα εισιτήρια καραβιού, πούλμαν μετεπιβίβασης και αγώνα. Η αναχώρηση θα γίνει το Σαββάτο στις 19:00 από το Δημοτικό Στάδιο Αχαρνών και η επιστροφή την Κυριακή

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα γραφεία της ομάδας ή τηλεφωνήστε στα: 6983411165, 2102460260».



ΟΦΗ: Ενίσχυση με Βούκοτιτς για τους κρητικούς
ΟΦΗ: Ενίσχυση με Βούκοτιτς για τους κρητικούς
EuroLeague: Παραμένει στη Μονακό ο Μάικ Τζέιμς
EuroLeague: Παραμένει στη Μονακό ο Μάικ Τζέιμς
Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής στη League Phase
Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής στη League Phase
ΑΕΚ: Πυροδοτεί τη «βόμβα», φέρνει δανεικό τον Ζοάο Μάριο!
ΑΕΚ: Πυροδοτεί τη «βόμβα», φέρνει δανεικό τον Ζοάο Μάριο!
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved