Ξέσπασε ο Μέσι: «Βαρέθηκα...»! - Άνω κάτω η Μπαρτσελόνα (photos)

Ξέσπασε ο Μέσι: «Βαρέθηκα...»! - Άνω κάτω η Μπαρτσελόνα (photos)

Απασφάλισε ο Λιονέλ Μέσι και ξέσπασε με τρόπο που δεν μας έχει συνηθίσει για όσα συμβαίνουν στην Μπαρτσελόνα.

Ο Λιονέλ Μέσι μοιάζει εγκλωβισμένος στη Μπαρτσελόνα παρά το γεγονός ότι... πείστηκε να παραμένει στη Βαρκελώνη. Κατά την επιστροφή του στη Καταλονία από τις υποχρεώσεις με την Αργεντινή απασφάλισε και ξέσπασε για όσα κατά καιρούς του καταλογίζουν.

Αφορμή για το ξέσπασμα του Μέσι ήταν η ατάκα περί ηγεμονικής συμπεριφοράς του από τον εκπρόσωπο του Αντουάν Γκριζμάν. Ο Ερίκ Ολάτς έριξε «βόμβες» καθώς χαρακτήρισε την Μπαρτσελόνα ως΄«ένα άρρωστο κλαμπ στο οποίο κάνει κουμάντο ο Μέσι».

Ειδικότερα τόνισε: «Το κλαμπ είναι άρρωστο, δεν είναι στον Αντουάν το πρόβλημα. Όταν πήγε πέρσι το καλοκαίρι, ο Μέσι δεν του μιλούσε, δεν του έδινε την μπάλα. Δημιούργησε ένα τραύμα με αυτή την αρνητική υποδοχή. Αυτό άφησε το στίγμα του και ήταν εμφανές. Προσθέστε σε αυτό ότι παραιτήθηκε ο πρόεδρος, η ομάδα δέχτηκε οκτώ γκολ από την Μπάγερν και άλλαξε τρεις προπονητές. Οι συνθήκες δεν είναι καλές».

Και πρόσθεσε: «Ο Αντουάν πήγε σε μια ομάδα όπου κάνει κουμάντο ο Μέσι. Είναι αυτοκράτορας και μονάρχης, δεν είδε με καλό μάτι τη μεταγραφή του Αντουάν εξ αρχής. Τον έκανε να νιώσει ανεπιθύμητος εξ αρχής. Ο Αντουάν είπε πολλές φορές πως δεν έχει πρόβλημα με τον Μέσι, αλλά ποτέ δεν συνέβη το αντίστροφο. Στα μάτια τα δικά μου, είπε πως ήθελε να φύγει για να δει τι δύναμη έχει ακόμη για τη λήψη αποφάσεων στην ομάδα. Τελικά έμεινε. Κλασικός Μέσι! Όσο καλός είναι στο γήπεδο, τόσο κακός είναι έξω από αυτό». 

Τα λόγια αυτά έκαναν έξαλλο τον Μέσι που όταν κοντοστάθηκε για να υπογράψει αυτόγραφα ρωτήθηκε για όσα ειπώθηκαν από τον ατζέντη του Γάλλου επιθετικού και ήταν αποστομωτικός: «Βαρέθηκα να είμαι πάντα εγώ το πρόβλημα για όλα στην Μπαρτσελόνα».

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα διέρρευσε πως η Σίτι είναι έτοιμη να κάνει πρόταση για να τον αποκτήσει τον Γενάρη!



Έγινε κι αυτό: Παράπονα ομάδας από τη Σαουδική Αραβία για οικονομικές απαιτήσεις των παικτών
Έγινε κι αυτό: Παράπονα ομάδας από τη Σαουδική Αραβία για οικονομικές απαιτήσεις των παικτών
Diamond League: Όγδοος ο Εμμανουήλ Καραλής στη Στοκχόλμη
Diamond League: Όγδοος ο Εμμανουήλ Καραλής στη Στοκχόλμη
Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων: Σοκ και δέος η Μπάγερν Μονάχου, έβαλε 10 γκολ στην Όκλαντ Σίτι!
Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων: Σοκ και δέος η Μπάγερν Μονάχου, έβαλε 10 γκολ στην Όκλαντ Σίτι!
Το έκανε ξανά: Ο Ντουπλάντις νέο παγκόσμιο ρεκόρ με 6.28μ. στη Στοκχόλμη!
Το έκανε ξανά: Ο Ντουπλάντις νέο παγκόσμιο ρεκόρ με 6.28μ. στη Στοκχόλμη!
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved