Πήρε ανάσα

Πήρε ανάσα

Σε ένα μέτριο ποιοτικά ματς, ο Εθνικός Φιλιππιάδας επικράτησε στην έδρα του Μακεδονικού με 1-0.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τον αγώνα με στόχο όπως φάνηκε να διαφυλάξουν πρώτα απ’ όλα τα νώτα τους. Η πρώτη καλή φάση συνέβη στο 16’ όταν ο Φλορένσιο σούταρε δυνατά, όμως ο Βοσνιάδης κατάφερε να αποκρούσει. Χρειάστηκε να περάσουν περίπου δεκαπέντε λεπτά για να ξαναγίνει κάποια αξιόλογη φάση όταν ο Εθνικός βγήκε μπροστά με τον Τρούλλη ο οποίος σούταρε, η μπάλα όμως έφυγε αουτ.

Στο 33’ ήταν η σειρά του Μακεδονικού να απειλήσει όταν ο Πρίφτης σούταρε, αλλά ο Λόλας μπλόκαρε την μπάλα.Από εκεί και πέρα δεν συνέβη κάτι το αξιοσημείωτο και το πρώτο ημίχρονο έληξε με σκορ 0-0.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Εθνικό να έχει την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων και έτσι στο 55’ ο Μπούρμπος με τρομερό σουτ κατάφερε να γράψει το 1-0 για την ομάδα της Φιλιππιάδας.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι πήρε το ρυθμό που είχε και στο πρώτο μέρος, ένα ματς δηλαδή χωρίς φάσεις με δύο ομάδες που δεν προσέφεραν καλό θέαμα.

Η επόμενη φάση του αγώνα συνέβη στο 75’ όταν ο Φλορένσιο έκανε ένα καλό σουτ, όμως η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα.  Στη συνέχεια το ματς κύλησε χωρίς φάσεις και ο Εθνικός πήρε μια μεγάλη νίκη που του δίνει σημαντική βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Βοσνιάδης, Ασπρίδης, Παπαδόπουλος Π., Παπαδόπουλος Θ., Τσάτσας (50’ Γραικός), Βρακάς, Πεχλιβάνης, Σαχινίδης, Βουτσάς (62’ Ευθυμιάδης), Πρίφτης, Αρχοντίδης (65’ Σαχινίδης Π.)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ: Λόλας, Γατσέλος, Μπαλάφας, Τριάντος, Μούτας(67’ Λέντζος), Τρούλλης (72’ Κόλινς),  Μπούρμπος, Ηλίας, Μιχάλης (76’ Σιδηρόπουλος), Λάπας, Φλορένσιο



Ο Αϊνά υπέγραψε το νέο συμβόλαιο στη Νότιγχαμ
Ο Αϊνά υπέγραψε το νέο συμβόλαιο στη Νότιγχαμ
Wimbledon: Στον τελικό για τρίτη σερί χρονιά ο Αλκαράθ
Wimbledon: Στον τελικό για τρίτη σερί χρονιά ο Αλκαράθ
ΟΦΗ: Έκλεισε φιλικό με την Μπολόνια στο «Ρενάτο Νταλ’ Άρα»
ΟΦΗ: Έκλεισε φιλικό με την Μπολόνια στο «Ρενάτο Νταλ’ Άρα»
Κύπελλο Ελλάδας: Στα πρότυπα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων - Επίσημη αλλαγή στο format
Κύπελλο Ελλάδας: Στα πρότυπα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων - Επίσημη αλλαγή στο format
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved