Ολυμπιακός Βόλου: Διαρκείας με… δόσεις
Την ευκαιρία να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας σε 3 άτοκες δόσεις θα έχουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου.
Όπως ανακοίνωσαν οι «ερυθρόλευκοι», με γνώμονα τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Ελλάδα, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αυτή την πρωτοβουλία, ούτως ώστε να βοηθηθούν όσοι θέλουν να πάρουν τις νέες κάρτες της ομάδας.
Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, γνωρίζοντας καλά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα και αφουγκράζοντας τις ανάγκες μερίδας φιλάθλων της, αποφάσισε όπως διαθέτει από σήμερα και έως τις 12 Οκτωβρίου 2013 εισιτήρια διαρκείας σε 3 άτοκες δόσεις χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας και χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Η αγορά των καρτών διαρκείας θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.
Επιπλέον, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αποφάσισε για όλους τους επίσημους αγώνες της ομάδας αρχής γενομένης από την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Αρη, να διαθέτει στην κυκλοφορία εισιτήρια γυναικεία και παιδικά με γενική είσοδο 5 Ευρώ για όλες τις θύρες (πλήν της Θύρας 4)».