Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Βίκτορ στη Λα Κορούνια (photo)
Η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια βρήκε τον αντικαταστάτη του Βίκτορ Σάντσεθ στο πρόσωπο του Γκαίθκα Γκαριτάνο.
Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού αλλά και βοηθός του Μίτσελ στον Ολυμπιακό, Βίκτορ Σάντσεθ απολύθηκε πριν από λίγες μέρες από τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στην οποία ήταν πρώτος προπονητής παρά το γεγονός ότι μέσα στη σεζόν ανανέωσε τη συνεργασία του πέραν του καλοκαιριού.
Αντικαταστάτης του θα είναι Γκαΐθκα Γκαριτάνο όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Γαλικίας.

Ο ίδιος αμέσως μετά δήλωσε ότι «Θέλω να ευχαριστήσω την Ντεπορτίβο για την ευκαιρία αυτή. Είμαι πολύ χαρούμενος, ενθουσιασμένος και ευγνώμων που βρίσκομαι σε αυτή την υπέροχη πόλη και σε έναν σύλλογο όπως η Ντεπορτίβο. Ελπίζω αυτή να είναι η αρχή μιας καλής και πετυχημένης θητείας.
Έχω συμβόλαιο για έναν χρόνο οπότε πρέπει να αποδεικνύω μέρα με τη μέρα πως διαθέτω τις ικανότητες να βρίσκομαι εδώ. Μου αρέσει η ένταση στο παιχνίδι, η πίεση ψηλά, οι γρήγορες αντεπιθέσεις και η προσήλωση στις στατικές φάσεις. Μάλλον όλοι θέλουν να παίζουν όπως η Μπαρτσελόνα».