Μουντιάλ 2022: «Ανοιχτή και φιλόξενη χώρα το Κατάρ»

Μουντιάλ 2022: «Ανοιχτή και φιλόξενη χώρα το Κατάρ»

Μουντιάλ 2022: Δελτίο Τύπου με το οποίο διαψεύδεται η αφίσα που κυκλοφόρησε με περιορισμούς για τους ταξιδιώτες στο Παγκόσμιο Κύπελλο, από τους διοργανωτές.

Η παράδοση του Κατάρ και οι περιορισμοί του Ισλάμ, έχουν δημιουργήσει αρκετές συζητήσεις γύρω απ’ την παρουσία φιλάθλων στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο. Από τις 20 Νοεμβρίου μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, η καρδιά του ποδοσφαίρου θα χτυπά στη συγκεκριμένη χώρα.

Προ ημερών ανάμεσα στις πολλές πληροφορίες που προκύπτουν καθημερινά, κυκλοφόρησε μια αφίσα, η οποία περιλαμβάνει μια σειρά από περιορισμούς. Σε μορφή οδηγιών προς τους ταξιδιώτες στο Κατάρ.

Μεταξύ αυτών είναι ο σεβασμός στη θρησκεία και τον πολιτισμό των ντόπιων πολιτών, απαγόρευση κατανάλωσης αλκοόλ, απαγόρευση δυνατής μουσικής και ραντεβού.

Η συγκεκριμένη αφίσα προφανώς είναι ψεύτικη, καθώς με δελτίο Τύπου οι διοργανωτές θέλησαν να ξεκαθαρίσουν πως το Κατάρ είναι μια φιλόξενη χώρα. Αυτό αναφέρει:

«Προτρέπουμε θερμά τους φιλάθλους και τους επισκέπτες να βασίζονται αποκλειστικά στην επίσημη πηγή των διοργανωτών του τουρνουά για ταξιδιωτικές συμβουλές για το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2022 στο Κατάρ. Η Ανώτατη Επιτροπή Παράδοσης & Κληρονομιάς, οι διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022 και η FIFA θα δημοσιεύσουν σύντομα έναν ολοκληρωμένο οδηγό που αμφισβητεί πολλές από τις πληροφορίες που κυκλοφορούν.

Οι διοργανωτές του τουρνουά ήταν ξεκάθαροι από την αρχή ότι όλοι καλούνται να επισκεφθούν το Κατάρ και να απολαύσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2022. Το Κατάρ ήταν πάντα ένα ανοιχτό, ανεκτικό και φιλόξενο έθνος. Οι οπαδοί και οι διεθνείς επισκέπτες κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA θα μπορούν να το ζήσουν από πρώτο χέρι».



Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα λόγω της κακοκαιρίας
Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα λόγω της κακοκαιρίας
Χάντμπολ Γυναικών: Ο ΑΕΣΧ Πυλαίας στο Final-4 Κυπέλλου – Το πρόγραμμα
Χάντμπολ Γυναικών: Ο ΑΕΣΧ Πυλαίας στο Final-4 Κυπέλλου – Το πρόγραμμα
ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία προκαλεί γέλιο» - «Επιθετικό φάουλ στον Γιόβιτς»
ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία προκαλεί γέλιο» - «Επιθετικό φάουλ στον Γιόβιτς»
Κύπελλο Super League Κ19: Ο Παναιτωλικός απέκλεισε τον Παναθηναϊκό
Κύπελλο Super League Κ19: Ο Παναιτωλικός απέκλεισε τον Παναθηναϊκό
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved