Ο Δημητρίου δεν ανακοίνωσε αποστολή

Πολλά τα προβλήματα στον Εθνικό Αστέρα ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ Καλλονής.

Ο Δημητρίου δεν ανακοίνωσε αποστολή

Τα προβλήματα και τα ερωτήματα που υπάρχουν για τον προπονητή του Εθνικού Αστέρα Πέτρο Δημητρίου, εν όψει του κυριακάτικου (22/01) αγώνα με την Καλλονή στην Καισαριανή, θα απαντηθούν τελικά την τελευταία στιγμή. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δείχνει αποφασισμένος να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να βρει λύσεις, προκειμένου να παρατάξει αξιόμαχη 11αδα κόντρα στην ομάδα της Μυτιλήνης.

Από το ματς της 12ης αγωνιστικής αποκλείστηκε η συμμετοχή του τραυματία Γουσούλη, ενώ ο Πασσάς, που κάνει μεγάλη προσπάθεια για να δώσει το «παρών», θα δοκιμάσει λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα και εκεί θα φανεί τι θα γίνει.

Ο Δημητρίου είναι έντονα προβληματισμένος, καθώς ελάχιστοι είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν απομείνει στη διάθεσή του. Έτσι, η ενδεκάδα που θα παρατάξει θα έχει πολλές αλλαγές.