Παπακώστας: «Να εδραιωθούμε στην εξάδα»

Παπακώστας: «Να εδραιωθούμε στην εξάδα»

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Γιάννης Παπακώστας χαρακτήρισε τεράστιας σημασίας τη νίκη σε βάρος των Γιαννιτσών.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-0 σε βάρος της Αναγέννησης Γιαννιτσών ο προπονητής των Αχαιών δήλωσε: «Πετύχαμε μια τεράστιας σημασίας νίκη, για μας οι τρεις πόντοι πολύ σημαντικοί, οι οποίοι μας δίνουν ώθηση και συμπληρώνουν έναν κύκλο αγώνων έξι και επτά με τη νίκη του Εθνικού. Δεν έχω να πω τίποτε άλλο από το να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που είναι άνθρωποι και καταβάλουν τεράστιες προσπάθειες.

Κάναμε μια μέτρια έως καλή εμφάνιση και το αισιόδοξο είναι πως είχαμε πέντε κλασσικές ευκαιρίες, από αυτές που λες δεν χάνονται.Θέλω να τονίσω πως από εδώ και πέρα δεν μας ενδιαφέρει τίποτε άλλο παρά όλοι οι παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στόχος είναι να εδραιωθούμε στην 6αδα. Όταν γίνει αυτό, τότε θα δούμε σε ποια θέση θα τερματίσουμε.

Το κλίμα είναι άριστο στα αποδυτήρια και χαίρομαι για την άψογη συνεργασία που έχω με τους ποδοσφαιριστές μου. Έχουν κίνητρο, έχουν φιλοδοξίες είναι εργατικοί και πειραγμένοι, αυτή είναι η προσωπική μου νίκη, τίποτε άλλο. Ευχαριστούμε τον κόσμο και τον χρειαζόμαστε στον πρωταγωνιστικό ρόλο που προσπαθούμε να έχουμε και να καθιερωθούμε στην 6αδα. Όντως τα Γιαννιτσά έκαναν μια καλή εμφάνιση.

Δεν θέλω να προσανατολιστούμε από τον στόχο, θα την απαντήσω την ώρα που θα έρθει στην ερώτηση για το ποια θέση θα πάρουμε… τα παιχνίδια είναι Τετάρτη – Κυριακή και είναι πολλοί οι αστάθμητοι παράγοντες στο ποδόσφαιρο, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και μετά κοιτάμε τη θέση…

Σκοπός είναι να παίζουμε επιθετικά και να διεκδικούμε τη νίκη, να παίζουμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, θέλω να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Δεν ξεχνάμε βεβαίως και την ανασταλτική λειτουργία. Αυτός ο συντελεστής 14-2 γκολ σημαίνει πολλά και θέλουμε να διατηρηθούμε σε αυτά τα επίπεδα.

Όσο για το -5 είναι χαμένοι πόντοι και σε εισαγωγικά… «κλεμμένοι» από τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών. Στο ξεκίνημα ήταν ένας ανασταλτικός παράγοντας και δεν βοήθησε στην ψυχολογία, όταν ξεκινάς με -5 και δεν ξεκινάς καλά φορτώνει την ομάδα με άγχος».

Ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Ιωάννου αφιέρωσε τη νίκη στη μνήμη του Γιάννη Γραβάνη και τόνισε: «Ξέραμε τον αντίπαλο και ότι θα κατέβει με αμυντικούς προσανατολισμούς. Στόχος είναι το πώς θα προηγηθούμε και ευτυχήσαμε με ένα στημένο, ωστόσο είχαμε τις προϋποθέσεις και για άλλα γκολ. Στη συνέχεια κάναμε κατανομή δυνάμεων και υπάρχει κούραση, πλέον κοιτάμε το επόμενο.

Θέλω να πω πως μας ευχαρίστησε πολύ ο κόσμος, με την κίνηση του να έρθει στην Άμφισσα και σε αγωνιστικό επίπεδο είναι μεγάλη υπόθεση να έχουμε στο πλευρό μας τους οργανωμένους, είναι δύναμη για μας. Θέλουμε να είναι παραπάνω κόσμος ώστε να μας ωθούν να δίνουμε και εμείς πάνω από το 100 % των δυνατοτήτων μας και το παίρνουμε πάνω μας ψυχολογικά. Θα θέλαμε μεγαλύτερη προσέλευση ενόψει της προσπάθειας που κάνουμε για την επιστροφή στην Α’ Εθνική».



Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved