Μάνα: «Δεν παραιτούμαι»!

Μάνα: «Δεν παραιτούμαι»!

Τους λόγους που δεν πρόκειται να υποβάλει την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Καλαμάτας παρά τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του στο χθεσινό (22/02) φιλικό με την Σπερχογεία εξήγησε με δηλώσεις του ο Έλβιο Μάνα.

Ο Ελληνοαργεντινός τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα sportstonoto και απάντησε στους οπαδούς της Καλαμάτας που του ζητούσαν επιτακτικά να παραιτηθεί από τον πάγκο της «Μαύρης Θύελλας».

Μάλιστα, ο Έλβιο Μάνα δικαιολόγησε εν μέρει την αντίδρασή τους, τονίζοντας ότι η οργή και η πικρία τους προήλθε από τη βαριά ήττα της Κυριακής στον Πύργο από τον Πανηλειακό:

«Λυπάμαι πάρα πολύ για όλα όσα είπαν εναντίον μου αυτά τα νέα παιδιά, που εκπροσωπούσαν απ’ ότι κατάλαβα τους Μπούλντογκς, τους οργανωμένους δηλαδή οπαδούς της ομάδας μας. Δεν τους αδικώ, όμως γιατί, ίσως επειδή είναι νέα παιδιά στην πλειοψηφία τους, να μην γνωρίζουν να μην ξέρουν την ιστορία μου, το ήθος μου και πάνω απ όλα την προσφορά μου στην Μαύρη Θύελλα. Όμως παράλληλα κατανοώ και την οργή τους, την πικρία τους για την μεγάλη ήττα της Κυριακής στον Πύργο από τον Πανηλειακό».

Ο τεχνικός της Καλαμάτας εξήγησε ακόμη τους λόγους που δεν πρόκειται να υποβάλει την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου:

«Δεν παραιτούμαι, αυτήν την στιγμή τουλάχιστον, από την τεχνική ηγεσία της Καλαμάτας για ένα κυρίως λόγο. Γιατί μετά από ένα και πλέον χρόνο έχουμε χάσει ένα παιχνίδι και μόνο και αυτό το χάσαμε στον Πύργο από δικά μας και μόνο λάθη. Χωρίς φυσικά με αυτό να θέλω να κατηγορήσω και να ρίξω μομφή σε κανέναν και τούτο παρακαλώ πολύ θέλω να το υπογραμμίσατε. Μέχρι και το 2-0 ελέγχαμε το παιχνίδι και σε καμία περίπτωση ο Πανηλειακός δεν ήταν καλύτερος από εμάς. Πιστεύω πως ακολουθούσαμε και πάλι την σωστή τακτική και στο δεύτερο ημίχρονο θα κάναμε ξανά εμείς την ζημιά στον αντίπαλο. Ήμασταν όμως, σας ξαναλέω πολύ άτυχοι, κάναμε τραγικά λάθη στην άμυνα και φάγαμε 4 γκολ  σε ένα αγώνα, όταν έως την Κυριακή σε ολόκληρο το πρωτάθλημα είχαμε δεχτεί μόνο 3 και παράλληλα ήμασταν η μοναδική ομάδα σε όλη την Ελλάδα χωρίς ήττα».

«Δεν παραιτούμαι, γιατί αισθάνομαι μέσα μου πως δουλεύουμε πολύ σωστά και νιώθω μέσα μου ότι κάνω πολύ σωστά την δουλειά μου, πως έχω την δύναμη να συνεχίσω να προσφέρω στην Μαύρη Θύελλα. Ειλικρινά σας λέω πως όταν νιώσω πως πλέον δεν μπορώ, δεν έχω να προσφέρω σημαντικά πράγματα στην ομάδα μας, ότι φταίω έστω σε κάτι, τότε να είστε σίγουροι πώς να σηκωθώ μόνος μου και θα φύγω από την Μαύρη Θύελλα. Ναι σίγουρα, επαναλαμβάνω, τα 4 γκολ από τον Πανηλειακό είναι πάρα πολλά, ντρεπόμαστε όλοι μας για αυτό, ούτε καν ονειρεύονταν  στον Πύργο πως μπορούν να μας νικήσουν με 4-1. Σημασία όμως έχει και πως μπήκαν αυτά τα γκολ» είπε ο Μάνα και κατέληξε:

«Ζητώ από τις χιλιάδες των φιλάθλων της μεγάλης Μαύρης Θύελλας να σταθούν κοντά στην ομάδα, τώρα ειδικά στα δύσκολα. Εγώ δεν κρατώ σε κανέναν κακία, ούτε σε αυτά τα παιδιά που με αποδοκίμασαν έντονα  σήμερα, γιατί ξέρω πως όλοι μας είμαστε πάνω απ όλα Καλαμάτα και βέβαια Μαύρη Θύελλα. Ποδοσφαιριστές, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ο κόσμος, όλοι μας που προσπαθούμε, τα δίνουμε όλα μέσα στις τόσες δυσκολίες μας,  πρέπει τώρα να είναι μία γροθιά, γιατί φτάνουμε σε μία πολύ δύσκολη καμπή την οποία η Καλαμάτα πρέπει να την ξεπεράσει».



Λίβερπουλ: Δάκρυσε ο Κλοπ διαβάζοντας γράμματα των οπαδών μετά το «αντίο» του (vid)
Λίβερπουλ: Δάκρυσε ο Κλοπ διαβάζοντας γράμματα των οπαδών μετά το «αντίο» του (vid)
Σπόρτινγκ: Θέλει να κλείσει την καριέρα του στα «Λιοντάρια» ο Νάνι
Σπόρτινγκ: Θέλει να κλείσει την καριέρα του στα «Λιοντάρια» ο Νάνι
Σκάνδαλο στην Ισπανία: Ύποπτοι για διαφθορά Μέσι, Πικέ, Ρουμπιάλες και Τσέφεριν
Σκάνδαλο στην Ισπανία: Ύποπτοι για διαφθορά Μέσι, Πικέ, Ρουμπιάλες και Τσέφεριν
Οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού
Οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved