Τρόμος στη Βαρκελώνη: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε οπαδούς πριν το Εσπανιόλ – Μπαρτσελόνα
Το είχαν περικυκλώσει και έσπασαν το ένα τζάμι, όταν ο οδηγός πάτησε γκάζι και παρέσυρε 8 ανθρώπους όπως αναφέρουν τα Ισπανικά ΜΜΕ.
Σκηνές τρόμου στην Βαρκελώνη, λίγη ώρα πριν τη σέντρα στο τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην Εσπανιόλ και την Μπαρτσελόνα. Αγώνας στον οποίο οι φιλοξενούμενοι αν νικήσουν, θα κατακτήσουν τον τίτλο της Primera Division.
Κοντά στο γήπεδο της Εσπανιόλ, υπήρχε πυρήνας από ένθερμους οπαδούς της ομάδας. Κάποια στιγμή, χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι, άρχισαν να επιτίθενται σε ένα αυτοκίνητο που ήταν στο σημείο. Πολλοί θεωρούν πως ο λόγος ήταν πως εκεί επέβαιναν φίλοι της Μπαρτσελόνα.
Το πίσω τζάμι έσπασε και το όχημα δεχόταν πολλά μπουκάλια και διάφορα αντικείμενα. Προκειμένου να ξεφύγει ο οδηγός πάτησε γκάζι μέσα στο πλήθος.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παρασύρει τουλάχιστον 12 άτομα, κάποια εκ των οποίων χρειάστηκε να διακομιστούν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Η αστυνομία απομάκρυνε τον κόσμο που απειλούσε να λιντσάρει τον οδηγό και στη συνέχεια τον συνέλαβε.
Atropello masivo en la previa el RCD Espanyol contra el FC Barcelona. pic.twitter.com/KTKdqpEv5N
— Raúl Serrano (@RaulSerrano_11) May 15, 2025