Επιτέθηκαν στον Τσαχειλίδη, παραιτείται η νέα ΚΕΔ!
Επίθεση στο σπίτι του Τσαχειλίδη χθες το βράδυ, παραιτούνται Μπίκας, Καλύβας.
Άρχισαν τα όργανα και η νέα ΚΕΔ βρίσκεται υπό παραίτηση! Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι επιτέθηκαν στο σπίτι του Τσαχειλίδη χθες το βράδυ σε μια προσπάθεια εκφοβισμού.
Ο Γιώργος Μπίκας ενημερώθηκε για συμβάν και ετοιμάζεται να τα βροντήξει από το πόστο που ανέλαβε πρόσφατα στην ΚΕΔ. Για την ακρίβεια ο πρόεδρος της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας παραιτείται μαζί με τον Δημήτρη Καλύβα και τον Τσαχειλίδη!
Το περιστατικό της επίθεσης στο σπίτι του Τσαχειλίδη συνέβη ως εξής: Άγνωστοι εμφανίστηκαν στην πολυκατοικία που μένει το μέλος της ΚΕΔ και χτυπούσαν τα κουδούνια. Ο Τσαχειλίδης βγήκε στο μπαλκόνι για να δει τι έχει συμβεί και εκεί είδε δύο άτομα. Έναν με μαύρο κράνος κι έναν άλλον με γκρι τζάκετ να τον απειλούν λέγοντας του: «θα σε γαμ..., δεν γλιτώνεις όπου και να πας θα σε βρούμε».
Από τις φωνές και τη φασαρία στο μπαλκόνι βγήκαν και τα παιδιά του Τσαχειλίδη που είδαν όλα όσα συνέβησαν. Ακολούθησε επικοινωνία του Τσαχειλίδη με τα άλλα δύο στελέχη της ΚΕΔ, όπου αποφασίστηκε να αποχωρήσουν τα πόστα τους.
Ο Τσαχειλίδης έχει καταθέσει ήδη μήνυση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που μένει, ενώ ενημερώθηκε και η η διεύθυνση αντιμετώπισης αθλητικής βίας της ΕΛΑΣ προκειμένου να προστατεύσει τα τρία άτομα από νέες πιθανές επιθέσεις.