Πόρος: Η… ανάκριση σε Φραγκιαδάκη, Δημητρόπουλο (video)

Πόρος: Η… ανάκριση σε Φραγκιαδάκη, Δημητρόπουλο (video)

Οι Μάνος Φραγκιαδάκης και Σωτήρης Δημητρόπουλος στο POROSFC TV.

Αισιόδοξοι για τη φετινή πορεία Πόρου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αν και εφόσον αυτό ξαναρχίσει εμφανίστηκαν οι Μάνος Φραγκιαδάκης και Σωτήρης Δημητρόπουλος στο POROSFC TV.

O ακραίος ποδοσφαιριστής των «μπλε» χαρακτήρισε «μαγαζί-γωνία τον Πόρο», μετά την αλλαγή που έκανε το περασμένο καλοκαίρι στην ποδοσφαιρική του καριέρα έπειτα από μια δεκαετία στον ΠΟΑ.

Ο έμπειρος μπακ-χαφ αναφέρθηκε στη μετακόμιση ποδοσφαιρικά από το Ατσαλένιο στον Πόρο, τις εντυπώσεις του μέχρι τώρα από τη νέα του ομάδα, χαρακτηρίζοντάς τη «το δεύτερο σπίτι μου» και τονίζοντας αρκετές φορές πόσο πολύ του λείπει η καθημερινή επαφή με το προπονητικό τιμ και τους συμπαίκτες του μετά τη διακοπή,
«γουστάροντας» όπως είπε «κάθε απόγευμα στην προπόνηση».

Παράλληλα εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες του Πόρου, εκτιμώντας ότι «εφόσον είμαστε όλοι υγιείς και έχουμε διάρκεια μπορούμε να πάρουμε μια θέση μέσα στην πρώτη τετράδα» και καθησυχάζοντας τον πρόεδρο Γιάννη Ασσαργιωτάκη «από τον οποίο έχω πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι τώρα και ένιωσα ότι μου μίλησε ως πατέρας μου στην τελευταία συνάντηση που είχαμε μαζί του όλοι στην ομάδα στα γραφεία του Πόρου ότι θα έρθουν και τα όμορφα Κυριακάτικα απογεύματα που θα κερδίζουμε πιο εύκολα και άνετα». Ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Βασίλη Κρασανάκη με τον οποίο έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν και η παρουσία του οποίου έπαιξε «τον μεγαλύτερο λόγο κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ν’ αποδεχθώ την πρόταση του Πόρου».

Από την πλευρά του ο Σωτήρης Δημητρόπουλος δεν άφησε κανέναν σε ησυχία από το ποδοσφαιρικό τμήμα και διαδικτυακά. Ο φροντιστής της ομάδας στάθηκε στο πολύ καλό-οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στ’ αποδυτήρια, στα υπόλοιπα πειραχτήρια μαζί με εκείνον, στο ποιος λέει τα καλύτερα ανέκδοτα, αλλά και στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τον Βασίλη Κρασανάκη με τον οποίο συνδέεται με συγγενική σχέση και οικογενειακή φιλία.

Μίλησε για «πρόεδρο-σπαθί έως σήμερα» όσον αφορά τον Γιάννη Ασσαργιωτάκη, προσθέτοντας ότι «δεν νομίζω ότι κάποια άλλη ομάδα έχει πληρωθεί και το Νοέμβριο τη στιγμή μάλιστα που το πρωτάθλημα έχει σταματήσει».

Δείτε το βίντεο:

 

 

"ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ" ΜΕ ΜΑΝΟ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΗ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ



Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Η έκπληξη της Βίκυς Κάνουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
Η έκπληξη της Βίκυς Κάνουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
Premier League: Διαιτητής με κάμερα στο Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Premier League: Διαιτητής με κάμερα στο Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved