Στο προπονητικό του Άρη η εθνική Γερμανίας – Συνάντηση Κλοπ με Γρηγορίου
Μετά την Ολλανδία, ακόμα μία ποδοσφαιρική υπερδύναμη έκανε την προπόνησή της στο αθλητικό κέντρο του Άρη στο Νέο Ρύσιο. Το ξεχωριστό τετ α τετ του Μιχάλη Γρηγορίου με τον Γιούργκεν Κλοπ.
Στις εγκαταστάσεις του Άρη στο Νέο Ρύσιο πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση η εθνική Γερμανίας ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με την Ελλάδα (04/10, 21:45) στην Τούμπα, στο πλαίσιο του Nations League.
Η ΠΑΕ Άρης υποδέχθηκε με ιδιαίτερη θέρμη το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Γερμανών.
Συγκεκριμένα, την αποστολή, τον Γιούργκεν Κλοπ και τους διεθνείς ποδοσφαιριστές καλωσόρισαν ο team manager των «κιτρινόμαυρων», Γιώργος Γκουγκουλιάς, αλλά και ο προπονητής της Μιχάλης Γρηγορίου, καθώς και μέλη του τεχνικού επιτελείου.
Στο περιθώριο της προπόνησης, ο Μιχάλης Γρηγορίου είχε σύντομη συνομιλία με τον Γιούργκεν Κλοπ, ενώ τα στελέχη της γερμανικής ομοσπονδίας ευχαρίστησαν τη διοίκηση για την άψογη φιλοξενία και τις παρεχόμενες διευκολύνσεις.
Η δημοσίευση του Άρη: