Τσέλσι: Με αεροπλάνο στο Μίντλεσμπρο

Τσέλσι: Με αεροπλάνο στο Μίντλεσμπρο

Η Τσέλσι έλαβε άδεια για να μεταβεί αεροπορικώς στο Μίντλεσμπρο, όπου θα παίξει με την τοπική ομάδα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Το «πράσινο φως» ήρθε μετά την άρση των περιορισμών που εμπόδιζαν τους «Μπλε» να χρησιμοποιήσουν αυτή τη λύση, λόγω ζητήματος κόστους.

Η Telegraph αποκάλυψε αυτή την εβδομάδα ότι ο σύλλογος επρόκειτο να αντιμετωπίσει ένα ταξίδι μετ' επιστροφής διάρκειας άνω των 10 ωρών για τον αγώνα του Σαββάτου, καθώς δεν μπορούσε να κλείσει πτήσεις λόγω των κυρώσεων που επιβλήθηκαν στον Ρώσο ιδιοκτήτη του Ρομάν Αμπράμοβιτς. Ως αποτέλεσμα έχει εμπλακεί και η Τσέλσι, με την αγγλική κυβέρνηση να χορηγεί στο σύλλογο άδεια να συνεχίσει να λειτουργεί, αν και με περιορισμούς.

Οι κυρώσεις περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, ένα ανώτατο όριο που ορίζεται στις 20.000 λίρες για έξοδα ταξιδιού. Ωστόσο, το ποσό ήταν ανεπαρκές για την κάλυψη της πτήσης προς το Μίντλεσμπρο εξ ου και η απόφαση της αγγλικής κυβέρνησης να άρει τον ταξιδιωτικό περιορισμό, που θα ακολουθήσει εκείνον της χθεσινής βραδιάς στη Λιλ, όπου οι Λονδρέζοι πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League.

Εκπρόσωπος της Τσέλσι δήλωσε: «Είμαστε ευγνώμονες για τη συνεχή προσοχή της κυβέρνησης στα αιτήματά μας για αλλαγή της άδειας». Τίποτα θετικό ωστόσο με την πώληση εισιτηρίων για τους αγώνες, για τους οποίους η Τσέλσι προσπάθησε να ασκήσει πίεση στην κυβέρνηση, χωρίς ωστόσο να λάβει θετική απάντηση. Κατά συνέπεια, μόνο όσοι είχαν ήδη αγοράσει εισιτήρια πριν από τις κυρώσεις στον Αμπράμοβιτς θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται η διαμάχη με την εταιρεία «Tre», η οποία ζήτησε από την Τσέλσι να αφαιρέσει το λογότυπό της από τη φανέλα. Οι «Μπλε» δεν έχουν καταφέρει να ικανοποιήσουν την εταιρεία μέχρι στιγμής, λόγω της δυσκολίας να βρουν νέες εμφανίσεις χωρίς λογότυπο, θέμα για το οποίο μίλησε και εκπρόσωπος της ίδιας της «Tre».

«Καταλαβαίνουμε από τις συζητήσεις με την Τσέλσι ότι υπάρχουν συνεχόμενα προβλήματα με την αφαίρεση του λογότυπου "Tre" από τις φανέλες, λόγω προβλημάτων προμήθειας κιτ και περιορισμών αδειών. Ζητήσαμε από την Τσέλσι να βρει λύση σε αυτό το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό», είπε.



Νέα... επιδρομή Αφρικανικής σκόνης
Νέα... επιδρομή Αφρικανικής σκόνης
Πανζουρλισμός στα αποδυτήρια – Συνθήματα από παίκτες και Αταμάν!
Πανζουρλισμός στα αποδυτήρια – Συνθήματα από παίκτες και Αταμάν!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Ναν
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Ναν
Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved