Κανδηλάκης: «Έχει πάθει σοκ το σώμα μας! Δεν είμαστε ρομπότ!»

Κανδηλάκης: «Έχει πάθει σοκ το σώμα μας! Δεν είμαστε ρομπότ!»

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Ηροδότου μίλησε στον «Athletic Radio 104,2» για την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε όλοι με την πανδημία, την πορεία του Ηροδότου και το φετινό Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής (10ος Ομιλος).

 

Τα όσα είπε ο Μάνος Κανδηλάκης στον «Athletic Radio 104,2»:

Για την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε με την πανδημία

“Ζούμε μία πρωτόγνωρη και δύσκολη κατάσταση. Επιστρέψαμε μετά την πολύμηνη αποχή, κάναμε μία ιδιαίτερη προετοιμασία, ξεκινήσαμε το Πρωτάθλημα και ενώ περιμέναμε να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα, ήρθε το… lockdown. Πάνω που θα το ευχαριστιόμασταν και πάλι, σταματήσαμε.

Ελπίζω να επιστρέψουμε στην δράση και παλι σύντομα. Αν μας τα λέγαν πριν ένα χρόνο όλα όσα ζούμε, δεν θα τα πιστεύαμε. Μακάρι να έρθει γρήγορα το εμβόλιο και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας. Να έχουμε υγεία και θα περάσει αυτο που ζούμε. Ελπιζω το συντομότερο δυνατό”.

Για το πως το βιώνουν οι ποδοσφαιριστές και ο ίδιος

“Το πιο δύσκολο είναι το ψυχολογικό κομμάτι για όλους. Προσπαθούμε να είμαστε καλά και στο μυαλό και στο σώμα. Κάνουμε ατομικές προπονήσεις και προσπαθούμε να δουλέψουμε σε επαγγελματικά πλαίσια.

Μας έχουν δώσει ατομικό πρόγραμμα από την ομάδα και είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία με την Διοίκηση, που είναι δίπλα μας στις δύσκολες αυτές στιγμές. Έχει πάθει σοκ το σώμα μας. Δεν είμαστε ρομπότ. Προσπαθήσαμε και επανήλθαμε το καλοκαίρι, μετά από πολύμηνη απουσία. Φυσικά οι ατομικές προπονήσεις δεν έχουν σχέση με τις ομαδικές.

Θέλουμε να μείνουμε σε εγρήγορση, αν και δεν ξέρω ποτε θα γυρίσουμε στην δράση”.

Για την απόφαση για διακοπή στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

“Τηρούσαμε το Υγειονομικό πρωτόκολλο. Προσέχαμε και δουλεύαμε σωστά. Όμως δεν παίρνουμε εμείς τις αποφάσεις. Η Πολιτεία θα πρέπει να προσπαθήσει να βοηθήσει τα σωματεία και τους παίκτες. Οικονομικά είναι δύσκολο για όλους. Θα πρέπει να μεριμνήσει περισσότερο το κράτος”.

Για την πορεία του Ηροδότου

“Στο ξεκίνημα παίξαμε τρία εκτός έδρας ματς σε τέσσερις αγωνιστικές, που ήταν μία δύσκολη αρχή.

Έχουμε 7 βαθμούς, είμαστε ευχαριστημένοι αν και μπορούσαμε να πάρουμε και πιο πολλούς βαθμούς. Δυστυχώς δεν είχε και κόσμο στα γήπεδα. Ειδικά με ΠΟΑ ήταν κάτι πολύ δυσάρεστο. Ο κόσμος του Ηροδότου μας δίνει δύναμη και μας ανεβάζει την ψυχολογία”.

Για το φετινό Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (10ος Ομιλος)

“Είναι νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για το πρωτάθλημα. Σημασία έχει η διάρκεια. Φέτος είναι ένα πραγματικό, δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ηρόδοτος, Γιούχτας, Αλμυρός είναι δυνατές ομάδες, Και η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ έχει κάνει μία καλή αρχή.

Υπάρχουν γενικά καλές ομάδες στον Ομιλό μας. Το θέμα είναι σε τι κατάσταση θα βρίσκονται οι ομάδες μετά την διακοπή. Το πλεονέκτημα θα το έχουν οι ομάδες που έχουν γηγενείς ποδοσφαιριστές”.

Για τον Ηρόδοτο

“Η δυναμική της ομαδας είναι μεγάλη. Έχω ζήσει ιστορικές στιγμές με τον Ηρόδοτο. Μεγάλες επιτυχίες, που η ομάδα μπορεί να τις ξανά ζήσει, Φέτος έχουμε μία νέα, αλλά έμπειρη Διοίκηση, που κάνει σωστά βήματα. Το ρόστερ μας είναι καλό. Αποτελείται από έμπειρους παίκτες. Η ομάδα θα πάει καλά και στην συνέχεια. Ο Ηρόδοτος κοιτάει πάντα τον πρωταθλητισμό. Έχει βαριά φανέλα. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε βαθμούς”.



Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved