Πάει για νταμπλ η Λιλ
Την ώρα που η Λιλ πανηγύριζε την κατάκτηση του κυπέλλου, η Μαρσέιγ, άφηνε δύο βαθμούς απέναντι στην Λοριάν μετά το 2-2 και έχρισε ακλόνητο φαβορί τους «λιλουά» για τον τίτλο.
Την ευκαιρία να μειώσει στον έναν βαθμό την απόσταση από τη κορυφή, απώλεσε η Μαρσέιγ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας με την Λοριάν με 2-2.
Έτσι με ένα παιχνίδι παραπάνω, βρίσκεται τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή και τίποτα δεν δείχνει ικανό να στερήσει από την Λιλ το νταμπλ και την κατάκτηση του πρώτου της τίτλου του πρωταθλητή στην Γαλλία.
Ο Ρεμί στο 14’ έβαλε μπροστά στο σκορ τους Μασσαλούς, ωστόσο η Λοριάν ανέτρεψε την κατάσταση και πήρε το προβάδισμα με τους Κονέ (48’) και Γκαμέιρο (78’). Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Ζινιάκ στο 88’ που δεν ήταν αρκετό όμως για να οδηγήσει στην ανατροπή την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν.