Τα… λίγα πράγματα του Γενάρη, η λεπτομέρεια για Γιοβάνοβιτς και η ανησυχία για την κλήρωση

Τα… λίγα πράγματα του Γενάρη, η λεπτομέρεια για Γιοβάνοβιτς και η ανησυχία για την κλήρωση

Χριστουγεννιάτικος Μαρτυριάρης λίγο πριν «ανοίξει» ακόμη μία μεταγραφική περίοδος που δε θα μας βγάλει και στους δρόμους…

*Χρόνια πολλά και καλά σε όλους. Υγεία και χαρές, μην αγχώνεστε για ασήμαντα πράγματα και να θυμάστε πως όλα είναι ασήμαντα μπροστά στην υγεία τη δική σας και όσων αγαπάτε.

*Εορταστικός σήμερα, αλλά η αλήθεια είναι πως πέρα απ’ τα αγωνιστικά δε γίνεται και… χαμός εξελίξεων στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ούτε θα γίνει στις επόμενες εβδομάδες. Θα χαρούμε ίντριγκα, πόλωση και υγεία να υπάρχει!

*Ας αρχίσω από ΠΑΟΚ. Η συμφωνία με τον Μπότο είναι σπουδαία. Δεν το αμφισβητεί κανείς. Υπάρχει όμως ένα κλίμα πως η πρόσληψή του θα φέρει άμεσα πολλές μεταγραφές. Μην το περιμένετε άδικα.

*Ο άνθρωπος επειδή είναι καλός στη δουλειά του, πρέπει πρώτα να δει, να μάθει, να εντοπίσει. Δε θα έρθει με μια λίστα 10 ονομάτων και «φέρε αυτόν είναι καλός». Τον Ιανουάριο δε θα γίνουν πολλά πράγματα. Τα απολύτως απαραίτητα.

*Το καλοκαίρι θα γίνει το… ξεσκαρτάρισμα στον ΠΑΟΚ. Σε τέτοιο βαθμό που το τωρινό ρόστερ δε θα θυμίζει σε τίποτα αυτό που θα ακολουθήσει.

*Πέρα απ’ τον ΠΑΟΚ, μην έχετε μεγάλες βλέψεις για τον Ιανουάριο. Ειδικά απ’ τη στιγμή που αποφασίστηκε ή να κλείσουν ή να μειωθεί η προσέλευση στα γήπεδα. Είναι οικονομικό θέμα για τις ΠΑΕ όλο αυτό, μην το προσπερνάτε εύκολα.

*Θα πάρει η ΑΕΚ κάνα χαφ, θα πάρει ο Παναθηναϊκός ένα αριστερό μπακ φθηνό, άντε και κάνα χαφ επίσης χωρίς πολλά λεφτά. Ο Ολυμπιακός πήρε Μανωλά, ο Άρης κάνα δανεισμό του Σίλβα και βλέπουμε… Λίγα πράγματα.

*Είναι και το λογικό εδώ που τα λέμε. Γενάρη μήνα οι πολλές μεταγραφές δε βοηθούν σε τίποτα. Λίγες και καλές χρειάζεται. Το καλές θέλουν και λεφτά. Οπότε στην Ελλάδα ας αρκεστούμε στο λίγες και το καλές το βλέπουμε…

*Παναθηναϊκός είχε καμιά εξέλιξη με τα συμβόλαια Χατζηγιοβάνη και Χουάνκαρ; Επειδή θεωρητικά ήθελε να τελειώσει έτσι ή αλλιώς τα ζητήματα, πριν έρθει ο Γενάρης. Πριν έχουν δικαίωμα να υπογράψουν όπου γουστάρουν.

*Χουάνκαρ νομίζω θα μείνει. Χατζηγιοβάνης, δύσκολα. Ούτε ο ίδιος καίγεται όσο βλέπει πως δεν παίζει, ούτε η ομάδα… πετάει τη σκούφια της αυτή τη στιγμή.

*Είναι και το θέμα Γιοβάνοβιτς που θα τραβήξει. Η πιθανή ανανέωση-παραμονή του δηλαδή. Η απλοϊκή σκέψη είναι πως δε θα υπάρξει πρόβλημα και ο Σέρβος θα παραμείνει. Δε λέει κανείς πως θα φύγει. Αλλά το οικονομικό γιατί δεν αναφέρεται; Μην το έχετε ως εύκολη υπόθεση…

*Είπε κάτι ο Καρυπίδης για την κλήρωση μετά το ματς με τον ΟΦΗ. Την κλήρωση των προημιτελικών και των ημιτελικών του Κυπέλλου που ακολουθεί. Ο προβληματισμός του δεν εκφράζει μόνο τον Άρη να ξέρετε.

*Μην πάει το μυαλό σας στον Ολυμπιακό. Οκ, είναι το προφανές. Αλλά τέτοιες ανησυχίες για την κλήρωση, δεν έχουν μόνο ο Άρης κι ο Ολυμπιακός για να το πούμε απλά. Ειδικά σε μια διαδικασία που υπάρχει το… λουκούμι της Αναγέννησης Καρδίτσας και οι ευπρόσδεκτες κληρώσεις με Λαμία ή Παναιτωλικό.

*Γιαννίκης 2024. Έκανε καλά η ΑΕΚ που προχώρησε σε τόσο γρήγορη επέκταση; Το μέλλον θα το δείξει. Γενικά πάντως στην Ένωση ενθουσιάζονται εύκολα μερικές φορές. Και με προπονητές. Το έχουμε δει στο πρόσφατο παρελθόν που δεν της βγήκε σε καλό. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως και τώρα θα γίνει το ίδιο.

*Άδειες πήραν όλες οι ομάδες, ταξίδια κάνουν οι παίκτες. Καλά κάνουν τα παιδιά να ξεκουραστούν να δουν οικογένειες κτλ. Έλα όμως που είμαστε έξαρση κορονοϊού. Το τι αγωνία υπάρχει σε όλες τις ομάδες, δεν το φαντάζεστε. Με τα τεστ έτοιμα είναι και περιμένουν…



Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved