Παναχαϊκή: Ανακοινώσεις για γηπεδικό και Ερασιτεχνική

Παναχαϊκή: Ανακοινώσεις για γηπεδικό και Ερασιτεχνική

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εξέδωσε δυο ανακοινώσεις αναφορικά με το ζήτημα του γηπέδου αλλά και της Ερασιτεχνικής.

Η πρώτη, μακροσκελής, ανακοίνωση αναφέρει:

«1) Σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν η ιδιοκτησία της ΠΑΕ Παναχαϊκή, ο πρόεδρος κ.  Λούβαρης,  ο κ. Τσαρτόλιας, ο κ. Παπαθωμάς, ο κ. Γερόλυμος και ο κ. Χριστόπουλος  στα γραφεία της ΠΑΕ Παναχαϊκή και αξιολογήθηκαν οι οικονομικές προσφορές των εργολάβων οι οποίοι από την Δευτέρα το πρωί θα ολοκληρώσουν τα χωματουργικά τα υδραυλικά, τα έργα υδρεύσεως και αποχετεύσεως στο προπονητικό κέντρο  της Εγλυκάδας.

Η ολοκλήρωση του έργου προβλέπεται να γίνει μέχρι τέλος Απριλίου του 2013.                       

2) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι παρέδωσε στους νομικούς συμβούλους της όλα τα δημοσιεύματα της εφημερίδας match  αλλά και τις τελευταίες ανακοινώνεις της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής ώστε να μελετηθούν από τους νομικούς συμβούλους αν έχουν διαπραχτεί νομικά αδικήματα ώστε να υποβληθούν μηνύσεις και να κατατεθούν σχετικές αγωγές .

3) Στο γήπεδο της Ναυπάκτου, του  Αιγίου και του Πύργου θα δώσει τους επόμενους αγώνες εντός έδρας η ΠΑΕ Παναχαϊκή  εφόσον δεν της παραχωρηθεί η χρήση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

4) Η ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑΕ Παναχαϊκή θα αποχωρήσει από την Πάτρα αμέσως μετά από το παιχνίδι με την Καλλονή και θα μείνει σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης  ολόκληρη την επόμενη εβδομάδα αφού έχει να δώσει στην Θεσσαλονίκη   και στην Καβάλα  τους δυο επόμενους αγώνες της.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή έκανε δεκτό το αίτημα του προπονητή  αφού αυτό άλλωστε θα εξυπηρετήσει το πρόβλημα με τις προπονήσεις το οποίο έχει η ποδοσφαιρική ομάδα της Παναχαϊκής  όταν βρίσκεται στην Πάτρα.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή  παρά την μεγάλη οικονομική δαπάνη έλυσε το πρόβλημα και ελπίζει αμέσως μετά την επιστροφή από την Καβάλα να της επιτραπεί να προπονείται τουλάχιστον στο βοηθητικό γήπεδο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου το οποίο η ίδια θα ανακατασκευάσει μόνο για αυτό τον σκοπό.

Η δεύτερη που αφορά τα θέματα της ΠΓΕ Παναχαϊκή, αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή πληροφορήθηκε ότι μέλη της ερασιτεχνικής πρόκειται να απευθύνουν αίτημα στην γενική γραμματεία αθλητισμού να ορίσει ορκωτούς ελεγκτές οι οποίοι θα ελέγξουν την οικονομική διαχείριση των 2 τελευταίων διοικήσεων της ερασιτεχνικής .

Συγκεκριμένα θα ελεγχτεί η νομιμότητα όλων των οικονομικών διαχειρίσεων και υπάρχει μια πληροφορία, η οποία ερευνάται αν είναι αληθής, ότι χρήματα από εταιρίες κινητής τηλεφωνίας που έχουν εγκαταστήσει κεραίες στο γήπεδο της Αγυιάς δεν καταλήγουν σε λογαριασμό της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής αλλά σε ιδιωτικούς προσωπικούς λογαριασμούς μελών του ΔΣ.

Επίσης μέλη της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής θα ζητήσουν με εισαγγελική παραγγελία τα ποινικά μητρώα των τελευταίων μελών των Δ.Σ.».



Κακλαμανάκης: «Δύσκολο το παιχνίδι με τον Κολοσσό»
Κακλαμανάκης: «Δύσκολο το παιχνίδι με τον Κολοσσό»
Παναθηναϊκός: Διατήρησε το απόλυτο και παραμένει στην κορυφή της Α1 Γυναικών
Παναθηναϊκός: Διατήρησε το απόλυτο και παραμένει στην κορυφή της Α1 Γυναικών
Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός: Με Βιλένα η αποστολή του Μπενίτεθ για τις Σέρρες | Εκτός ο Ντραγκόφσκι
Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός: Με Βιλένα η αποστολή του Μπενίτεθ για τις Σέρρες | Εκτός ο Ντραγκόφσκι
Μπαρτσελόνα: Επιστρέφει στο «Καμπ Νου», μετά από 909 ημέρες – Ώρα και κανάλι του ιστορικού αγώνα
Μπαρτσελόνα: Επιστρέφει στο «Καμπ Νου», μετά από 909 ημέρες – Ώρα και κανάλι του ιστορικού αγώνα
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved