Βόλφσμπουργκ για Πάντερ
Ο Φέλιξ Μάγκατ συνεχίζει να βάζει μεταγραφικούς στόχους για την Βόλφσμπουργκ και πλέον το νέο όνομα στη λίστα του είναι αυτό του Κρίστιαν Πάντερ.
Το πέρασμα του Φέλιξ Μάγκατ από την Σάλκε δεν μπορεί να κριθεί επιτυχημένο, καθώς η ομάδα του βρισκόταν στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας.
Στο διάστημα που έμεινε εκεί όμως είχε ξεχωρίσει ήδη κάποιους ποδοσφαιριστές που θέλει να τους εντάξει στο δυναμικό της Βόλφσμπουργκ. Ένας από αυτούς είναι και ο αμυντικός, Κρίστιαν Πάντερ.
Ο 27χρονος ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με τους «μπλε», ωστόσο αυτό είχε γίνει λόγω του Γερμανού τεχνικού: «Είχα συμφωνήσει με την ομάδα, όσο ήταν ο Φέλιξ Μάγκατ ο οποίος έφυγε όμως», είπε ο ίδιος, δείχνοντας ότι θα τον ενδιέφερε να αγωνιστεί και πάλι υπό τις οδηγίες του Μάγκατ.