Δύσκολο για  Αβραάμ

Δύσκολο για Αβραάμ

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν κατάφερε να προπονηθεί, κάτι που δεν θα συμβεί ούτε τη Τετάρτη (01/06) και πλέον λιγοστεύουν οι πιθανότητες να δώσει το παρών στο παιχνίδι με την Μάλτα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα υποδεχτεί την Μάλτα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και θέλει μόνο την νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή του 6ου ομίλου, ωστόσο ο Φερνάντο Σάντος «πονοκεφαλιάζει» για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, αφού ο αμυντικός του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να προπονηθεί λόγω της φλεγμονής που τον ταλαιπωρεί στο δάχτυλο του ποδιού.

Αν ο Παπαδόπουλος καταφέρει να προπονηθεί την Πέμπτη (02/06) τότε πιθανότατα θα δώσει το παρών στην κρίσιμη αναμέτρηση, όμως τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα για τον 26χρονο άσο.

Στα μεταξύ, ο Φερνάντο Σάντος είδε όλους τους παίκτες να προπονούνται κανονικά, ενώ την Τρίτη (31/05) πραγματοποιήθηκε διπλό το οποίο είχε διάρκεια 40 λεπτών ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός δεν «άνοιξε τα χαρτιά του».

Η Εθνική ομάδα Τετάρτη (01/06) θα προπονηθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, το πρωί αλλά και το απόγευμα αφού ο Φερνάντο Σάντος δεν θέλει να εφησυχάσουν οι διεθνείς μιας και δεν χωράνε βαθμολογικές απώλειες στην προσπάθεια που κάνει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για την κατάκτηση της 1η θέσης που οδηγεί απευθείας στο Euro 2012.



Stoiximan GBL: MVP ο Σάσα Βεζένκοφ
Stoiximan GBL: MVP ο Σάσα Βεζένκοφ
Ανακοίνωσε Γουόρντ ο Ολυμπιακός
Ανακοίνωσε Γουόρντ ο Ολυμπιακός
Live Streaming: Η κλήρωση του BCL
Live Streaming: Η κλήρωση του BCL
Νέοι κανονισμοί στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Τι αλλάζει από τη νέα σεζόν σε οφσάιντ και πέναλτι
Νέοι κανονισμοί στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Τι αλλάζει από τη νέα σεζόν σε οφσάιντ και πέναλτι
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved