Παναιγιάλειος: «Πύρρειος» νίκη με Σαγέικα

Παναιγιάλειος: «Πύρρειος» νίκη με Σαγέικα

Ξινή βγήκε η νίκη με 4-2 επί των Σαγέικων σε φιλική αναμέτρηση για τον Παναιγιάλειο, αφού δύο παίκτες του τραυματίστηκαν. Πρόκειται για τους Γκοτσούλια και Σούλη.

Ο Νίκος Κουρμπανάς είδε τον Γκοτσούλια να επιστρέφει με πρησμένο αστράγαλο και τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για διάστρεμμα, ενώ και ο Σούλης «κληρονόμησε» χτύπημα στο γόνατο. Η κατάσταση των δύο ποδοσφαιριστών θα επανεκτιμηθεί τη Δευτέρα.

Τα νέα προβλήματα, έρχονται να προστεθούν σε αυτά των Αγουρίδη και Ακπαρίδη. Ο πρώτος θα βγάλει μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει στη μέση, ενώ ο δεύτερος έκανε και πάλι ατομικό, λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο. Και όλα αυτά, μια εβδομάδα πριν την αναμέτρηση με την Προοδευτική για το πρωτάθλημα.

Στα του φιλικού, η «Μαύρη θύελλα» έκανε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να πάει στα αποδυτήρια με δύο τραυματίες (Γκοτσούλιας, Σούλης) και 1-0 παθητικό, που οφείλεται σε ολέθριο λάθος του πορτιέρο της, Καράδαη, ο οποίος σε σέντρα του Μικελάτου, λίγο πριν συμπληρωθεί το 10λεπτο, δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας, η οποία με τη... συμβολή του δυνατού αέρα, κατέληξε στα δίχτυα του.

Στην επανάληψη, η είσοδος αρκετών εκ των βασικών στον αγωνιστικό χώρο αποκατέστησε την τάξη. Οι παίκτες του Νίκου Κουρμπανά έφτασαν με το... καλησπέρα του δεύτερου 45λεπτου στην ισοφάριση με εύστοχη εκτέλεση πεναλτι του Αργυρόπουλου. Στο 65' η «Μαύρη θύελλα» πήρε το προβάδισμα μετά από ωραία ομαδική ενέργεια και εύστοχο τελείωμα του Λαζανά, ο οποίος βγήκε στην... πλάτη της άμυνας.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Αργυρόπουλος με διπλή προσπάθεια έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του και δύο τα προσωπικά του. Το 4-1 σημείωσε ο Μπούνας με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή στο 77'. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 4-2, λίγο πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου, πάλι με τον Μικελάτο, ο οποίος βγήκε απέναντι στον Ρίζο και με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του πορτιέρο του Παναιγιαλείου.

Παναιγιάλειος: Καράδαης, Παπαδόπουλος Τ., Σούλης, Ρέλλας, Παπαχρήστος, Παπαδόπουλος Γ., Δαλιάνης, Γκοτσούλιας (38' Αργυρόπουλος), Διαμαντόπουλος, Μπουρλάκης, Μπουλούμπασης.

Στην επαναληψη αγωνίστηκαν και οι: Ρίζος, Θεοφανόπουλος, Σανδραβέλης, Σκαρτσίλας, Λαζανάς, Μπούνας, Μαυρόπουλος.



Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ρίτσαρντς και Ιμπόρα παρόντες στη Λεωφόρο
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ρίτσαρντς και Ιμπόρα παρόντες στη Λεωφόρο
Σέλτικ: Φιέστα με πρωταγωνιστή τον Άγιο Βασίλη! (vids)
Σέλτικ: Φιέστα με πρωταγωνιστή τον Άγιο Βασίλη! (vids)
Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα μπάσκετ στην Καισαριανή
Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα μπάσκετ στην Καισαριανή
Δώρο η φανέλα του Ναν σε πιτσιρικά που παρακαλούσε!
Δώρο η φανέλα του Ναν σε πιτσιρικά που παρακαλούσε!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved