Ντιέγκο Μαραντόνα: Συλλυπητήρια επιστολή απ’ την ΕΠΟ (Photo)

Ντιέγκο Μαραντόνα: Συλλυπητήρια επιστολή απ’ την ΕΠΟ (Photo)

Ντιέγκο Μαραντόνα: Η ΕΠΟ απέστειλε επιστολή για να συλλυπηθεί την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής.

Ο χαμός του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, έχει σοκάρει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Το απόλυτο είδωλο όλου του κόσμου, δεν είναι πλέον ανάμεσά μας. Το σοκ τεράστιο και τα συλλυπητήρια προς όσους ήταν κοντά του, ασταμάτητα.

Η ΕΠΟ απέστειλε επιστολή προς την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής. Την υπογράφει ο Βαγγέλης Γραμμένος και σε αυτή εκφράζεται η λύπη για το θάνατο του «Θεού» της μπάλας.

Αναλυτικά η επιστολή της ΕΠΟ αναφέρει:

«Αξιότιμε κ. πρόεδρε, αγαπητέ Κλαούντιο,

Εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και ολόκληρης της ελληνικής ποδοσφαιρικής οικογένειας, επιθυμώ να σας εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για την απώλεια του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ενός αληθινού ποδοσφαιρικού μύθου και ενός από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών.

Η μοναδική και εμβληματική προσωπικότητα του Ντιέγκο Μαραντόνα ταίριαξε απόλυτα με την απαράμιλλη ποδοσφαιρική του ιδιοφυΐα. Έκανε το ποδόσφαιρο τρόπο ζωής, γαλούχησε γενιές ποδοσφαιριστών και φιλάθλων και αναδείχθηκε σε παγκόσμιο αστέρα του αθλήματος.

Ήταν ένας διαχρονικός ποδοσφαιρικός ήρωας και του είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για τις στιγμές και τις αναμνήσεις που χάρισε σε όλους μας. H απουσία του θα είναι οδυνηρή για το Ποδόσφαιρο.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα θα είναι πάντα μαζί μας. Οι λέξεις μοιάζουν ανεπαρκείς αυτές τις ώρες, οπότε, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια του Ντιέγκο και τους αγαπημένους του.

Ας αναπαυθεί εν ειρήνη.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

 

Ευάγγελος Γραμμένος»



Σχολεία: Την Πέμπτη το «πρώτο κουδούνι» για τους μαθητές - Τι αλλάζει στο σχολικό ωράριο
Σχολεία: Την Πέμπτη το «πρώτο κουδούνι» για τους μαθητές - Τι αλλάζει στο σχολικό ωράριο
Ντόναλντ Τραμπ: Θα δώσει το παρών στον τελικό του US Open
Ντόναλντ Τραμπ: Θα δώσει το παρών στον τελικό του US Open
US OPEN: Θριαμβεύτρια η Αρίνα Σαμπαλένκα, κατέκτησε το Grand Slam
US OPEN: Θριαμβεύτρια η Αρίνα Σαμπαλένκα, κατέκτησε το Grand Slam
Eurobasket 2025: Η Φινλανδία σόκαρε τη Σερβία, η Ελλάδα στη... μάχη με το Ισραήλ
Eurobasket 2025: Η Φινλανδία σόκαρε τη Σερβία, η Ελλάδα στη... μάχη με το Ισραήλ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved