Το πανόραμα της Football League 2

Το πανόραμα της Football League 2

Ο Απόλλων Σμύρνης απέκτησε ξανά συγκάτοικο στην κορυφή τον Πανηλειακό.

Οι πυργιώτες «ψήλωσαν» μετά το... στραβοπάτημα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»

Στην κορυφή του 1ο ομίλου της Football League 2 επέστρεψε ο Πανηλειακός μετά τη νίκη 2-1 που σημείωσε στην έδρα του επί της Ζακύνθου και συγκατοικούν και πάλι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος «σκόνταψε» εκτός έδρας με τη Γλυφάδα, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα.

Η Καλαμάτα έχασε πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για να αναρριχηθεί στην τρίτη προνομιούχο θέση, στην οποία διατηρήθηκε η Γλυφάδα, μετά τη «λευκή» ισοπαλία που παραχώρησε στον Αστέρα Μαγούλας.
Βαθιά ανάσα πήρε ο Ηλυσιακός, μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη που πήρε στην Κρήτη από τον Ρούβα και πλέον μπορεί να ελπίζει για την παραμονή του στην Football League 2. Τα Χανιά, πήραν τη νίκη με 1-0 από την ουραγό Προοδευτική, έφτασαν τους 21 βαθμούς και αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους για την παραμονή.

Προελαύνει ο Εθνικός Γαζώρου

Στον 2ο όμιλο της Football League 2, ο Εθνικός Γαζώρου, συνέχισε την προέλασή του προς τη Football League, μετά την νίκη 2-1 επί του Οδυσσέα.
Σημαντική ήταν και η επικράτηση της Νίκης Βόλου επί της Καλαμαριάς με 2-0, η οποία έμεινε μόνη στην δεύτερη θέση, φτάνοντας τους 34 βαθμούς, αφήνοντας του Πόντιους στην τρίτη, με έναν πόντο λιγότερο.

Αναφορικά με τη μάχη της ουράς και τις ομάδες που παλεύουν για να ξεφύγουν τον υποβιβασμό, ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας κατάφερε να αποφύγει οδυνηρή εντός έδρας ήττα στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Τηλυκράτη, τον οποίο ισοφάρισε σε 1-1 με γκολ του Λεωνίδα. Η Δόξα Κρανούλας αντίθετα, γνώρισε την ήττα με 1-0 στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΠ Ηρακλής, δεχόμενη γκολ στο 92΄ από τον Νατσούρα. Ο Βατανιακός δεν τα κατάφερε στον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Τύρναβο, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 3-1 και παρέμεινε στην επικίδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης είχε εύκολο έργο στη Σκύδρα, νικώντας τον ουραγό Αετό, με 2-0.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία του νοτίου ομίλου της Football League 2.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία του βορείου ομίλου της Football League 2.



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved