Εκανε χ-αρακίρι ο Τύρναβος

Εκανε χ-αρακίρι ο Τύρναβος

Ο Τύρναβος έπαιζε ένα πολύ οριακό παιχνίδι απέναντι στον ουραγό Φωκικό και δεν κατάφερε να νικήσει (1-1) με αποτέλεσμα η επόμενη μέρα να είναι αρκετά δύσκολη.

Η ομάδα του Τυρνάβου δεν είχε καλή εικόνα μέχρι και το ημίωρο της αναμέτρησης και αυτό σίγουρα οφείλεται κατά ένα μεγάλο μέρος στην απουσία του έμπειρου Μπαξεβάνου στο κέντρο. Ο Τύρναβος ήταν αυτός που είχε το μεγαλύτερο άγχος καθώς την αντίπαλη ομάδα την βόλευε και ο βαθμός της ισοπαλίας.

Δύο καλές φάσεις είχαμε και για τις δύο ομάδες μέχρι το 35’. Στο 15’ όταν το σουτ του Λίταινα βρήκε σε αμυντικό και η μεγαλύτερη φάση στο 20’ για τους φιλοξενούμενους όταν εκτέλεσε το κόρνερ ο Λυμπέρης, πήρε την κεφαλιά ο Ζαννιάς και ουσιαστικά έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή.

Μετά το 30’ οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και στο 34’ ο Λίταινας έκανε τη πάσα, πήρε ο Λούγκος και το σουτ του χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 35’ εκτέλεσε το κόρνερ ο Χρηστίδης και το σουτ του Καρλιάμπα έσωσαν πάνω στην γραμμή.
Από εκεί και πέρα ο Τύρναβος πίεζε περισσότερο, στο 36’ ο Χρηστίδης εκτέλεσε το κόρνερ, πήρε την κεφαλιά ο Αϊβάζης, δημιουργήθηκε μία σύγχυση μέσα στην περιοχή και δεν βρέθηκε να στείλει κάποιος την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 40’ δυνατό και καλό σουτ του Κρίτσα από το κέντρο με υπερένταση σε κόρνερ ο Κεχαγιάς. Στο 66’ ο Χρηστίδης έδωσε στον Παπαχρήστο και αυτός από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 70’ φάουλ από τον Χρηστίδη, με υπερένταση σε κόρνερ ο Κεχαγιάς.
Στο 76’ η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Λυμπέρη, δόθηκε πέναλτι, εκτέλεσε ο Παπαϊωάννου και έκανε το 1-0 (το γκολ αφιερώθηκε στον πατέρα του που έχει φύγει από την ζωή).

Ο Φωκικός μετά το 1-0 ανέβασε στροφές και έτσι στο 84’ πήρε την κεφαλιά ο Γεωργουσόπουλος και σωτήρια επέμβαση από τον Παπαχρήστο. Στο 85’ κάθετη πάσα του Λούγκου και ο Κρίτσας πλάσαρε διαγώνια άουτ.
Στην επόμενη φάση ο Γεωργαντόπουλος αφού πέρασε τουλάχιστον τρεις παίκτες στην άμυνα, έκανε το σουτ από τον άξονα, ψηλοκρεμαστό – βολίδα στο «γάμα» και έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Τύρναβος (Μίλτος Ζιάκας): Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Μπαρούτας, Καρατάσιος, Καρλιάμπας, Λούγκος, Κρίτσας, Τασιούλης, Χρηστίδης, Λίταινας (66’ Παπαϊωάννου – 92’ Σβερκούλης), Παπαχρήστος (85’ Νούσιος).

Φωκικός (Σπύρος Κουκούλης): Κεχαγιάς, Καμβούσης, Λυμπέρης, Ζαννιάς, Κουατάρα, Γεωργαντόπουλος (92’ Σαββίδης), Μπονκ Ντουκ, Γεωργουσόπουλος, Σβίγγος, Σελάνσι (78’ Τοπούζι).

Πηγή: athleticlarissa



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved