Πρόταση για Κουαρέσμα
Σύμφωνα με τούρκικα δημοσιεύματα η Ατλέτικο Μαδρίτης, προσφέρει 20 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον Κουαρέσμα της Μπεσίκτας.
Δεν βρίσκεται πολύ καιρό στην Τουρκία ο Κουαρέσμα, καθώς δεν έχει προλάβει ακόμα να συμπληρώσει μία σεζόν. Όπως αναφέρουν τα τούρκικα Μέσα, οι «ροχιμπλάνκος» έχουν κάνει ήδη πρόταση 20 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία απορρίφθηκε από τους «αετούς».
Αυτό γιατί ζητούν ένα ποσό κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ. Εκτός από τον Κουαρέσμα, η ομάδα της Μαδρίτης έχει δείξει ενδιαφέρον και για τον μέσο της Γαλατάσαραϊ, Αρντά Τουράν.
Εκεί που ποντάρει η Ατλέτικο είναι οι καλές σχέσεις που έχει με τους Τούρκους, με τη μεταγραφή του Σιμάο Σαμπρόσα στα μέσα της φετινής σεζόν, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.