Ζιντάν: «Δεν είναι το θέμα να επιστρέψει ο Ρονάλντο, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή» (video)

Ζιντάν: «Δεν είναι το θέμα να επιστρέψει ο Ρονάλντο, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή» (video)

Σπουδαίες ατάκες από τον Ζινεντίν Ζιντάν στη διάρκεια της παρουσίασής του από τη Ρεάλ Μαδρίτης…

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μετά από 284 ημέρες, επέστρεψε επίσημα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το βράδυ της Δευτέρας (11/03), παρουσιάστηκε κι επίσημα από τη «Βασίλισσα», σε συνέντευξη Τύπου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Τον μυθικό «Ζιζού» προλόγισε ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, και στη συνέχεια ο λόγος πέρασε στον Γάλλο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, που επί των ημερών οι «μερένχες» κατέκτησαν τρία συνεχόμενα Champions League. Ο Ζιντάν είπε χαρακτηριστικά πως «όταν μου ζήτησε ο πρόεδρος να γυρίσω, επειδή τον αγαπώ πολύ όπως και την ομάδα, δεν το σκέφτηκα. Να ‘μαι και πάλι εδώ». Παράλληλα, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη φημολογία της επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μαδρίτη, λέγοντας την καλύτερη ατάκα της βραδιάς. «Το θέμα δεν είναι αν θα επιστρέψει ο Κριστιάνο. Το θέμα είναι να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή», ήταν η ουσία των λεγομένων του…

Το μυθικό βίντεο με το οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης καλωσόρισε τον Ζινεντίν Ζιντάν

Όλα όσα είπε ο Ζινεντίν Ζιντάν στην επιστροφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο σπίτι μου. Είναι μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα. Θα ξεκινήσω την σκληρή δουλειά από αύριο, ώστε να επιστρέψω την ομάδα εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Έφυγα γιατί το χρειαζόμουν, τόσο εγώ όσο και η ομάδα. Τώρα επιστρέφω γιατί μου το ζήτησε ο πρόεδρος και επειδή αγαπώ πολύ τον Φλορεντίνο και την ομάδα, να ‘μαι εδώ πάλι. Έχω μεγάλη επιθυμία να καθίσω και πάλι στους πάγκους. Είναι μία θέση με μεγάλη ευθύνη. Δεν ξεχνώ όλα όσα κατακτήσαμε, αλλά ούτε ξεχνά όλα όσα χάσαμε.

Ξέρω τέλεια που βρίσκομαι και που έχω έρθει. Κάποια πράγματα θα αλλάξουν. Κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, αυτά είναι θέματα που θα μας απασχολήσουν αργότερα, έχουμε ακόμα 11 παιχνίδια και θέλουμε να ολοκληρώσουμε καλά την σεζόν. Είχα κάποια προτάσεις από άλλες ομάδες, αλλά δεν ήθελα να πάω σε άλλες ομάδες.

Το πρώτο πράγμα που ήρθε στο μυαλό μου όταν δέχθηκα το τηλεφώνημα και μου ζητήθηκε να γυρίσω; Με μιας είπα ότι θα γυρίσω. Και να ‘μαι εδώ. Το θέμα δεν είναι αν θα επιστρέψει ο Κριστιάνο. Ο Κριστιάνο είναι η ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης. Υπήρξε ένας από τους κορυφαίους.

Η καρδιά μου έλεγε ότι έπρεπε να ξεκουραστώ λιγάκι. Αυτό που με φέρνει πάλι πίσω είναι η επιθυμία μου να βρίσκομαι εδώ. Ήθελα να γυρίσω. Είναι μία εξαιρετική ευκαιρία. Ποτέ δεν αμφέβαλλα για το κλαμπ. Όταν αποχώρησα, πίστεψα ότι ήταν η καλύτερη επιλογή για όλους. Η ομάδα χρειαζόταν μία αλλαγή, μετά από τόσα τρόπαια, αυτό σκέφτηκα. Τώρα συμβαίνει κάτι διαφορετικό. Το προπονητικό μου επιτελείο θα είναι το ίδιο με αυτό της περασμένης σεζόν.

Πέρασα τους τελευταίους 9 μήνες, ζώντας εδώ στην Μαδρίτη, φορτίζοντας τις μπαταρίες μου. Τώρα είμαι έτοιμος για νέες προκλήσεις με αυτή τη σπουδαία ομάδα, την ομάδα που αγαπώ. Θέλω να βρεθώ ξανά δίπλα στους παίκτες. Είδα ολόκληρη την σεζόν, από μέσα, από το γήπεδο. Οι παίκτες γνωρίζουν ότι είναι μία δύσκολη σεζόν. Δεν γίνεται να κερδίζεις πάντα. Μερικές φορές πρέπει να δέχεσαι την αλλαγή.

Στους δρόμους της Μαδρίτης, όταν κυκλοφορώ μου λένε λίγο από όλα. Με ευχαριστούν για όσα έκανα, αλλά πολλές φορές μου λένε και άσχημα πράγματα.

Δεν κατηγορώ κανέναν. Εξάλλου και την περασμένη σεζόν που κατακτήσαμε το Champions League, τα πήγαμε άσχημα τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο.

Καταλαβαίνω ότι κάποιοι άνθρωποι ήταν αναστατωμένοι από την αποχώρησή μου.

Αν σκεφτόμουν μόνο το παρελθόν, δεν θα επέστρεφα. Αλήθεια θέλω να επιστρέψουμε στην κορυφή για το κλαμπ, για τον πρόεδρο, για τους οπαδούς».

Όλη η παρουσίαση του Ζινεντίν Ζιντάν από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Florentino Pérez and Zinedine Zidane's Real Madrid press conference



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved