Ο… άλλος Πάμπλο Γκαρσία, το πισωγύρισμα του Άρη κι ο Δώνης που του βγήκε σε καλό!

Ο… άλλος Πάμπλο Γκαρσία, το πισωγύρισμα του Άρη κι ο Δώνης που του βγήκε σε καλό!

Ο Μαρτυριάρης επανέρχεται με μάσκα για να προφυλαχθεί απ’ τον κορονοϊό αλλά χωρίς να κρύβεται πίσω απ’ τις λέξεις!

*Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ. Δε θα γινόταν τώρα, θα γινόταν σε λίγο καιρό. Ίσως να έπρεπε να γίνει νωρίτερα. Κανείς δεν ήξερε το χρόνο, αλλά όλοι ξέραμε πως θα γίνει. Ήταν μαθηματικά βέβαια. Τώρα είναι για καλό ή για κακό, θα δείξει.

*Δεν είναι εύκολα για τον Πάμπλο να ξέρετε. Ο προηγούμενος που το έκανε ήταν ο Βλάνταν Ίβιτς. Καλός προπονητής, το απέδειξε, αλλά λίγο η συμπεριφορά, λίγο το σκηνικό στη Λεωφόρο, λίγο οι διαφωνίες αναφορικά με το τι ζητούσε (κυρίως με το ποιοι ζητούσε να φύγουν) δεν προχώρησε το πράγμα.

*Βλέπω δεξιά κι αριστερά για… ασπίδες, για μαχαίρια στα δόντια, για καρωτίδες που θα «φαγωθούν» κι άλλα τέτοια ηρωικά. Μάλλον θυμούνται τον ποδοσφαιριστή Πάμπλο Γκαρσία, αυτόν που έριχνε μπουκέτα, κυνηγούσε διαιτητές και άλλα τέτοια. Καμία σχέση ο προπονητής με τον παίκτη Πάμπλο Γκαρσία.

*Αν του… γυρίσει το μυαλό απ’ την πίεση στην πρώτη ομάδα, δεν το γνωρίζω. Αλλά μέχρι τώρα δείχνει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Ήρεμο. Σωστό. Δε χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση, για να πετύχεις σε ομάδες με παιδιά κάτω των 19, πρέπει να είσαι και παιδαγωγός. Δίχως άλλο η στάση του από τότε που έγινε προπονητής, είναι άψογη. Εγώ του το πιστώνω… Μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

*Βέβαια δεν είναι το ίδιο… Οι Νέοι του ΠΑΟΚ είναι αήττητοι κάνα τριάρι χρόνια, όχι μόνο επειδή είχαν προπονητή τον Γκαρσία. Κανείς τεχνικός από μόνος του δεν «χτίζει» τέτοια σερί. Ο «δικέφαλος» έκανε εκπληκτικό παιδομάζωμα! Τα ταλέντα που συγκέντρωσε δε συγκρίνονται με άλλων ομάδων. Το μπάτζετ του για τις ακαδημίες να καταλάβετε, παίζει να ξεπερνούσε αυτό του Παναθηναϊκού (πρώτης ομάδας) πριν από δύο χρόνια. Είπατε κάτι;

*Οι παίκτες ήταν τέτοιοι που και χωρίς προπονητή που λέει ο λόγος, τίτλο θα έπαιρναν. Φυσικά και έκανε έργο ο Πάμπλο Γκαρσία. Αλλά είναι εντελώς διαφορετική ιστορία η πρώτη ομάδα, με τις απαιτήσεις, σε μια σεζόν που φαντάζει δύσκολη η κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Ναι τον λατρεύουν όλοι στον ΠΑΟΚ κανείς δεν λέει όχι. Θα τον λατρεύουν το ίδιο όμως, μετά από μια πιθανή εύκολη ήττα απ’ τον Ολυμπιακό; Για σκεφτείτε το…

*Αφήνω τον Πάμπλο Γκαρσία που γουστάρω φυσικά το γεγονός πως θα είναι στον ΠΑΟΚ. Θα μου δώσει… ψωμάκι! Μένω Θεσσαλονίκη… Στον πρωτοπόρο παρακαλώ. Ναι οκ, είναι και τυχερός ο Άρης, αλλά κανείς άτυχος δεν πέτυχε κάτι… Τυχερός ήταν για την ακρίβεια, επειδή η ιστορία με τον κορονοϊό είναι πισωγύρισμα για τους «κίτρινους» να ξέρετε.

*Για παράδειγμα στο Άρης-Αστέρας Τρίπολης, φαβορί είναι η Τρίπολη! Μη σας φαίνεται περίεργο, μιλάμε για μια ομάδα που εδώ και μέρες δεν έχει προπονηθεί σωστά, λείπουν παίκτες που ταλαιπωρούνται από κορονοϊό και ας μην βγαίνουν τα ονόματα προς τα έξω (λόγω προστασίας προσωπικών δεδομένων) αυτό που… μυρίζομαι στην ατμόσφαιρα είναι πως πρόκειται για καλές επιλογές στο ροτέισον, όχι τίποτα πάγκο-εξέδρα. Θα χρειαστεί χρόνο ο Άρης να επανέλθει. Μέχρι τότε αν κρατήσει, έχει καλώς γι’ αυτόν…

*Δωνάρα πώς βλέπετε; Όπως το παρατσούκλι του. Τρένο πάει… Δύο νίκες σε δύο ματς ομίλου Ευρωπαϊκής διοργάνωσης στις δύο πρώτες αγωνιστικές ξέρετε πότε έκανε τελευταία φορά ο Παναθηναϊκός; Βασικά μην τρέχουμε, ξέρετε πότε έκανε τελευταία φορά νίκη σε ματς ομίλων στην Ευρώπη το «τριφύλλι»; Με τη Μάριμπορ. Πότε ήταν αυτό; 2012!

*Ακόμη το συζητάμε εδώ για τον τρόπο που έφυγε απ’ τον Παναθηναϊκό. Λαμπάδα πρέπει να του ανάψει του Αλαφούζου! Μη γελάτε καθόλου… Λαμπάδα! Πήρε την επιστολή, έφυγε, βρήκε την υγειά του στην Μακάμπι, την έβαλε και στους ομίλους. Παναθηναϊκό και να έμενε, θα έπρεπε να δεχτεί τον Ρόκα να του φέρει τους Σαβιέρ και τους Αϊτορ, για να τον κράζουν τον Δώνη επειδή βάζει τον γιο του! Ρε την υγειά του βρήκε μην ασχολείστε. Κι ο Παναθηναϊκός… την αρρώστιά του.

*Αλήθεια, αυτό με τον Μπόλονι και τον Μολό πόσοι πιστεύετε πως θα οδηγήσει κάπου; Ο Γάλλος πόσοι νομίζετε πως θα αλλάξει εαυτό και θα σαρώσει δηλαδή; Αν το πιστεύετε, να αρχίσω να πιστεύω κι εγώ στον Μπεκ ρε παιδί μου. Ή στην ύπαρξη του Μεγαλοπόδαρου. Πιθανά όλα σε αυτή τη ζωή!

*Το χειρότερο είναι πως αμέσως διαπίστωσε ο Μπόλονι πόσο λάθος επιλογές έγιναν με τους Αϊτόρ και τους Σαβιέρ. Αυτούς που ήρθαν για να κάνουν τη διαφορά στη θέση που εδώ και ένα χρόνο ήξερε η ομάδα πως θέλει ενίσχυση! Και έφερε αυτούς… Με προσπάθεια δε θα το πετύχαιναν.

*Στην Αλ Αχλί είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Πριν ήταν Ερυθρό Αστέρα. Ε, καιρό έμεινε μακριά απ’ την Ελλάδα. Αν δεν έπαιρνε περίπου ένα χαρτί εκεί που είναι, δε θα μου φαινόταν περίεργο να είχε επιστρέψει ήδη. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις, άλλωστε βλέπετε δουλειές διαρκώς ανοίγουν. Κι άλλες μπορεί να ανοίξουν. Ο ΠΑΟΚ ρώτησε να ξέρετε… Τώρα ποιος άλλος μπορεί να ασχοληθεί, θα δείξει. Πάντως ο Μιλόγεβιτς είναι… γραμμένο στη μοίρα του πως θα δουλέψει Ελλάδα σε μεγάλη ομάδα μάλιστα.

*Καλός ο Άρης, καλή η Τρίπολη, καλός ο Ατρόμητος, ο ΟΦΗ, όλοι ρε παιδί μου. Εγώ σας το λέω και σημειώστε τη μέρα. Η έκπληξη της σεζόν θα είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ομάδα που είχε να αγωνιστεί έξι μήνες, που μπήκε αργότερα στο Πρωτάθλημα και δείχνει τόσο δεμένο σύνολο, συμπαγής, με πλάνο αγωνιστικό, με ιδέες, με φρεσκάδα. Μπράβο στον Γιαννίκη, καλός προπονητής!

 

 



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved