Ποδόσφαιρο Γυναικών: Παναθηναϊκός και ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου
Οι «πράσινες» πήραν σπουδαία πρόκριση στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ η Ένωση έμεινε στο 1-1 με τη ΡΕΑ αλλά πέρασε με το υπέρ της 3-1 του πρώτου ματς.
Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας στο ποδόσφαιρο γυναικών. Οι «πράσινες» στο ματς της ημέρας επικράτησαν 1-0 στην παράταση στην Τούμπα του ΠΑΟΚ και εξασφάλισαν τη συμμετοχή στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία τους.
Το μοναδικό τέρμα που έκρινε τα πάντα, ήρθε στο 110’. Η Ολζέφσκα ήταν αυτή που έδωσε τη σπουδαία νίκη και την πρόκριση στον Παναθηναϊκό.
Αντίπαλος για τις «πράσινες» θα είναι η ΑΕΚ. Η Ένωση που προ ημερών έκανε φιέστα κατάκτησης πρωταθλήματος, έμεινε στο 1-1 με τη ΡΕΑ στους Αγίους Αναργύρους. Όμως είχε το υπέρ της 3-1 του πρώτου αγώνα κι έτσι θα προσπαθήσει να κάνει το νταμπλ.